Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ESEMOS, canım Allah sabır versin, beterinden saklasın, valla ne denir bilmem
Ama sağlam durmazsan senin sağlığına da birşey olur Allah muhafaza.

Daha fazla hırpalama kendini Allahın gücüne gitmesin, hep daha kötüsü var... Çok üzgünüm gerçekten...

gercektenmı 14 kılo aldın :1shok:ne bılım yaa bu kılo konusuna cok taktı benımde moralım bozuluyorr arkadasım valla bılla yemıyorum yaaabilmiyorumkismilenıye boyle oluyor bılmıyorumm cok sukur ıkımızınde saglıgı yerındee :Saruboceq:

ya şöyle bi hamile haberi alırım da keyfim yerine gelir diye girdim ama neyle karşılaştım....

esemos canım nolur sabırlı ol. Allah sana sabır versin. diyecek bişey bulamıyorum....

inşallah en kısa zamanda salıklı sıhhatli bi şekilde yeniden kavuşursun bebeğine...

dualarımız seninle canım....

Vallahiii 14 kilo aldım. Üstelik 7 ayda. Gününü beklese kesinlikle 20 ye tamamlardım ben o kiloyu. Ama doktorum bir kere bile yemene dikkat et, kilo aldın falan dememişti. Şimdiki doktorlar da bi garip oldu haa. Bırak gebe hatun yisiin. Yisin ki bebişini büyütsün dimi ama yerimseniben Doktorun bişii derse bana gönder gülüm sen onu. :1rolleyes:

canım doktorun ileride gebelik şekerin çıkmasın diye önlem almak için baskı yapıyodur. malum biliyosun hamilelikte alınan fazla kilolar son aylarda gebelik şekerinin çıkmasına
neden oluyor.

gerçi senin tahlillerin temiz çıkmış çok şükür. bi de bünye meselesi ya. kilo almaya müsait olunca su içsek yarıyo. ben de sendenim ben de ne yesem hemen kilo alırım. Allahtan 1 senedir şeker ilacı kullandım da onun sayesinde çok kilo almadım. gerçi şimdi 3.ayımı doldurdum ve aslında hiç almamam gerekirken 3 kg aldım. napalım yapcak bişey yok. hele bi de hamilelikte bi başka acıkıyo insan. normal acıkmalara hiç benzemiyo. ben de bebeğim aç kalıcak diye yiyorum.

çok da kafana takma boşver. ağır şeyler yemediğin sürece rahat ol. bol bol sebze ve ızgara türü yemeye bak sende. onlardan kilo alsan da bişey olmaz heralde :)

kanda çıkardı sonuç.bi özel hastaneye gidip özelden yaptırsana doktorun yanına girmeden 10-15 tl gibi bi fiyat alıyorlar. inşallah gelmiştir bebişin.
merhaba canım zaten ilk kez test yaptırmaya gitmiştim ne yapcamı da bilmiyodum ama beklemek en güzeli galiba

valla cıcım artık bıraktım yıyecegımm yemesemde alıyorum nasılsa korka korka yemekten bıktım valla senın telefonunu verecegım dr uma umutlu ye dedı bende yedım dıyecegımmmkaydirigubbakcemile5ay sınır geldı bana bosver ıstersem 100 kılo olayımm elbet verırım vermesemde manken ajansına kabul edılmeyecek halım yok unumu elemıs elegımı asmıs bır ev karısıyım beeennbayanssulusmile

canım valla hep dıkkatlı yemek yedım ama benım kızın aclıga sabrı yok sabah 7 30 oglen 13 30 aksam 18 3o yemek yemezsem basıyor tekmeyıı hıc durmadan cırpınıyor yemek yedıkten 10 dk sonra hıc hareket yok hemen uykuya gecıyorr cok acayıp bırsey bu kızz yapılan ultrason olcumlerınde bebek olması gereken haftadan 3 hafta kadar daha onde cıkıyor 30 gr olması gereken haftada 12 gr gelıyordu bıraz tombıs yanı gercı yapılan olcumler ne kadar gercek hayattakı olculere uygun bılmıyorum ama endıselenıyorum ben normal dogum ıstıyordum kılo oyuzden onemlıydı ama ne yapayım gıder sezeryan olurum kafaya takmayacagım artık yemek yıyecegım valla
senın hamılelık nasıl gecıyorr cınsıyetı belımı

evet canım yaa bu ikinci ayım tedavide.işte ilç kullandığım için galiba yapmak istemedi.meraktanda ölüyorum.beliycem ne yapıyım yanlış çıkıp boşa sevinmektense en güzeli bu.

AA bu arada kızlar ben önceden beridir aranızdayım yalnızca kullanıcı ismi mi değiştirdim.önceden selma_aksu idi :hulya:

ALMıNAS ne gibi bir diyet verdi bazı şeyleri yemeyi mi yasakladı? bana da bbu aydan sonra kilo alırsın dedi.4.5 aylık şu an 3.5- 4 kg kadar aldım.akşamları yürüyüşede başladım artık 1 saat yürüyorum her akşam.

kahve pısırdım kızlar gelın ıcelımmmm

Ben içerim canımıniçi. Ama bak ben gelene kadar kahve soğursa yenisini isterim haa yerimseniben Sen ver benim teli arasın o doktor. Bi de fırça yesin de görsün günüünüüü. Ben önce gidip öğlen yemeğimi yiyim de aç karnım doysuun. cokacimcoook

Ayy canım yaa sendemi hamilesin maşallahh allah nazarlardan saklasın.sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasibetsin .sende mi teviyle, yoksa normal yoldanmı.

evet yasakladı pılav makarna borek serbetlı tatlı cok sayıda meyve yemeyı yasakladı hepsıne uydum yınede 11 kılo aldımm sen normal olan kıloyu almıssın

evet yasakladı pılav makarna borek serbetlı tatlı cok sayıda meyve yemeyı yasakladı hepsıne uydum yınede 11 kılo aldımm sen normal olan kıloyu almıssın

ayy hepsi en fazla tükettiğim şeyler valla.makarnayı hele çok seviyorum.nneyse canım doğumddan sonra verirsin kilonu.bide yürüyüşte etkili olur mutlaka sende başla yürüyüşlere hafif tempoyla.

Ayy canım yaa sendemi hamilesin maşallahh allah nazarlardan saklasın.sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasibetsin .sende mi teviyle, yoksa normal yoldanmı.

amin canım çok saol:)) ben klomen kullandım doktorun yumurtlama yok dediği ay hamile kaldım:)) 13. gün yumurtlamam yoktu.doktor yumurtlama yok deyince kafaam o ay çok rahattı bide ailemin yanına gitmiştim daha da bi huzurluydum.Allah'ım verdi çok şükür.isteyen herkesin en kısa zamanda olur inşallah.

[

canım valla hep dıkkatlı yemek yedım ama benım kızın aclıga sabrı yok sabah 7 30 oglen 13 30 aksam 18 3o yemek yemezsem basıyor tekmeyıı hıc durmadan cırpınıyor yemek yedıkten 10 dk sonra hıc hareket yok hemen uykuya gecıyorr cok acayıp bırsey bu kızz yapılan ultrason olcumlerınde bebek olması gereken haftadan 3 hafta kadar daha onde cıkıyor 30 gr olması gereken haftada 12 gr gelıyordu bıraz tombıs yanı gercı yapılan olcumler ne kadar gercek hayattakı olculere uygun bılmıyorum ama endıselenıyorum ben normal dogum ıstıyordum kılo oyuzden onemlıydı ama ne yapayım gıder sezeryan olurum kafaya takmayacagım artık yemek yıyecegım valla
senın hamılelık nasıl gecıyorr cınsıyetı belımı[/QUOTE]

senin cadı tersten mi gidiyo ne :) geçen gün ben de kontrole gittiğimde sabah aç karnıa gitmiştim. ikili test için ölçüm yapılması gerekiyo ama bizimki aç olduğu için kımıldamıyo :) doktor o kadar dürttü yok banamısın demiyo. sonra gittim bişeyler yedim 1 saat sonra geldimki keyfi yerine gelmiş oynamaya başlamış :) bizimki de aç olunca kımıldamıyo eşşek sıpası. bu konuda sanırım babasının aynısı olucak. eşimde acıkınca dünya başına yıkılır :))

cinsiyeti henüz belli değil canım. doktora sordum 5.ayda dedi şok oldum. çok memnunum aslında doktorumdan ama bi dahaki gittiğimde de söylemezse başka bi doktora gidip öğrenicem. 2li testi yaptırdık sonucunu bekliyoruz. kanamalar da bitti çok şükür. ilk zamanlarki gibi değil daha rahatım. yavaştan işlerimi yapıyorum. bu arada bikaç gündür az az hissetmeye başladım hareketlerini. tabi karıştırmıyosam :)

AA meyveyide mi yasakladı hiç bişe yemeden nasıl kilo alınıyo yaa ben hamileliği anlyamıyorum yemeden vücut kilo yapıcak kaloriyi nerden buluyo yaa. acaba bende nasıl olcak ben bi 25 kilo alırım herhalde zaten müsaitim kiloya cokacimcoook

bünyeye göre değiişiyor işte bende çok çabuk kilo alırım aslında ve de yiyorum yani güzel bi şekilde.hatta gece yatmadan önce yarım ekmek arası bişiler yapıp yiyorum karnım aıkıyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…