- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
sağol canım ya azıcık moral oldun hayır öyle bir iştah ki anlatamam dayanamıyorum sanırım iğnedeki hormonların etkisi..demek 26 mart o günd veli toplantım var ...10 gün var tam..Canım sen benden 2 gün sonra vurulmuşsun iğneni.Testini yapmışsın hevesini almışsın öyle düşün biraz kaydirigubbakcemile3 ama erken bir tarih test için... senin 26sına kadar beklemen lazım.Daha öncesinde yaptığın test pozitifte çıksa negatifte çıksa seni yanıltır.
günaydın canım sen nasılsın?nasıl bebiş?gunaydın sekerlerrr nasılsınız bakalımmm
Tekrar geçmiş olsun canım. Allah bi daha yaşatmasın. Bana kürtajdan sonra 1,5 ay ilişki yasak 6 ay bebek yasak demişlerdi. Sen yine de şanslısın. Evet çok şükür ki benim bir oğlum var. Dua ederken hep diyorum Allahım önce hiç olmayanlara ver, sonra bana da ver diye. Ama sanırım hatayı burda yapıyorum beenn bilmiyorumkismile Artıkın öyle demiyeyim, Allahım bana da herkese de bebek ver diyeyim. olumunekankayizsmile
umutlum sana da merhaba burdasın
benim de 26 mart umutlum sen klomen ve çatlatma iğnesi mi?UMUTLU22.....................27 MART
Canımıniççi benim tarih 27 mart kalmış yine. Biliyorsun ki benim tarihhh kayıpp aklinialirimsmile
sağol canım ya azıcık moral oldun hayır öyle bir iştah ki anlatamam dayanamıyorum sanırım iğnedeki hormonların etkisi..demek 26 mart o günd veli toplantım var ...10 gün var tam..
günaydın canım sen nasılsın?nasıl bebiş?
Tekrar geçmiş olsun canım. Allah bi daha yaşatmasın. Bana kürtajdan sonra 1,5 ay ilişki yasak 6 ay bebek yasak demişlerdi. Sen yine de şanslısın. Evet çok şükür ki benim bir oğlum var. Dua ederken hep diyorum Allahım önce hiç olmayanlara ver, sonra bana da ver diye. Ama sanırım hatayı burda yapıyorum beenn bilmiyorumkismile Artıkın öyle demiyeyim, Allahım bana da herkese de bebek ver diyeyim. olumunekankayizsmile
umutlum sana da merhaba burdasın
Merhaba canıım. Burdayım sonundaa kaydirigubbakcemile Test için canını sıkma bence ve acele etme. Negatif olsa da hayatın sonu değil gülüm. Zamanla alışıyor insan böyle olduğuna akannehir
benim de 26 mart umutlum sen klomen ve çatlatma iğnesi mi?
güaydın canımmm..günaydın arkadaşlar nasılsınız
Vallahi zor bir soru sordun be canım. Benim son adet tarihim 27 ocak. bi daha da adet olmadım, adet söktürücü kullanmama rağmen. Adet olsaydım göbekten yapılan iğnelere başlayacaktım aama kısmet olmadı.
bugün benim doğum günüm 31 yaşıma girdim
sağlıklı ve mutlu yaşa canım doğum günün kutlu olsun
canım cok tebrık ederım saglıgında mutlulugunda daım olsun mutlulugunuda bır bebek taclandırsın ınsbugün benim doğum günüm 31 yaşıma girdim
Allahh uzuuun, sağlıklı ve booll bebişli bir ömür versin şekeriim. Herşey gönlüne göre olsuuun. Şeniz
canım cok tebrık ederım saglıgında mutlulugunda daım olsun mutlulugunuda bır bebek taclandırsın ıns
teşekkürler allah razı olsun sende bebişine sağlıkla kavuş inşallh
umutlum serselomunda dogumgunu bugun facebookta yazıyordu haberın olsun
melocum ıyıyım cok sukur bebekte ıyı sanırım yalnız 2 gundur pek hareketlı degıl hareketlerını hıssedemıyorum moralımıde bozmak ıstemıyorum dr u bıle rayamadım korkumdan cuma gunu kontrolum var bakalım ne olacak((
Allahh uzuuun, sağlıklı ve booll bebişli bir ömür versin şekeriim. Herşey gönlüne göre olsuuun. Şeniz
canım cok tebrık ederım saglıgında mutlulugunda daım olsun mutlulugunuda bır bebek taclandırsın ıns
melocum ıyıyım cok sukur bebekte ıyı sanırım yalnız 2 gundur pek hareketlı degıl hareketlerını hıssedemıyorum moralımıde bozmak ıstemıyorum dr u bıle rayamadım korkumdan cuma gunu kontrolum var bakalım ne olacak((
canım bazen durgun olabiliyor sanırım moralini bozma yazarsın sonucu
canım sıkma canını,her koşulda hep iyiyi düşün.olabiliyo sanırım böle durumlar,duymuştum.ama çok şükür sadece evhammış.seninkide öyledir.sakın olumsuz düşünme.ama içini rahatlatmak için bence git druna.görüceksin herşey yolunda.dualarım seninle canımmmm.:Saruboceqpuyorumnanaktan
sagolun canlarım bakalım beklıyorumm ıns hersey yolundadır moralımı bozmak ıstemıyorum
sempatiksalakcinni Öleeyim dimi? Umutsuz yaşanmaz be gülüüm.sağol umutlu nickin gibi umut dolusun
bozma tabi ne bozucan.hiçbişeyciği yoktur bebişinin.canım bende 14 gün gecikmeli adet oldum.aslında tam adet bile sayılmazdı ya.çok az oldum fakat uzun sürdü.klomeni sonkez kullanıcaz demişti drum.bende bir doz arttıralım istedim.bu ay öyle deniycez.günde 3 içiyom.perşembe bitiyo.cumartesi gel dedi,bakalım nolucak.bende merak eiyom.malum 2 kez kullandım,birinde oldu yumoş,diğerinde olmadı.bu arada incir havuç kürünüde uyguluyom.sabah erken bide yatmadan önce,bal,çörekotu,tarçın karışımıda yiyom.walla uçucam sonunda o olucak.kaydirigubbakcemile3.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?