Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selam alminas nasılsın bebşin nasıl sana bişey sormak istiyorum ben geçen hafta cuma dr a gittim dr um yumurtamın gelişdiği hatta 2 tane yumrtan var dedi biri çatlamış biride çatlamak üzere dedi 3 gün ilişki verdi bize bugün son gündü ama bende bugün hafif sarı akıntım oldu ve kasıklarım çok ağrıdı ama bi daha olmadı bu nedir sence önemlimidir? dra sorsammı ki bilemedim sen hamilesin belki anlarsın diye sordum bir fikrin varmı ?ben bu sefer çok umutlandım ama acaba yinemi olmucak adet tarihim 25 şubattı nolur benim için dua edermisin ?çok sağol kusura bakma çok soru sordum galiba teşekkürler geçmiş kadınlar günün kutlu olsun canım opuyorumnanaktan

bnmde yumrtlamadan beri akıntım bitmedi bi kac gündürde beyaz krem gibi bn bu ay progestanda kullanıyorum acaba onun da etkisi varmıdır

mrb kızlar 1kutu kloemen kullandım ama olusan bir yumurtam yok malesefffffffffff

Selam kızlar günaydın herkese. ecrin87 canım umutsuzluğa düşme bazı kişilerde klomen geç etki edebiliyor.Eğer bu ay yumurta oluşmazsa bir dahaki sefere doktorun dozunu artırır yada göbekten vurulan iğnelerle dener muhtemelen. Rabbim hakkında hayırlısını versin.ınşallah bebeğine kavuşacaksın canım.

Kızlar cumartesi sabah 2. kez çatlatma iğnesi oldum ama öncekinde vurulduğum akşam adet sancısı gibi sancım olmuştu ama bu sefer sancım olmadı hiç.Batma,sancı,gerginlik v.s. hiç bişi yok. Doktorun dediği şekilde ilişki devam ediyor. Bakalım hayırlısı.
Benim gibi çatlatma iğnesinden sonra hiç bir değişiklik yaşamadan hamile kalan arkadaşlar var mı ?

sagol canım allah razı olsun bekelım nolcakkkkkkkkkkk

herkese merhaba arkadaşlar ben ve bebeğim gayet iyiyiz ultrasonda gördük bebeğimizi rabbim olmayan herkese nasip eder inşallah

herkese merhaba ben yeniden klomen kullanıyorum cuma günü doktora gidiyorum hayırlısı bakalım bu sefer kaç yumoş olacak

merhabalar bayanlar bende klomen kullandım yumuşlar oluşmuş fakat 1 tanesi 17.5 solda sagdakılerde 15.5 falan dedi dr dun gittim bugun 11 günüm benimde tekrar gel dedi ama gitmiyecegim dogru durust ilgilenmiyolar bile akışına bırakayım diyorum pre seed kullanıyorum gunde 1 tane kullanmıstım klomen
2 tane kullanıldıgı zaman sabha akşammı oluyor tşk...

arkadaşlarımın tavsiyesi ile bu siteye girdim bilgi paylaşımı için sitenin adını çok duymuştum bende bebek için ugraşanlardanım herkesle bu konular konuşulmuyor acemiyim burda anlıyacagınız yardımcı olursanız sevinirim hoşçakalın...

merabalar bende klomen kullanıyorum bu ikinci ayım yarın doktora gidecem yumurta takibi için bakalım ne olacak bu arada beklenen tarihim 28 mart listenize eklerseniz sevinirim

merhaba arkadaşlar nasılsız?? yeni katılan arkadaşlarım tedavileriniz hayırlı olsun. inşallah tez zamanda hepiniz kavuşursunuz bebeklerinize. yanlız unutmayın bu yola çıkarken en önemli şey sabır etmeyi ve stres yapmamayı öğrenmek oluyor. ne zaman bunu öğrenirsek, o zaman bebekler geliyor. bu listedeki çoğu kişi hiç ummadıkları zamanlarda hamile kaldılar. buna ben de dahilim. biliyorum bu pek mümkün değil. yani düşünmemek, takmamak, stres yapmamak.. ama 2 sene her ay tüm bunları yaşayan biri olarak eninde sonunda bunu öğrendiğimi söyleyebilirim. ama keşke kendimi daha önce bu yönde teskin etseymişim diye de pişmanım açıkçası. uzun lafın kısası sabredin ve Allah'a dua edin arkadaşlar. burda hamile kalan herkesin de sizler için dua ettiğini sakın unutmayın ve şöyle düşünün derim; birgün mutlaka benim de çocuğum olacak. bunun zamanını yanlız Allah biliyor. bu zamana kadar ben ne yaparsam yapayım olmayacak. ama bu tedavilerim de buna vesile olacak. böyle düşünüp gerçekten inanırsanız rahatlarsınız, stresten uzaklaşırsınız diye düşünüyorum. Allah büyük o ne verirse hayırlısından versin.

haklısın canım çok güzel yazmısın mesela ben 2aydır cocuk için tedavi görmeye başladım pko oldugumu 1ay önce ögrendimmm.ve hemen bebk için tedaviye başlamak isteimm.tahliller temiz.yumurta takıbım yapıldı ama yumurta gelişimi yokk.klomen kullandım 50mg sabah akşam şimdi yine yumurta takıbındeyım bugun doktora gttim malesefki yine yumurtam yokkkkkkkkkk.bütün düzenim dengem alt üst oldu.agladım sinirime.çok strese girdim ama tres yapmak isteiyorum malesefki doktor yumurta yok degınce mogasım geldi kadını.sabahtan beri yeni yeni kendimi toparladımmm.şimdi daha iyim.haklısın rabbim zamanı gelinceee bizede nasip etcek inş..ben suan bbek düşünmüyordum zaten adet düzensiziği için giitim doktora pko oldugumu tedavı görmem gerektiği söyledi doktorum bende hemen başladım tedaviyee.bakalım hakkımda hayırlısı.

aygulerxxx ve bekleyis hoşgeldiniz kızlar umarım en yakın zamanda sizde bebişlerinize kavuşursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…