kızlar 3 martta çatlatma ignesi oldum ben 15 mart adet tarihim belimde hafif sızı var başım dönüyo midem bulanıyo 1 saat önce falan wc dengemi kaybettim kolumu ve boşlugumu lavobaya çarptım
bi an geliyo hamileyim bu sefer oldu diyorum bi an oluyo adet olucam sanıyorum pütür pütür beyaz akıntı var sormak istedigim klomen ve çatlatma ignesi hamile bile olmasan mide bulantısı yaparmı hmm
günaydın arkadaşlar iğne olmamaya karar verdim bn şanslı guruptayım vücudum kist yapmıyor yani yumoşlrım çatlayıp vücuttan atılıyor
kızlar 3 martta çatlatma ignesi oldum ben 15 mart adet tarihim belimde hafif sızı var başım dönüyo midem bulanıyo 1 saat önce falan wc dengemi kaybettim kolumu ve boşlugumu lavobaya çarptım
bi an geliyo hamileyim bu sefer oldu diyorum bi an oluyo adet olucam sanıyorum pütür pütür beyaz akıntı var sormak istedigim klomen ve çatlatma ignesi hamile bile olmasan mide bulantısı yaparmı hmm
canım hayırlısı böyleymiş hayırlısıysa olsun hayırlısı değilse olmasın rabbimden hayırlısını dileyelim Allah yardımcın olsun
Allahım inşallah hadi hayırlı haberler ..ne zaman adet tarihin
canım şubat 28 çektiği için 14 mart yanlış hesap yapmışım yani yarında. adet görmezsem bakıcam artık ama hemen gitmem yine bikaç gün daha beklerim heycan yapmıyorum artık.Ben bu işi öğrendim galiba sositososito.Yani stres yapmamayı.
canım verirsin merak etme ben ilk hamile kaldım 3 ayda 90 iloya çıktım sonra bebeğim alındı şimdi tekrar zayıfladım hamile kalmaya çalışıyorum
Allahım sağlıla kucağına almayı nasip eder inşallah
canım hayırlısıysa olsun değilse olmasın
Ay canım sen 20 kilomu verdin maşallah.ay ne güzel bende diyetteyim ama daha 4 kilo verdim yaza kadar devam :lepi: çok kararlıyım valla gitcek fazlalıklar.Okadar kilo vermişsin iştahını dizginle bence yoksa geri alcan canım benim. gerçi yine verirsin sen şutarafagittiiğneyi vurdurduğumdan beri iştah patlaması yaşıyoryum..boğazıma hakim olamıyorum deli gibi tatlı yiyorum birde uyku bütün zorum uykuyla...
kızlar bugün doktora gittimyine 5 tane yumurtam olmuş 19mm olmuş 3 tanesi çatlatma iğnesi verdi ama yaptırmasanda olur dedi sizce ne yapmalıyım CADIARZUkafamçokkarıştıçatlamazmı diye sordum iğne olmadan hayır çatlar dedi çünkü bayağı büyümüşler
neden kimsecikler yok.:sinifsinif:hafta sonları hep sakin oluyo ya.hade kızlar nerdesiniz.mafoldumben
nbrrr kımsecıkler yok ıkımız kalmısız
Dilemyare daha önce yazdım ama heralde görmedin sanırım van da yaşıyosun van da tüp bebek merkezi var mı? ya da önerebilecegin iyi bir doktor var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?