Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ben burdayım canım,hoş geldin,yokmu başka kimse.bu arada cetrefillim ve kuzum yok haberin varmı alminascım.

hoşbulduk canımm
bizim okul 2li
7.50 den 12.50 ye kadar benm dersimzemuszemus
valla ben şu sıralar nadastayım
ama bu bile güsel
küratj sonrası 3 ay korunuorus

oohh ne güzel benim derslerde bölük pörçük,sabahları gidiyom bazı günler öğlen de gidiyom.ya da çalışma yapıyom.yorucu yani.az kaldı herhalde nadas zamanı bitimine.hakkında hayırlısı canım,toparlanmana sevindim.sositososito

bende burdaım şekerler
bişii sorucam daa önce alt kısımda online olanlar yazıo
şimdi görünmüo tek bende diil galba bu durum dimi?

merhaba kızlarrrr çatlatma ignesini ayın 3 de vuruldum bu gün adet günüm olmadım henüz ne zaman test yapıcam ben ya doktor 23 de çagırdı sabredemem ben o kadar test masada duruyo o bana bakıyo ben ona şimdi yapsam olumsuz çıkarsa diye korkuyorum off bi şeyler deyin bana yaa bilmiyorumkismile

Canım iğnenin üstünden henüz 12 gün geçmiş. İdrar testi için erken bir tarih. Buradaki arkadaşlarım da bilirler bende böyle heyecan yapıp 12. gün test yapmıştım ve silik çıkmıştı 2. çizgi fakat gebelik yoktu. Çatlatma iğnesinin etkisi 10 günde geçiyor denilsede geçmiyor. Şimdi yapacağın idrar testi seni cidden yanıltır. boşuna üzülür yada boşuna sevinebilirsin. Bence biraz daha sabret.
Bende 7 sinde vuruldum çatlatma iğnelerimi bugün 8. günüm ve bekliyorum 24 üne kadar

leloss canım korkunun ecele faydası yok
fakaaaaaattt eğer negatif ise testle diil regl ile öğrenmek daa az yıkıcı oluo

haklısınız ümitlenmek için çok erken aslında bende sabah beri kendime bunu diyorum ama genede kendimi ögle eczanede buldum testi aldım o bana bakıyo ben ona bilmiyorumkismile bekliyim enisi ben biraz daha

slm yine kimsecikler yok.akannehir.alminasım gezmelerde,umutlum sen nerelerdesin.zaten hafta sonları yoksun,özledim walla.bu arada uzun zamandır cetrefillim yok.acaba varda ben mi denk gelmedim.bilgisi olan varmı acep.bilmiyorumkismile

slm kızlar ben geldımmm

Merhaba canlarım. Benim canım biraz sıkkın. Hala adet olmadım. Bir de üstüne diş ağrısı eklendi haftasonu. Yine de buna şükür. Ben de sizleri özledim ama sanırım bahar sendromu, sanki heryerim ağrıyor. Sizi seviyorum iyi bakın kendinize.

umutlum hoşgeldin
geçmiş olsun canımmm
yaaa senn çok uzun zaman oldu regl olmayalı
bidaaa bi gitseydin dr.a

umutlum hoşgeldin
geçmiş olsun canımmm
bidaaa bi gitseydin dr.a

umutlum hoşgeldin
geçmiş olsun canımmm
bidaaa bi gitseydin dr.a

Hoşgördüm canım. Ben en son 27 ocakta regl oldum. 17 gün boyunca kahverengi çamurumsu bişiiler geldi. Adet söktürücü kullanmama rağmen haalla gelen gidek yok. Aradım bugün doktorumu randevu almak için, taa çarşambaya alabildim. Yarın şehir dışındaymış, bugün de doluymuş.
Gülüm ben senin düşük olayını gözden kaçırmışım galiba. Büyük geçmiş olsun. Allahım en yakın zamanda sağlıklı bir bebekle mükafatlandırsın inşallahh.

umutlum inş. hepimiz hayırlısıyla birer evlat sahibi oluruz
gerçi senn bi oğluşun var ama Rabbim dileyen herkese nasip etsin
ben ocak 15 te hamile olduğmu öğrenmiştim
fakat bebeğim gelişememiş şubatın 3ünde kürtaj oldum
şimdi 3 aylık korunma dönemindeim
zevk hanemi dolduruorum yaniiikaydirigubbakcemile3

cnmm çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaa inşallah en kısa zamanda alırısn bebeğini kucağına

arkadaşlar bugün kırmızı geldi. mafoldumben ben test yapmak için sabırsızlıkla beklerken beklemediğim hemen geldi.çok moralim bozuldu öylede ümitliydimki bu ay.şunu öğrendimki tedavi görüyosanız belirtiymiş falan hepsi fasafiso.çünkü ilaçın etkisi bütün hamilelik belirtileriyle aynı.ben burda belirtileri okudukça ümitlendim okudukça ümitlendim ve sonunda koca bi hüsran.ben bu ay tedaviye ara vericem bidaha ki aya da allah kerim .hepinizi öpüyorum bekleyenlerede sabır diliyorum benim bebiş bu ay gelmedi inşallah sizinkiiler gelir :a015: :çok üzgünüm:

hakkında hayırlısı olsun cnm adetin kaç gün geç geldi acaba boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…