Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Dönmedi gülüm. Ne olur üzme kendini. Sen bari üzme. Hafta sonu giriyor araya. Sizden haber alamayacağım maalesef. Pazartesi görüşmek üzere inşallah.

tamam canım ama valla kafamdan atamadım aklım hep esemosta sen merak etme haftasonu ben senı telefon ıle ararım gorusuruz

ESEMOS um geçmiş olsun canımm
verende RABBıM alanda
biliiosun 1 ay önce bende yaşadım aynı şeyleri
ne hissettiğini çok ii anlayabiliorum
ama nolur bırakma kendini bitanem
dualarımız sennle

esemos, Allah sabır versin.

bugün regl oldum.yani hamile olmadığımı vücudumda gösterdi bana. çabalara ve çalışmlara bir 5 gün sonra devam.

esemos çok geçmiş olsun :gitme:

çok üzüldüm ne kadarlık hamileydi kızlar esemos hmm boshayallersmile

canım hayırlısı böyleymiş hayırlısıysa olsun hayırlısı değilse olmasın rabbimden hayırlısını dileyelim Allah yardımcın olsun
Allahım inşallah hadi hayırlı haberler ..ne zaman adet tarihin
canım verirsin merak etme ben ilk hamile kaldım 3 ayda 90 iloya çıktım sonra bebeğim alındı şimdi tekrar zayıfladım hamile kalmaya çalışıyorum
Allahım sağlıla kucağına almayı nasip eder inşallah

bugün regl oldum.yani hamile olmadığımı vücudumda gösterdi bana. çabalara ve çalışmlara bir 5 gün sonra devam.
canım hayırlısıysa olsun değilse olmasın

aynen öyle ne kadar güzel yazmışsın..

kızlar bugün doktora gittim yine 5 tane yumurtam olmuş 19mm olmuş 3 tanesi çatlatma iğnesi verdi ama yaptırmasanda olur dedi sizce ne yapmalıyım CADIARZUkafamçokkarıştıçatlamazmı diye sordum iğne olmadan hayır çatlar dedi çünkü bayağı büyümüşler

günaydın hepinize
güsel bi gün olsun hepimiz için

esemosum için de güzel bi gün olsun
Rabbim acıları dindirsin yeni ümitler filizlendirsin

cvp için teşekkürler banada acele ediyor gibi geldi canım haklısın belkide doktorumu değiştirmem lazımm.zaten çok iyi diyee çok kalabaklık çok fazla ilgilenmiyorrki bana sadece yumurta yok dedi o kadar.salı kontrol ol gel iğne yazcam dedi.glukofeni ben söyledikten soınraa kullan dedi.bilgi için sagol canımmm.haklıısn dozu arttırması lazımdı ama direk iğneye geçti ben bı sorayım salı günü.tekrar sagoll

günaydın arkadaşlar esemoş arkadasımıza çok üzüldümmm.inş.en kısa zamanda kendini toparlar.Allah yardımcısı olsunn

valla bence yaptır o çoğul riskine karşı demiştir ama ya kistleşirse lmaz:

kızlar slmm klomen kullanmış biri varsa bana bi baksın bi şey danışmak istiyorum bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…