Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

merhaba canım arkadaşlarım desteğiniz ve dualarınız için hepiniz çok saolun... cuma günü bebeğimi aldılar benden çok zoroldu hemşireleri bile ağlattım ama ne yapayım tutamıyordum kendimi uyandığımda bebeğim yoktu onu görmek istedim artık getirip bi kavanozu gösterdiler yavrum onun içindeymiş offf çok zor ALLAH ım kimseye yaşatmasın genetik araştırma yaptırıyoruz 10 güne kadar sonuçlarım çıkacak sizlerle paylaşırım elden gelen bişey yok halimizi şükrediyorum dahada toparlanacam aranıza dahada iyi bi şekilde dönecem inş.

canım sagol
ben bitlisin bir ilçesindeyim burda güvenebilecegim bi merkez yok aşılama yaptırmak istiyorum van bize yakın orda iyi bir merkez var mı diye sana soruyum dedim
bizde sorun yok nedensiz ama olmuyo daha önce bir aşılamam ve defalarca ilaçla takip gene olmadı aşılamayı tüp bebek merkezlerinde yaptırın diyolar bu spermlerin labaratuarda hazırlanma aşaması çok önemliymiş onun için iyi bir yer arıyorum eger varsa öyle bi yer bana msj atarsan çok sevinirim

canım çok üzüldüm
sende güçlü olmaya çalış çok üzme kendini en azından hamile kalabildin bu sana umut olsun umarım en yakın zamanda gelir bebegin

merhaba arkadasim cok cok gecmis olsun cok uzuldum bir anne olarak,hersey kismet belki sagligin icin bu sembolik bir durum oldu,ne kadar uzulme desemde yararinin olmuyacana eminim inanki bende cok duygulandim,dilerim tez gunde kendini toparlar vede allahim sana bir guzellik daha yasatir hic yoktan hamile kalabiliyorsun bunu kendinde bir teselli gor guzel gunlerinde seni bekliyecene emin ol,istirham ederim bizleri haberdar et,sevgilerle esen kal

esemosum canım sımdı nasılsın en kısa zamanda toparlanmanı dılerım ınan bende cok uzuldumm kacgun agladım :gitme:ama allahtan ıste elden ne gelır onun emırlerıne boynumuz kıldan ınce :Saruboceq:dua etmekten baska bırsey gelmıyor elımızden ıns ınanıyorumkı en kısa zamanda yıne hamıle kalırsın bu sefer bebegını saglıkla kucagına alırsınn yapabılecegımız bırsey olursa lutfen hıc cekınmeden soylee

canım çok geçmiş olsun bende yaşadım aynı duyguyu çook zor anlıyorum seni ama en azından kalabilmişiz hamile hayat herşeyle karşılaşıyor insan kısa zamanda toparlanman dilegiyle sevgiler...

canım klomen fazla kanama yaapabiliyor ben yaşadım bunu kistte yoktu ama kanamam fazla olmuştu incir suyuda içtim bugun bıraktım onu

Teserkkur ederim cevabin icin. Doktorumla gorustum, klomen kist yapabilir fakat, adetle birlikte gider, korkma dedi, hem kist cok buyuk kasik agrisi yapar, oyuzden sende olmamistir dedi. Rahatladim. Klomenin kanamayi fazlalsitigini bilmiyordum, ama yasadim bu ay:) incir kurunude yaptim, ve faydasini gordum, bu ay gene tekrarliyacagim.

allah yardimcin olsun canim.

Allahım yar ve yardımcın olsun gülüüm. Umarım bir daha bu kötü olayları yaşamazsın, yaşamayız... Taktir Allahın. Biliyorsun ki biz kullara da sabretmek, isyan etmemek düşüyor. Bundan sonra, yavrularımızı kavanozda değil, kucağımızda görürüz inşallahh olumunekankayizsmile

Canım benim dikkat et kendine. İyi ol da, ister annenlerde ol, ister evde ol. :1hug:

gecmış olsun canım benımde başım dan gectı 3 aylık kalbı durdu sonra şımdı 3 yaşında oğlum var allah sanada gostersın annelı isyan etme

canım çok geçmiş olsun... Allah bi daha yaşatmasın.. inanki hiç aklımdan çıkmadın. Allah sabır versin sana ve eşine. ama yapıcak bişey yok bu da senin sınavın canım. sabırlı ol.. Allah mutlaka sabrının karşılığını vericektir...

alminas canım nasılsın.opuyorumnanaktan
ıyıyım canımcım sen nasılsın gorusemıyoruz buaralar

Canım benim dikkat et kendine. İyi ol da, ister annenlerde ol, ister evde ol. :1hug:
gunaydın umutlumm nasılsın haftasonun nasıl gectı

selam ben reglı oldum doktora gıttım yıne kılomen verdı gun de 3 tane atcam 12 nısan yenı tarıhım

tamam canım eklerım lısteye hakkında hayırlısı buay bebıs gelır ınsss

gunaydın kızlarrr nasılsınız bakalımmm annem teyzem ve teyzemın kızı bende kalıyorlar bırazdan hep bırlıkte carsıya ınecegız gelmem ogleden sonrayı bulurr gorusuruz hepınızı opuyorummm

slm yine kimsecikler yok.akannehir.alminasım gezmelerde,umutlum sen nerelerdesin.zaten hafta sonları yoksun,özledim walla.bu arada uzun zamandır cetrefillim yok.acaba varda ben mi denk gelmedim.bilgisi olan varmı acep.bilmiyorumkismile

tünaydınnnn kızlar
okuldann yeni geldim
hemen size uğradım ama bugün pek kimseler uğramamış

seldacım (kuzu84) sende görünmüosun uzun zamandırbilmiyorumkismile

tünaydınnnn kızlar
okuldann yeni geldim
hemen size uğradım ama bugün pek kimseler uğramamış

seldacım (kuzu84) sende görünmüosun uzun zamandırbilmiyorumkismile

hoş geldin.bende az önce geldim okuldan.sanırım öğleden sonra yok dersin.nasıl gidiyo canım.opuyorumnanaktan

merhaba arkadalar nasılsınız ben iyiyim cumartesi gününden beri çalışıyoruz 5 yumurtam olmuş yine ama 3 tanesi çok gelişmiş çatlatma iğnesi olmadım ama çatladılar sanırım doktorum çatlar dedi ben de doğal akışına bıraktım sizler neler yapıyorsunuz

hoş geldin.bende az önce geldim okuldan.sanırım öğleden sonra yok dersin.nasıl gidiyo canım.opuyorumnanaktan

hoşbulduk canımm
bizim okul 2li
7.50 den 12.50 ye kadar benm dersimzemuszemus
valla ben şu sıralar nadastayım
ama bu bile güsel
küratj sonrası 3 ay korunuorus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…