Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

senin cadı tersten mi gidiyo ne :) geçen gün ben de kontrole gittiğimde sabah aç karnıa gitmiştim. ikili test için ölçüm yapılması gerekiyo ama bizimki aç olduğu için kımıldamıyo :) doktor o kadar dürttü yok banamısın demiyo. sonra gittim bişeyler yedim 1 saat sonra geldimki keyfi yerine gelmiş oynamaya başlamış :) bizimki de aç olunca kımıldamıyo eşşek sıpası. bu konuda sanırım babasının aynısı olucak. eşimde acıkınca dünya başına yıkılır :))

cinsiyeti henüz belli değil canım. doktora sordum 5.ayda dedi şok oldum. çok memnunum aslında doktorumdan ama bi dahaki gittiğimde de söylemezse başka bi doktora gidip öğrenicem. 2li testi yaptırdık sonucunu bekliyoruz. kanamalar da bitti çok şükür. ilk zamanlarki gibi değil daha rahatım. yavaştan işlerimi yapıyorum. bu arada bikaç gündür az az hissetmeye başladım hareketlerini. tabi karıştırmıyosam :)[/QUOTE]

benımkı tam tersı acıkınca durmuyor esımde oyle babasına cekmıss bızımkının boyu normal olması gerektıgı kadar ancak kılosu anormal bakalım buay ne dıyecek dr bilmiyorumkismile yuruyuste yapıyorum bakalım artık hayırlısı sanırım bunye meselesı kılo almaya cok musaıtım bensempatiksalakcinni

Amin canım yaa demekki herzaman için stres yapmamak gerekiyo yumurta olmadan hamile kaldığına göre.Allahın işi işte. o herşeyin en iyisini bilir.

bu gıdısle sanırım 25-30 kılo alırım ben almak bırsey degıl aldıgım kıloları verebılecegımı bılsem ıstersem 50 kılo alayımm

bu gıdısle sanırım 25-30 kılo alırım ben almak bırsey degıl aldıgım kıloları verebılecegımı bılsem ıstersem 50 kılo alayımm

ay verirsin tabi niye vermeyesin.zaten doğumda bi 8-9 kilosu gider.bebek çıkacak bebeğin eşi çıkacak su çıkacak hepsi 3er kiloolsa 9 kg gider yani.zaten emzirirkende veriliyormuş kilo bence çok zor olmaz.

Civ civim ozaman gerçekten kiloyu alırsın ama gece yatmadan yemek yemek direk kilo demek. ben öyle yapsam basküller tartmaz valla sempatiksalakcinni

Civ civim ozaman gerçekten kiloyu alırsın ama gece yatmadan yemek yemek direk kilo demek. ben öyle yapsam basküller tartmaz valla sempatiksalakcinni

cAnım ya yememek için kendimi zorluyorum ama çok acıkıyorum aç yatıncada uyuyamıyorum.bikaç kez denedim baktım olmadı gecenin bi saati kalktım yemek yedim geri yattım:) sonra da bi güzel uuyku çektim :)

bende cok acıkıyordum ama sımdılerde durdu ıstahım artık eskısı gıbı sureklı yemek yemek ıstemıyorumm ıns da artmaz boyle devam eder

cAnım ya yememek için kendimi zorluyorum ama çok acıkıyorum aç yatıncada uyuyamıyorum.bikaç kez denedim baktım olmadı gecenin bi saati kalktım yemek yedim geri yattım:) sonra da bi güzel uuyku çektim :)
Ay canım yaa olur tabi çift can taşıyınca olur.ama en azından yatmadan evvel değilde biraz daha erken yesen daha ii olur senin için bence.uykusuzluk çok kötü tabii.

kızlar ben biraz yemek yiyeyim sonra da biraz dışarı çıkçam hava çok güzel.görüşürüz yine.kendinize iii bakın :)

Ay canım yaa olur tabi çift can taşıyınca olur.ama en azından yatmadan evvel değilde biraz daha erken yesen daha ii olur senin için bence.uykusuzluk çok kötü tabii.

ya haklısın tabi ama acıkınca valla gözzüm hiç bişi görmüyor.eşimde doyuramadım seni diye dalga geçiyor artık:)

Hanımlar güzel bir gün geçirmenizi diliyorum herşey gönlünüzce olsun birşey sormak istiyorum sizlere yumurta çatlayınca kasıkta agrının dışında bir sıvımı gelmesi gerekir başka belirti ne olabilir resmen takıldım sormayın bu işlere kafayı yiyeyecgim resmen iyi bakın kendinize hepiniz..

ooff yaa esemosum çok üzüldüm canım,rabbim bidaha yaşatmasın.çok zor bir durum.ama dayanmaya çalış,bizimde dertten yana payımıza düşen bu anlaşılan,bekleyecez işte başka ne gelir elden.rabbim herkesi bişeyle sınıyo,bizide böle sınıyo galiba.inşallah artık daha fazla beklemeyiz.inan bazen diyorumki acaba anne olabilecekmiyim birgün.okadar bekliyoz ve bu zorluklarla karşılaşıyozki,imkansız gibi,mucize gibi geliyor.toparlanmaya çalış ve yeniden dene.yapacak başka bişey yok çünkü.dilerim tez zamanda toparlanırsın canım.dualarımız seninle.

kızlar hala mide bulantısı var hiç geçmiyo ben bu ara yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum azıcık yiyorum yaa yinede yemekten sonra bulantım şiddetleniyo nedir anlamadım valla :bbo:

Esemosum sanırım artık geçti bittii. umarım ruhsal anlamda kolay atlatırsın ve en kısa zamanda aramıza dönersin.

mrb arkadaşlar ben bişey sormak istiyorummmm cvp verirseniz sevinirim

pko hastasıyım sadece 1kutu klomen kullandım 50mg sabah akşam malesef yumurtam olusmadı.bugun muayne oldum salı son yumurta takıbım var eger salı günüde yumurta yoksaa doktorum iğne tedavisine başlayacaz dedi.klomeni bi kaç ay kullnmam gerekmişyormu arkadaşlar.bazı arkadaşlar 3-4ay kullanmıs dozları artarak neden ben 1kutudsan sonra iğne niyee anlamdım.bide bazı pkolu arkadaşalr glukofen kullanmıslar bende doktoruma sordum kullan dedi.sabah akşam 6ay kullan dedi.bugun başladım hayırlısı bakalım nolcak.

cvp verriseniz sevinirim.teşekkürler

canım bende pkoluyum.glukofeni geçen yazdan beri günde 2 şer tane kullanıyom,drm sakın bırakma devam et dedi çok önemliymiş.bu arada normalde klomeni 5 yada 6 ay kullanma hakkı var.ben 2 kez kullandım,birincide 1 yumoş oldu tutmadı,2.kullanışımda yumoş hiç olmadı,bu hafta sonu yine başlıycam klomene bukez günde 3 kullanıcam,eğer yine olmazsa rahim filmi çekip göbekten vurulan iğnelere geçicez dedi dr.bence en azından birkez daha kullanmak istediğini belirt drnuna.yada başka dr bak.hemen bir denemede vazgeçiyo,sen söyledikten sonra glukofeni kullan diyo,bakarsın iğneyide bir kez kullanıp tüp bebek der.yine sen bilirsin canım ama ben böle biçok dra gittim.sadece yıpratıyolar inan.hakkında hayırlısı.

esemosum donmedı degılmı ?cok merak edıyorum umarım bu durumu arkadasım en kısa surede atlatır yarabbım, yenıden dener yıne bebegı olur.offf offf bugun hıc kendıme gelemedım benı cok uzdu cok(

esemosum donmedı degılmı ?cok merak edıyorum umarım bu durumu arkadasım en kısa surede atlatır yarabbım, yenıden dener yıne bebegı olur.offf offf bugun hıc kendıme gelemedım benı cok uzdu cok(

Dönmedi gülüm. Ne olur üzme kendini. Sen bari üzme. Hafta sonu giriyor araya. Sizden haber alamayacağım maalesef. Pazartesi görüşmek üzere inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…