Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

hayırlısı olsun canım ıns bu ay olur adet tarıhını soylersın o zaman lıstede duzelltme yaparım

minnoşumu biras aç bırak, başlasın oynamaya annesii:icecream:

sabah bıraktım 10 da kahvaltı yaptım bıraz hareket ettı esemostan sonra ıcımde korku oldu umutlum kendımı garıp hıssedıyorum bebegımı kaybetme korkusu dustu ıcıme engel olamıyorum esımde yok ızmırde psıkolojım bozuldu valla adamcagızda uzuluyor sabahtan berı kac kere aradı oynadımı dıye kafası takıldı dedım oynadı barı ıcı rahtlasın da dogru duzgun ıse konsntre olup calıssın

sempatiksalakcinni Öleeyim dimi? Umutsuz yaşanmaz be gülüüm.

Maşallahhh maşallaahh yumoş patlaması olucek inşallah bu defa.

inşallah canım,inşallah.eğer olmazsa bu ayda bende rahim filmi çektirip,göbekten vurulan iğnelere geçicem,inşallah gerek kalmaz.sen gittinmi druna.adet söktürücüye rağmen olmadın ya.bence git,ihmal etme.walla giden ömrümüzden gidiyo.rabbim bekletmesin isteyen kimseleri.:Saruboceq:

canım ya kıyamam.biz ne desek boş,bikere düşmüş içine korku.ama son zamanlarda burda arkadaşlarımızın başına gelen üzücü durumlardan etkilendin sen.inşallah rabbim,ne sana ne de başka hiçkimseye yaşatmasın.içini ferah tut canısı.bu arada benim son 2 aydır,klomen kullandığımdan beri,zaten zor düzelttiğim adetlerim yine sekteye uğradı,ilkinde 9 gün,ikincide 14 gün gecikmeli oldum.bu yüzden adet tarihim belli diil.kafamçokkarıştı

tamam canımm

Canım benim içini ferah tut noluur. Kötü birşey olmayacak sakın bunu unutma. Ben farkındayım sen esemosumu taktın kafana. Ama daha fazla takılma noluur. Bak göreceksin kısa bir zaman sonra o da gelecek yeniden aramıza. Sen en iyisi öğlen yemeğini de biraz geciktir bak, kızımız nasıl da gıpraşacaaak.
Dün aradım randevu almak için gülüm, ancak yarına sıra alabildim. 10,20 de doktordayım kısmetse. O kahverengi lekeler de kalmadı zaten 4 günden bu yana.

hadi bakalım,hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.bir an önce tekrar başla tedavine.artık güzel haberler almayalı çok oldu.bu ay ve önümüzdeki ay hamiş patlaması olsun.hadi kızlaaaarrrrrr bol bol çalışın.:lepi:

Ahhh ahhh bi adet olabilseem, bütün yöntemleri deneyeceğim. incirden tutun daa, adaçayına kadaar. ama bende yumoş yokk kii çalış çalış boşaa :roflol:

alminas sıkma canını tatlım öksür sık sık hareket ettiğini hissedeceksin kötü şeyler getirme aklına dün doktor bana hareket etmesi için arka arkaya3 4 kere öksür demişti dene bakalım bi

umutlum inşallah sende iyi haberlerle gelirsin canım da tedavine bir an önce başlarsın

alminas canım bebişinle ilgili endişelenme canım benim durumum çok farklıydı benimki 10 haftalıktı ayrıca 8 haftalıkken kalbi durmuş iki haftada öyle gezmişim genelde sorunlu gebeliklerde 8 haftalıkken olurmuş bu olay oysaki senin bebişin kocaman oldu ALLAH ım nazardan saklasın benden bu kadar etkileneceğini bilseydim üzüntümü bu kadar belli etmezdim özür dilerim senden düşünemedim canım çok kafana takacaksan eğer bi doktoruna git merak etme sen içini rahat tut canım..

herkese merhaba kızlar...

Canııım beniiim hoşgeldin. Sefalaar getirdin. Biliyordum bizden fazla ayrı kalamayacağını. Ama yine de özledik seni be gülüüm.Şeniz

serapcım incir kürü yumoş oluşturuyor biliyorsun dimi

Biliim biiilimm Sultaanıım. O yüzden ben de başlayacam artık ne kür varsa yapmaya. Ama işte regl olmayıorum bi türlüü
Yaa millet adet oldum diye üzülüyyy, ben kırmızıyı bi görsem göbecik neyim atacam
Esemosum da gelmiş zateeen, öylee bi oynayasım geldi bee :teytey:

klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalan arkadaşlarım belirtileriniz ne zaman başlamıştı bana yardımcı olur musunuz? Adetiniz geciktikten sonra mı başladı belirtileriniz yoksa beklenen adet tarihinizden önce mi başladı? Kafayı yemek üzereyim ben sempatiksalakcinni

Kızlaaarrr nereye gitti klomen+ çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar????

Keşke yardımcı olabilseydim canım. Ama ben klomenle hiç hamile kalamadım. Adetin ne zaamandı ki?

askolsun canım ozur dılemene gerek yokolumunekankayizsmileben bıraz hassasım sanırım bu aralar esımde yoktu ya cok yalnız kaldım ben ıcıme bır kaybetme korkusu geldı kuzenımlede konustum onunda bebegı 7 aylıkken karnında öldü bıraz onu anlattı senın durumun hepsı ust uste gelınce yalnızlıkta eklenınce huzunlu korku dolu bır hal aldım haftasonu dr uma gıdınce gecer sanırım eger bebegımın basına bırsey gelırsede ne yapalım allahtan dıyecegız ısyan etmeyecegız uzulecegız sonra toparlanıp yolumuza devam edecegız elden baska ne gelırkı allah hepımıze saglıkla dogurmayı nasıp etsın:Saruboceq:

ay yazdıklarım gelmemıs sultanım ıyıyım sen nasılsın bebebk nasıl
umutlum bıraz ruh halım kotu esım falanda yanımda yoktu cok uzun sure yalnız kaldım ya ıcıme korku gırdı sanırım haftasonu dr uma gıdınce esımde gelıp yanımda olursa sanırım duzelırımm

kızlar orhanlı da chicconun deposu var hep bahsederım cok uygun esyalar satılıyor dıye neredeyse bu satıs 6 ayda bırkezz oluyor fıyatları da cok ucuz bu seferkı satısı 20 mart cuma gunu sabah 6 gıbı orada olup sıraya gırmek gerekıyormus ıstanbul anadolu yakasında olan ve ılgılenen tum arkadaslarımın bılgısı olsun gıtmek ısterlerse telefon nosu vereyım arayıp satıs ve adres hakkında bılgı alsınlar 0 216 570 30 30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…