valla yaz canım sen bılırsın ben klomene başlarsam söylerim sende yazarsın canımm.klomene başlayıncamı yazıyon listeye yoksa adet tarıhın göremei anlamadım
slm kızlarrrr
nasılsınız bakalım
sevdacım yok yazılmışım ama onu geç kaldıya çevirsek
ben öğrencilere öle yapıorum dakaydirigubbakcemile3
buarada gözün aydın eşin gelmiş
20 gün falan olmıcak diodun ama çabuk kavuşmuşsunus ne güsel
çok şükür bnde kürtaj sonrası ilk kırmızları gördüm
bunada şükür diorum
oo süper olgunlaşmış yumurta 18- 22 arasında dedi doktorum ben 18 mm ken çatlatma ignesi oldum geçen hafta çarşamba çalışmalarda bitti bekliyorum bakalım sonucu boshayallersmile ama beklemek çokkk sıkıcıı :kedi:
İnşallah ay hadi bakalımmelocum, yumurtan iyi gelişiyor demek ki yumurtalar 30 mm ye ulaşınca ya kendiliğinden çatlıyor ya da iğne ile dışarıdan çatlatılıyor.
canım üzülme belki zamanla çalışmaya başlarmrb kızlar bende 1kutu klomen kullandım ama malesefkiii 1yumurtam bileee yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkmafoldumben
inşsllah :Saruboceq::Saruboceq:bence süper 22 ml olması 17 ml üstü olunca olumlu oluyor dedi dr.
1kutu içtim sabah akşam bitti yumurta takıbı yapıldı yumurta yok son takıbpden saonra ilaç yazcak galıbaabilmiyorumkismile
yumurtaların çatlıyordur canım, çalışmak gerek:)kızlar iğnenin üzerinden 40 saat geçti kasıklarım deli gibi ağrıyor..22 mmlik 2 tane yumurtam vardı neden sizce?
selam canlarım...alminasım umutlum nerdesiniz ben çok kötüyüm kontrolümü erkene aldım bugün doktora gidiyorum:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?