kızlar 22 mm yumurtam iğneyi bugün oldum?yumurta boyutu sizce nasıl?
dr bana yumurta çatlatma iğnesi hakıında bişey söylemedi.gerçi klomenden sonra ilk kontroldü.kaçıncı kontrolde iğneyi söyler.yada vurulurum
Canııımm sana hiiç kıyarmıyızzz, seni hiiçç ihmal eder miyiiz. Alminasım da bugün gelecekti annesinden. Ben hala kahverengilere devam canım yaaa. İyice sinirlerim bozuldu bu işe. Doktor bekle gelir dedi ama ne gelen vaaar, ne de gideen. Beşin ve sen iyisiniz dimi canım. Mide bulantın oluyor mu, yoksa çook rahat mı devam ediyor hamileliğin. Ben de seni çoookk seviyorum canıım olumunekankayizsmileumutlum sen nasılsın bidenem görüşemedik seninle ... alminasıda özledim offf ikinizde beni bu ara ihmal ediyorsunuz:a015::a015: şaka şakasırnaşık şeysırnaşık şey seviyorum siziii...umutlum geldimi kırmızılar... alminascım bebiş nasıl...
Özgeciğim sana bu konuyla ilgili bir iki defa daha yazmıştım ama okumadın sanırım. Ne güzel iştee, biz yumurtamız oluşsun diye çırpınıyoruz senin yumurtalar coşmuuş. neden hala canını sıkıyorsun kii? Bol bol çalışın şekerim. çalışın çalışııınn ...kızlar doktor bana cok yumurtan var dedi sizce bu iyimi anlayamadım ben bu ay tedavi vermedi yine 1 kere klomen kullanmıstım o kadar tedavisiz deneyin dedi bu ay böyle geçiyo bakalım hayırlısı ama kafam karısık halaaaaa offff offffff rüyalarıma giriyo artık bebeler
günaydın arkadaşlar hepinize esemosum ikili testimize pazartesi günü gideceğiz inşallah sen nasılsın bakalım bebiş nasıl
mrb kızlar bende 1kutu klomen kullandım ama malesefkiii 1yumurtam bileee yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkmafoldumben
ecrin devam et klomen sonra etki etmeye başlıyor bazı bunyelerde bazen de dr.lar ilacı değiştiriyor
kızlar 22 mm yumurtam iğneyi bugün oldum?yumurta boyutu sizce nasıl?
slm kızlar bnm 3 gndr felaket bel agrım var ya ne yapsam bilemiyorum adetime 1 hafta kaldı adet zamnı yada 1 gün önce baslardı bu ay cok erken basladı erkenmi adet olcam yoksa bide cok akıntım var klomn akıntı yaparmı
kuzum uzulme tup bebek ıcın falan erken bıraz rahat bırak kendını klomenden sonra kendılıgınden olacaktır ben emınım gerılme sakın sadece kafandan bebek fıkrını cıkar unutt o gelecektırcnm bu ay bıraz garıp oldu reglm ama oldum.dr tedavıyı bırakma olmaz falan diee konustuk klomen verdı bu 4. kullanısım olcak zatn 5 defa kullandırcakmıs ole dedi.bende sordum pekı 5. kullanısımdada olmazsa ne olcak tüp bebek dedı şok oldum mafoldumbenmoralım ii ce bozuldu.anlamadımkı ,ben daha once hamıle kalmıstım ama nıe bana tüp bebek dedıkı
sultancım cok sevındımm bebısınle sana saglıklar dılerımmmgünaydın arkadaşlar hepinize esemosum ikili testimize pazartesi günü gideceğiz inşallah sen nasılsın bakalım bebiş nasıl
Canııımm sana hiiç kıyarmıyızzz, seni hiiçç ihmal eder miyiiz. Alminasım da bugün gelecekti annesinden. Ben hala kahverengilere devam canım yaaa. İyice sinirlerim bozuldu bu işe. Doktor bekle gelir dedi ama ne gelen vaaar, ne de gideen. Beşin ve sen iyisiniz dimi canım. Mide bulantın oluyor mu, yoksa çook rahat mı devam ediyor hamileliğin. Ben de seni çoookk seviyorum canıım olumunekankayizsmile
Özgeciğim sana bu konuyla ilgili bir iki defa daha yazmıştım ama okumadın sanırım. Ne güzel iştee, biz yumurtamız oluşsun diye çırpınıyoruz senin yumurtalar coşmuuş. neden hala canını sıkıyorsun kii? Bol bol çalışın şekerim. çalışın çalışııınn ...
Sultaanııım, fıstık arkadaşııımm sana da günaydıın. Hayırlısıyla yaptır bakalım ikili testini. Güzel haberlerini bekliyoruz.
cnm bu ay bıraz garıp oldu reglm ama oldum.dr tedavıyı bırakma olmaz falan diee konustuk klomen verdı bu 4. kullanısım olcak zatn 5 defa kullandırcakmıs ole dedi.bende sordum pekı 5. kullanısımdada olmazsa ne olcak tüp bebek dedı şok oldum mafoldumbenmoralım ii ce bozuldu.anlamadımkı ,ben daha once hamıle kalmıstım ama nıe bana tüp bebek dedıkı
merhaba bende yeni üyelerdenim hamilelik istiyorum benide eklermisin listeye klomen kullanıyorum adet gunum 28 martsagol canım allah razı olsun cabuk gecer akrabalarımda burada gıder bıraz onlarda kalırımm
YENİ GELEN ARKADASLAR HEPINIZ HOSGELDINIZ TEDAVINIZ HAYIRLI OLSUNN
bızım takım nerdesınızz bakımm esemos zazez umutlu cetrefıllı dılemyare kuzu 84 yok yazacagımm heeklava:
serselom gercekten gelmeyecek galıba onu cok ozledımm :sinifsinif:
çatlatma iğnesi olarak hangisi kullanılıyor bana neden vermedi dr. anlamadım bir tanesi piyasadada yokmuş şansım varmı acaba sizce cevaylarsanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?