[
canım valla hep dıkkatlı yemek yedım ama benım kızın aclıga sabrı yok sabah 7 30 oglen 13 30 aksam 18 3o yemek yemezsem basıyor tekmeyıı hıc durmadan cırpınıyor yemek yedıkten 10 dk sonra hıc hareket yok hemen uykuya gecıyorr cok acayıp bırsey bu kızz yapılan ultrason olcumlerınde bebek olması gereken haftadan 3 hafta kadar daha onde cıkıyor 30 gr olması gereken haftada 12 gr gelıyordu bıraz tombıs yanı gercı yapılan olcumler ne kadar gercek hayattakı olculere uygun bılmıyorum ama endıselenıyorum ben normal dogum ıstıyordum kılo oyuzden onemlıydı ama ne yapayım gıder sezeryan olurum kafaya takmayacagım artık yemek yıyecegım valla
senın hamılelık nasıl gecıyorr cınsıyetı belımı
Amin canım yaa demekki herzaman için stres yapmamak gerekiyo yumurta olmadan hamile kaldığına göre.Allahın işi işte. o herşeyin en iyisini bilir.amin canım çok saol:)) ben klomen kullandım doktorun yumurtlama yok dediği ay hamile kaldım:)) 13. gün yumurtlamam yoktu.doktor yumurtlama yok deyince kafaam o ay çok rahattı bide ailemin yanına gitmiştim daha da bi huzurluydum.Allah'ım verdi çok şükür.isteyen herkesin en kısa zamanda olur inşallah.
bu gıdısle sanırım 25-30 kılo alırım ben almak bırsey degıl aldıgım kıloları verebılecegımı bılsem ıstersem 50 kılo alayımm
Civ civim ozaman gerçekten kiloyu alırsın ama gece yatmadan yemek yemek direk kilo demek. ben öyle yapsam basküller tartmaz valla sempatiksalakcinnibünyeye göre değiişiyor işte bende çok çabuk kilo alırım aslında ve de yiyorum yani güzel bi şekilde.hatta gece yatmadan önce yarım ekmek arası bişiler yapıp yiyorum karnım aıkıyor çünkü.
Civ civim ozaman gerçekten kiloyu alırsın ama gece yatmadan yemek yemek direk kilo demek. ben öyle yapsam basküller tartmaz valla sempatiksalakcinni
Ay canım yaa olur tabi çift can taşıyınca olur.ama en azından yatmadan evvel değilde biraz daha erken yesen daha ii olur senin için bence.uykusuzluk çok kötü tabii.cAnım ya yememek için kendimi zorluyorum ama çok acıkıyorum aç yatıncada uyuyamıyorum.bikaç kez denedim baktım olmadı gecenin bi saati kalktım yemek yedim geri yattım:) sonra da bi güzel uuyku çektim :)
Ay canım yaa olur tabi çift can taşıyınca olur.ama en azından yatmadan evvel değilde biraz daha erken yesen daha ii olur senin için bence.uykusuzluk çok kötü tabii.
mrb arkadaşlar ben bişey sormak istiyorummmm cvp verirseniz sevinirim
pko hastasıyım sadece 1kutu klomen kullandım 50mg sabah akşam malesef yumurtam olusmadı.bugun muayne oldum salı son yumurta takıbım var eger salı günüde yumurta yoksaa doktorum iğne tedavisine başlayacaz dedi.klomeni bi kaç ay kullnmam gerekmişyormu arkadaşlar.bazı arkadaşlar 3-4ay kullanmıs dozları artarak neden ben 1kutudsan sonra iğne niyee anlamdım.bide bazı pkolu arkadaşalr glukofen kullanmıslar bende doktoruma sordum kullan dedi.sabah akşam 6ay kullan dedi.bugun başladım hayırlısı bakalım nolcak.
cvp verriseniz sevinirim.teşekkürler
esemosum donmedı degılmı ?cok merak edıyorumumarım bu durumu arkadasım en kısa surede atlatır yarabbım, yenıden dener yıne bebegı olur.offf offf bugun hıc kendıme gelemedım benı cok uzdu cok (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?