aslında bir gün bile değil.ben şu belirtilere çok kapılmışım galiba.tam günü gününe geldi diyebilirim.kaptırmışım kendimi bunun en iyi açıklaması bu.ama akıllandım artık hiç düşünmiycem valla oluruna bırakıcam ben şimdiden çok sıkıldım tedavi bile istemiyorum en azından bir iki ay.son bir yıldır okadar çok doktora gittimki artık nefretlik geldi yaa.ben kist tekrarlıycak diye korkuyorum aslında.bu ilk günüm sancımda çok oldu kıvrandım diyebilirim.bu beni korkutuyo acaba tekrarlıyomu diye.yarın ist ye gidiyorum doktorumada gidicem bakıcam ne var ne yok eğer temizsem ara vericem doktorumda izin verirse.allahımdan dileğim isteyenleri fazla arattırmasın en azından bi tane evladımız olsun sağlıklı sıhhatli tek dileğim bu. hakkımızda hayırlısı allahım herşeyin iyisini bilir. :gitme:hakkında hayırlısı olsun cnm adetin kaç gün geç geldi acaba boshayallersmile
arkadaşlar bugün kırmızı geldi. mafoldumben ben test yapmak için sabırsızlıkla beklerken beklemediğim hemen geldi.çok moralim bozuldu öylede ümitliydimki bu ay.şunu öğrendimki tedavi görüyosanız belirtiymiş falan hepsi fasafiso.çünkü ilaçın etkisi bütün hamilelik belirtileriyle aynı.ben burda belirtileri okudukça ümitlendim okudukça ümitlendim ve sonunda koca bi hüsran.ben bu ay tedaviye ara vericem bidaha ki aya da allah kerim .hepinizi öpüyorum bekleyenlerede sabır diliyorum benim bebiş bu ay gelmedi inşallah sizinkiiler gelir :a015: :çok üzgünüm:
selam kızlar hala bekliyrum sabırsızlıkla...bu arada bir iştah bir iştah anlatamam normalde tatlı sevmeyen ben tatlı manyağı oldum 1 haftada bu kadar belli olabilir mi ya...
ya da ne nedir anlamadım
selam kızlar hala bekliyrum sabırsızlıkla...bu arada bir iştah bir iştah anlatamam normalde tatlı sevmeyen ben tatlı manyağı oldum 1 haftada bu kadar belli olabilir mi ya...
ya da ne nedir anlamadım
benimde iğneden sonraki 8. günüm... 2-3 gündür acayip bi şekilde zeytinyağlı taze fasulye yemek istiyorum... cumartesi bizde misafir vardı ben yaptım pazar günü de biz bir yere davetliydik orda da vardı.bol bol yedim ama isteğim hala devam ediyor.
Normalde zeytinyağlı taze fasulye manyağı değilimdir. Fakat ben bunun psikolojik olduğunu düşünüyorum. Çünkü önceki klomen denememde de çatlatma iğnesinden 10-12 gün sonra markette deli gibi turşu çekmişti canım eşimde birazcık almıştı sabah daha hiç bişey yememiştim ve katur kutur turşu yedim aç karna.
kizlar bugun hsg cektirdim ..radyolog harika bi uterus goruntusu dedi film icin..hic bir sorun yok dedi..buay jinekologum korunun demisti ama filmi ceken radyolog hic film cekilmemis gibi hareket edebilirsin hamile de kalabilirsin bu ay dedi..doktorumla paylastim..klomen kullanmadik bu ay zor olur dedi yumurtlama problemim oldugu icin.ama ilk defa bu ay ilacsiz denicez..bugun 10. gunum..nezaman yumurtliycagimi bilmem imkansiz cok gec oluyordu normalde..bakalim nolcak
canım 20 kiloyu diyetisyensiz kendim verdim ama tıkandım artık durdu durınca diyetisyene gittim geçen hafta..onda da boğazım açıldı kadının verdiği listenin 5 katını falan yiyorum tatlılarla..
20 kiloyu kendin mi verdiiiinnn??? akannehir Nasıl başardın yaaaa? benimde kilo vermem lazım :))
Benim sat 20 şubat. 7 Martta çatlatma iğnesi vuruldum.Eğer ikimizde hamileysek dediğin gibi kırkımız karışacak. İnşallah ikimizde güzel haber veririz önümüzdeki günlerde
9 martta adet oldum
bugün test yaptı negatif...çok acele biliyorum ama sabırsızlık dayanamadım...
normalde iğnenin etkisiyle poziif çıkması gerekmez miydi*
canım haklsın yanlış yazmışım hemen düzeltiyorummelocum ya kafam karıştı benm
sen 9 mart da regl olduysan daa yumurtaların bile oluşmamış olabilir
9 martta iğne olmuş olmayasınbilmiyorumkismile
canım haklsın yanlış yazmışım hemen düzeltiyorum
Tekrar geçmiş olsun canım. Allah bi daha yaşatmasın. Bana kürtajdan sonra 1,5 ay ilişki yasak 6 ay bebek yasak demişlerdi. Sen yine de şanslısın. Evet çok şükür ki benim bir oğlum var. Dua ederken hep diyorum Allahım önce hiç olmayanlara ver, sonra bana da ver diye. Ama sanırım hatayı burda yapıyorum beenn bilmiyorumkismile Artıkın öyle demiyeyim, Allahım bana da herkese de bebek ver diyeyim. olumunekankayizsmileumutlum inş. hepimiz hayırlısıyla birer evlat sahibi oluruz
gerçi senn bi oğluşun var ama Rabbim dileyen herkese nasip etsin
ben ocak 15 te hamile olduğmu öğrenmiştim
fakat bebeğim gelişememiş şubatın 3ünde kürtaj oldum
şimdi 3 aylık korunma dönemindeim
zevk hanemi dolduruorum yaniiikaydirigubbakcemile3
umutlumm gecmıs olsun canım dıkkat et oyle sendroma falanda gırme lutfennn
gunaydın sekerlerrr nasılsınız bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?