Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

hakkında hayırlısı olsun cnm adetin kaç gün geç geldi acaba boshayallersmile
aslında bir gün bile değil.ben şu belirtilere çok kapılmışım galiba.tam günü gününe geldi diyebilirim.kaptırmışım kendimi bunun en iyi açıklaması bu.ama akıllandım artık hiç düşünmiycem valla oluruna bırakıcam ben şimdiden çok sıkıldım tedavi bile istemiyorum en azından bir iki ay.son bir yıldır okadar çok doktora gittimki artık nefretlik geldi yaa.ben kist tekrarlıycak diye korkuyorum aslında.bu ilk günüm sancımda çok oldu kıvrandım diyebilirim.bu beni korkutuyo acaba tekrarlıyomu diye.yarın ist ye gidiyorum doktorumada gidicem bakıcam ne var ne yok eğer temizsem ara vericem doktorumda izin verirse.allahımdan dileğim isteyenleri fazla arattırmasın en azından bi tane evladımız olsun sağlıklı sıhhatli tek dileğim bu. hakkımızda hayırlısı allahım herşeyin iyisini bilir. :gitme:

cnm ben 9 aydır aynı hüsrana uğruyorum 3 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bunlarda bendeki var olan mantarı dahada azdırdı bende ilaçla tedaviye ara verdim eşime keçiboynuzu kürü uyguluyorum artık kendi haline bıraktım

selam kızlar hala bekliyrum sabırsızlıkla...bu arada bir iştah bir iştah anlatamam normalde tatlı sevmeyen ben tatlı manyağı oldum 1 haftada bu kadar belli olabilir mi ya...
ya da ne nedir anlamadım

selam kızlar hala bekliyrum sabırsızlıkla...bu arada bir iştah bir iştah anlatamam normalde tatlı sevmeyen ben tatlı manyağı oldum 1 haftada bu kadar belli olabilir mi ya...
ya da ne nedir anlamadım

benimde iğneden sonraki 8. günüm... 2-3 gündür acayip bi şekilde zeytinyağlı taze fasulye yemek istiyorum... cumartesi bizde misafir vardı ben yaptım pazar günü de biz bir yere davetliydik orda da vardı.bol bol yedim ama isteğim hala devam ediyor.
Normalde zeytinyağlı taze fasulye manyağı değilimdir. Fakat ben bunun psikolojik olduğunu düşünüyorum. Çünkü önceki klomen denememde de çatlatma iğnesinden 10-12 gün sonra markette deli gibi turşu çekmişti canım eşimde birazcık almıştı sabah daha hiç bişey yememiştim ve katur kutur turşu yedim aç karna.

ya da ne nedir anlamadım

Canım bu arada ticker'ında gördüm kilo verdiğini. Nasıl bir yöntem uyguluyorsun? diyetisyene mi gidiyorsun?

bilmiyorum canım aynen işte..pazar sabah uyandım deli gibi patatesli börek çekti canım eşim hmen gitti alıp geldi...tatlı ya çıldıracağım tatlıya..normalde yemememe rağmen engelleyemiyorum kendimi..neyse hayırlısı olsun seninde sat kaç?sanırım kırkımız karışacak-öyle derler ya

canım 20 kiloyu diyetisyensiz kendim verdim ama tıkandım artık durdu durınca diyetisyene gittim geçen hafta..onda da boğazım açıldı kadının verdiği listenin 5 katını falan yiyorum tatlılarla..

kizlar bugun hsg cektirdim ..radyolog harika bi uterus goruntusu dedi film icin..hic bir sorun yok dedi..buay jinekologum korunun demisti ama filmi ceken radyolog hic film cekilmemis gibi hareket edebilirsin hamile de kalabilirsin bu ay dedi..doktorumla paylastim..klomen kullanmadik bu ay zor olur dedi yumurtlama problemim oldugu icin.ama ilk defa bu ay ilacsiz denicez..bugun 10. gunum..nezaman yumurtliycagimi bilmem imkansiz cok gec oluyordu normalde..bakalim nolcak

9 martta iğne oldum
bugün test yaptı negatif...çok acele biliyorum ama sabırsızlık dayanamadım...
normalde iğnenin etkisiyle poziif çıkması gerekmez miydi*

Son düzenleme:

hadi o zaman durmak yok yola devam delikafadulden

canım 20 kiloyu diyetisyensiz kendim verdim ama tıkandım artık durdu durınca diyetisyene gittim geçen hafta..onda da boğazım açıldı kadının verdiği listenin 5 katını falan yiyorum tatlılarla..

20 kiloyu kendin mi verdiiiinnn??? akannehir Nasıl başardın yaaaa? benimde kilo vermem lazım :))

Benim sat 20 şubat. 7 Martta çatlatma iğnesi vuruldum.Eğer ikimizde hamileysek dediğin gibi kırkımız karışacak. İnşallah ikimizde güzel haber veririz önümüzdeki günlerde

bende 25 şubat ve 9 mart ben az önce test yaptım tek çizgi..
diyet maceramda aşağıdaki linkten başladı mesajlarımı okursan anlayacaksın
http://www.kadinlarkulubu.com/kilit...diyetisyen-tavsiyeli-listem-deneyimlerim.html

9 martta adet oldum
bugün test yaptı negatif...çok acele biliyorum ama sabırsızlık dayanamadım...
normalde iğnenin etkisiyle poziif çıkması gerekmez miydi*

melocum ya kafam karıştı benm
sen 9 mart da regl olduysan daa yumurtaların bile oluşmamış olabilir
9 martta iğne olmuş olmayasınbilmiyorumkismile

canım haklsın yanlış yazmışım hemen düzeltiyorum

Canım sen benden 2 gün sonra vurulmuşsun iğneni.Testini yapmışsın hevesini almışsın öyle düşün biraz kaydirigubbakcemile3 ama erken bir tarih test için... senin 26sına kadar beklemen lazım.Daha öncesinde yaptığın test pozitifte çıksa negatifte çıksa seni yanıltır.

KıM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARıH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GıZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YıĞıDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ıLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ı LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
18.MıLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::ıLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::01 OCAK 2010
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::ıLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMıN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:ıLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇS IZ::::::::::::::::::::11 MART 2010
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::ıLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NıSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( ıKıZı OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 3 MAYIS 2010 zümra neva bebek
83.BEBEĞıMıZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::ıLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::ıLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::ıLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::ıLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::ıLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::ıLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::ıLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA ıĞNESı
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (ıKıZı OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::ıLAÇSIZ .................19 AGUSTOS
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR ıLE .........24 EYLÜL
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+ıĞNE
109.özemek........................................ ..................KLOMEN
110.ceydammm...................................... ...............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ....................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .......KLOMEN
113.firstmoonxxx.................................. .................MERıONAL 75

umutlu22.......................................... ........... 2.kere hamiş olacak birgün..
serselo........................................... ............patikler örülmeye başlandı...olacak birgün....
kuzu84............................................ ...................birgün mutlaka olacak

ı**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
MART AYI LıSTESı

CENNETıMSıN.................3 MART
JALE33...........................12 MART
FERYAD.........................15 MART
LELOS............................15 MART
DıSıKUS.........................16 MART
KTG...............................17 MART
SUER.............................24 MART
CETREFILLI................... 25 MART
MELOCUM.....................26 MART
BEKLEYıS.....................28 MART
AYGULERXXX................28 MART
OZGEOZGE....................
ZEYNO1981....................
AYSıMA04......................
UHDE.............................
KUKULETA09..................
SAZıYE19........................
TOLUNAY.......................
UMUTLU22...................

ı**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
NıSAN AYI LıSTESı

SERSELOM ...................4 NıSAN
CENNETıMSıN................4 NıSAN
DELFıNO........................11 NıSAN
YUMURCEK....................12 NıSAN
KUZU84..........................10 NıSAN
ECRıN87.........................30 NıSAN
SELSU...............................

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMıNN.AMıNN.AMıNN****MAAŞALLAH LıSTEMıZE

Son düzenleme:
Tekrar geçmiş olsun canım. Allah bi daha yaşatmasın. Bana kürtajdan sonra 1,5 ay ilişki yasak 6 ay bebek yasak demişlerdi. Sen yine de şanslısın. Evet çok şükür ki benim bir oğlum var. Dua ederken hep diyorum Allahım önce hiç olmayanlara ver, sonra bana da ver diye. Ama sanırım hatayı burda yapıyorum beenn bilmiyorumkismile Artıkın öyle demiyeyim, Allahım bana da herkese de bebek ver diyeyim. olumunekankayizsmile
umutlumm gecmıs olsun canım dıkkat et oyle sendroma falanda gırme lutfennn

gunaydın sekerlerrr nasılsınız bakalımmm

Günaydın gaymaklıım. Buna şükür daha iyiyim bu sabah. Sen nasılsın neler yapıyorsun. Örgüye devam mınaniknanik

UMUTLU22.....................27 MART
Canımıniççi benim tarih 27 mart kalmış yine. Biliyorsun ki benim tarihhh kayıpp aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…