Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sağol canım ya azıcık moral oldun hayır öyle bir iştah ki anlatamam dayanamıyorum sanırım iğnedeki hormonların etkisi..demek 26 mart o günd veli toplantım var ...10 gün var tam..
gunaydın sekerlerrr nasılsınız bakalımmm
günaydın canım sen nasılsın?nasıl bebiş?

25 şubat sat...
iğne 9 mart ben dün test yaptım...aptal smiley:
öyle tabi haklısın da.sabırsızlık işte

bugün benim doğum günüm 31 yaşıma girdim
canım cok tebrık ederım saglıgında mutlulugunda daım olsun mutlulugunuda bır bebek taclandırsın ıns

Allahh uzuuun, sağlıklı ve booll bebişli bir ömür versin şekeriim. Herşey gönlüne göre olsuuun. Şeniz

umutlum serselomunda dogumgunu bugun facebookta yazıyordu haberın olsun

melocum ıyıyım cok sukur bebekte ıyı sanırım yalnız 2 gundur pek hareketlı degıl hareketlerını hıssedemıyorum moralımıde bozmak ıstemıyorum dr u bıle rayamadım korkumdan cuma gunu kontrolum var bakalım ne olacak((

Allahh uzuuun, sağlıklı ve booll bebişli bir ömür versin şekeriim. Herşey gönlüne göre olsuuun. Şeniz

sağol umutlu nickin gibi umut dolusun

herkese günaydın arkadaşlar dün ikili test için kanımı verdim herhalde 3 4 güne kadar gelir nasılsınız bakalım geçmişe bakamadım fırsatım olmadı önemli sorun yok dimi kızlar

canım bazen durgun olabiliyor sanırım moralini bozma yazarsın sonucu

canım sıkma canını,her koşulda hep iyiyi düşün.olabiliyo sanırım böle durumlar,duymuştum.ama çok şükür sadece evhammış.seninkide öyledir.sakın olumsuz düşünme.ama içini rahatlatmak için bence git druna.görüceksin herşey yolunda.dualarım seninle canımmmm.:Saruboceqpuyorumnanaktan

canım bazen durgun olabiliyor sanırım moralini bozma yazarsın sonucu

sagolun canlarım bakalım beklıyorumm ıns hersey yolundadır moralımı bozmak ıstemıyorum

sagolun canlarım bakalım beklıyorumm ıns hersey yolundadır moralımı bozmak ıstemıyorum

bozma tabi ne bozucan.hiçbişeyciği yoktur bebişinin.canım bende 14 gün gecikmeli adet oldum.aslında tam adet bile sayılmazdı ya.çok az oldum fakat uzun sürdü.klomeni sonkez kullanıcaz demişti drum.bende bir doz arttıralım istedim.bu ay öyle deniycez.günde 3 içiyom.perşembe bitiyo.cumartesi gel dedi,bakalım nolucak.bende merak eiyom.malum 2 kez kullandım,birinde oldu yumoş,diğerinde olmadı.bu arada incir havuç kürünüde uyguluyom.sabah erken bide yatmadan önce,bal,çörekotu,tarçın karışımıda yiyom.walla uçucam sonunda o olucak.kaydirigubbakcemile3.

sağol umutlu nickin gibi umut dolusun
sempatiksalakcinni Öleeyim dimi? Umutsuz yaşanmaz be gülüüm.

Maşallahhh maşallaahh yumoş patlaması olucek inşallah bu defa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…