Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

dr bana yumurta çatlatma iğnesi hakıında bişey söylemedi.gerçi klomenden sonra ilk kontroldü.kaçıncı kontrolde iğneyi söyler.yada vurulurum

DilekKaytek, iğne çatlatmak için kullanılıyor ve ille verecek de iğne kullanmalısın sonucunu çıkarma ben de gittim, klomeni sabah akşam kullandım sonra 3 gunde bir kontrole gittim, yumurta gelişti ve iğneye gerek kalmadan çatladı eğer gelişiyor fakat çatlamıyorsa kiste dönüşmemesi için dr. iğne öneriyor. Dr.unla konuş merak ettiklerini sor ve ancak onun önerdiği ilaçları kullan...
sevgiler

Bu arada yukarıda yazdığım gibi bu ay klomen içtim sabah aksam, yumurta oluştu, dr.un dediklerini harfiyen yaptık. ınanılmaz derecede şu hamilelik belirtilerinden vardı neredeyse hepsi. (Bacak ağrıları, şişklinlik, kasıklarda ağrı, akıntı, baş dönmesi, sık tuvalete gitme, idrar kokusunda değişiklik, akşamları üşüme)

Ama dün kahverengi lekeler geldi ve bu sabah da sadece bir anlık kırmızılar. Ama devam etmedi, sanırım adet olucam,bugün yarın olur heralde..

tabi bir moral bozukluğu peşinden...

Benim naçizane tavsiyem kızlar kafada kurmamaya çalışın, çünkü inanın belirtiler gerçek ama sonuç müspet olmayınca moraller bir çöküyor..

Ne yapalım, Allah büyük, önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

ya kızlar bendede aynı belirtıler var bu reglımın gunu herhalde olcak zaten bu ay 15mm buyudu hıc şansım yok bıde ben iğneyı kolumdan oldum sizler canlarım

günaydın arkadaşlar hepinize esemosum ikili testimize pazartesi günü gideceğiz inşallah sen nasılsın bakalım bebiş nasıl

Canııımm sana hiiç kıyarmıyızzz, seni hiiçç ihmal eder miyiiz. Alminasım da bugün gelecekti annesinden. Ben hala kahverengilere devam canım yaaa. İyice sinirlerim bozuldu bu işe. Doktor bekle gelir dedi ama ne gelen vaaar, ne de gideen. Beşin ve sen iyisiniz dimi canım. Mide bulantın oluyor mu, yoksa çook rahat mı devam ediyor hamileliğin. Ben de seni çoookk seviyorum canıım olumunekankayizsmile
Özgeciğim sana bu konuyla ilgili bir iki defa daha yazmıştım ama okumadın sanırım. Ne güzel iştee, biz yumurtamız oluşsun diye çırpınıyoruz senin yumurtalar coşmuuş. neden hala canını sıkıyorsun kii? Bol bol çalışın şekerim. çalışın çalışııınn ...
günaydın arkadaşlar hepinize esemosum ikili testimize pazartesi günü gideceğiz inşallah sen nasılsın bakalım bebiş nasıl

Sultaanııım, fıstık arkadaşııımm sana da günaydıın. Hayırlısıyla yaptır bakalım ikili testini. Güzel haberlerini bekliyoruz.

mrb kızlar bende 1kutu klomen kullandım ama malesefkiii 1yumurtam bileee yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkmafoldumben

ecrin devam et klomen sonra etki etmeye başlıyor bazı bunyelerde bazen de dr.lar ilacı değiştiriyor

slm bende kullandım bu ay bugun 12 günüm dr. gittim soldaki yum.20 ml olmuş dedi sagdakilerde 18 ml.17.5 falan dedi hergün ilişki önerdi çatlatma iğnesine gerek yok dedi çatlar sizce dogrumu anlamadım vermesi gerekmezmiydiki iğne daha önceki takiplerde kendiliginden çatlayanlar olmuştu yum.kısmet sanırım

klomen akıntı yapmıyor akntının rengi koyumu koyuysa birde belin agrıyor hamilede olabilrisn inş.

kuzum uzulme tup bebek ıcın falan erken bıraz rahat bırak kendını klomenden sonra kendılıgınden olacaktır ben emınım gerılme sakın sadece kafandan bebek fıkrını cıkar unutt o gelecektır
sultancım cok sevındımm bebısınle sana saglıklar dılerımmm

umutlummm canımmm ozledım sızlerı geldımmm bennnn kocısımde bu sabah geldı hemen acamadımm malum ozledık bırbırımızı ancak fırsat buldumm

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::01 OCAK 2010
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::::::11 MART 2010
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 3 MAYIS 2010 zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................19 AGUSTOS
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........24 EYLÜL
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE
109.özemek........................................ ..................KLOMEN
110.ceydammm...................................... ...............KLOMEN
111.esemos........................................ ..................İLAÇSIZ
112.nurtopu....................................... ....................TÜP BEBEK
113.emine kaya.............................................. .......KLOMEN
114.firstmoonxxx.................................. .................MERİONAL 75

umutlu22.......................................... ........... 2.kere hamiş olacak birgün..
serselo........................................... ............patikler örülmeye başlandı...olacak birgün....
kuzu84............................................ ...................birgün mutlaka olacak

İ**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
MART AYI LİSTESİ

CENNETİMSİN.................3 MART
YUMURCEK....................10 MART
KUZU84..........................10 MART
DELFİNO........................12 MART
JALE33...........................12 MART
SELMA_AKSU................12 MART
FERYAD.........................15 MART
DİSİKUS.........................16 MART
KTG...............................17 MART
MELOCUM.....................20 MART
SUER.............................24 MART
CETREFILLI................... 25 MART
UMUTLU22.....................27 MART
BEKLEYİS.....................28 MART
OZGEOZGE....................
ZEYNO1981....................
AYSİMA04......................
UHDE.............................
KUKULETA09..................
SAZİYE19........................
TOLUNAY.......................

İ**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
NİSAN AYI LİSTESİ

SERSELOM ...................4 NİSAN
CENNETİMSİN................4 NİSAN

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****MAAŞALLAH LİSTEMİZE

sorun neydiki sana direk tüp dediki anlamadım yaş kaç ileri yaşlar için normalde demesi birde kalmıssın hamile bazı dr. ne dedigini bilmiyor bence

YENı GELEN ARKADASLAR HEPINIZ HOSGELDINIZ TEDAVINIZ HAYIRLI OLSUNN
bızım takım nerdesınızz bakımm esemos zazez umutlu cetrefıllı dılemyare kuzu 84 yok yazacagımm heeklava:
serselom gercekten gelmeyecek galıba onu cok ozledımm :sinifsinif:

canım hoşbulduk umarım herkes için hayırlı olur tedaviler...

çatlatma iğnesi olarak hangisi kullanılıyor bana neden vermedi dr. anlamadım bir tanesi piyasadada yokmuş şansım varmı acaba sizce cevaylarsanız sevinirim...

çatlatma iğnesi olarak hangisi kullanılıyor bana neden vermedi dr. anlamadım bir tanesi piyasadada yokmuş şansım varmı acaba sizce cevaylarsanız sevinirim...

çatlatma iğnesi herkese verilmiyor.ben iğnesiz hamile kaldım.stres yapma sakin ol doktorunu dinle.iğnenin bi tanesi piyasada var ama az.sadecce çook araman gerek bazı eczanelerin depolarında oluyor.ama doktor vermediyse gerek görmemiştir.

kızlar slm herkese doktorumuza gittik bugün.oğlum çok hareketli maşallah.213 gr olmuş bebişim.Allah isteyen herkese versin inşallah oonu orda kıpırdıyor görünce çok güzel oluyor.parmağını ağzına koydu tam biz bakarken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…