Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

merhaba kızlaaarrr.kocişimle bigüzel kahvaltı yaptık.

leloss burda hemen hemen herkesin klomen kullanmışlığı var sen sorunu sor cvp alırsın mutlaka.

günaydın arkadaşlar iğne olmamaya karar verdim bn şanslı guruptayım vücudum kist yapmıyor yani yumoşlrım çatlayıp vücuttan atılıyor

kızlar 3 martta çatlatma ignesi oldum ben 15 mart adet tarihim belimde hafif sızı var başım dönüyo midem bulanıyo 1 saat önce falan wc dengemi kaybettim kolumu ve boşlugumu lavobaya çarptım
bi an geliyo hamileyim bu sefer oldu diyorum bi an oluyo adet olucam sanıyorum pütür pütür beyaz akıntı var sormak istedigim klomen ve çatlatma ignesi hamile bile olmasan mide bulantısı yaparmı hmm

evet çoğu arkadaş böle şikayetlerde bulunmuştu.inşallah seninki hamilelikten dolayıdır ama bikaç gün daha bekleyip test yaptır bence.hamilelikte belirtilerde zaten adet belirtisi gibi olduğu için birbirinden ayırtedilemiyor.

canım bence hemen kan testi yaptır öğren

iğneyi vurdurduğumdan beri iştah patlaması yaşıyoryum..boğazıma hakim olamıyorum deli gibi tatlı yiyorum birde uyku bütün zorum uykuyla...

canım şubat 28 çektiği için 14 mart yanlış hesap yapmışım yani. yarında adet görmezsem bakıcam artık ama hemen gitmem yine bikaç gün daha beklerim heycan yapmıyorum artık.Ben bu işi öğrendim galiba sositososito .Yani stres yapmamayı.

iğneyi vurdurduğumdan beri iştah patlaması yaşıyoryum..boğazıma hakim olamıyorum deli gibi tatlı yiyorum birde uyku bütün zorum uykuyla...
Ay canım sen 20 kilomu verdin maşallah.ay ne güzel bende diyetteyim ama daha 4 kilo verdim yaza kadar devam :lepi: çok kararlıyım valla gitcek fazlalıklar.Okadar kilo vermişsin iştahını dizginle bence yoksa geri alcan canım benim. gerçi yine verirsin sen şutarafagitti

Son düzenleme:

slm benimde 3 yumurtam olmuş gittim dr. gerek yok dedi iğneye çatlar dedi kendiliginden ben sabah akşam havuş suyu içtim bugun gittim çatlamışlar dedi dr. bakalım hayırlısı havuç suyu kaynat iç bence...

Dilemyare daha önce yazdım ama heralde görmedin sanırım van da yaşıyosun van da tüp bebek merkezi var mı? ya da önerebilecegin iyi bir doktor var mı?

Dilemyare daha önce yazdım ama heralde görmedin sanırım van da yaşıyosun van da tüp bebek merkezi var mı? ya da önerebilecegin iyi bir doktor var mı?

canım kusura bakma yeni gördüm.benim bildiğim kadarıyla vanda tüp bebek merkezi yok.ama senin için araştırırım.benim gittiğim dr iyi.istersen yönlendiririm.ama erzurumda çok ii bir dr var diolar,bende tedavimi bekliyom,bişey çıkmazsa ona gitcem.merak ettiğin bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım canım.opuyorumnanaktan

gunaydın kızlarrr acılıs benden benım koca bu sabah yıne evlıya celebı mısalı yollara dustu ızmır bursa dolasacak sanırım bende yıne anneme gıderım eger bırkac gun ortalarda gozukmez ve yazmazsam merak etmeyın hepınızı opuyorum hoscakalın

herkese günaaayyddııııınnnnnnn.bende kahvaltı hazırlıyom,kocişle pazar günleri film izleyip kahvaltı keyfi yapıyoz.öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktan

bi günaydın da bendenn
malesef benm eşim her pazar çalışıo
kendi işi olunca kimselere emanet edemio
yani ben her pazar yalnızım
Allahtan geç gidip erken gelio
ama ii oluo bnde bu zaman dilimlerinde yazılı falan hazırlıorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…