sagolun canlarım bakalım beklıyorumm ıns hersey yolundadır moralımı bozmak ıstemıyorum
hayırlısı olsun canım ıns bu ay olur adet tarıhını soylersın o zaman lıstede duzelltme yaparımbozma tabi ne bozucan.hiçbişeyciği yoktur bebişinin.canım bende 14 gün gecikmeli adet oldum.aslında tam adet bile sayılmazdı ya.çok az oldum fakat uzun sürdü.klomeni sonkez kullanıcaz demişti drum.bende bir doz arttıralım istedim.bu ay öyle deniycez.günde 3 içiyom.perşembe bitiyo.cumartesi gel dedi,bakalım nolucak.bende merak eiyom.malum 2 kez kullandım,birinde oldu yumoş,diğerinde olmadı.bu arada incir havuç kürünüde uyguluyom.sabah erken bide yatmadan önce,bal,çörekotu,tarçın karışımıda yiyom.walla uçucam sonunda o olucak.kaydirigubbakcemile3.
minnoşumu biras aç bırak, başlasın oynamaya annesii:icecream:
sempatiksalakcinni Öleeyim dimi? Umutsuz yaşanmaz be gülüüm.
Maşallahhh maşallaahh yumoş patlaması olucek inşallah bu defa.
hayırlısı olsun canım ıns bu ay olur adet tarıhını soylersın o zaman lıstede duzelltme yaparım
sabah bıraktım 10 da kahvaltı yaptım bıraz hareket ettı esemostan sonra ıcımde korku oldu umutlum kendımı garıp hıssedıyorum bebegımı kaybetme korkusu dustu ıcıme engel olamıyorum esımde yok ızmırde psıkolojım bozuldu valla adamcagızda uzuluyor sabahtan berı kac kere aradı oynadımı dıye kafası takıldı dedım oynadı barı ıcı rahtlasın da dogru duzgun ıse konsntre olup calıssın
canım ya kıyamam.biz ne desek boş,bikere düşmüş içine korku.ama son zamanlarda burda arkadaşlarımızın başına gelen üzücü durumlardan etkilendin sen.inşallah rabbim,ne sana ne de başka hiçkimseye yaşatmasın.içini ferah tut canısı.bu arada benim son 2 aydır,klomen kullandığımdan beri,zaten zor düzelttiğim adetlerim yine sekteye uğradı,ilkinde 9 gün,ikincide 14 gün gecikmeli oldum.bu yüzden adet tarihim belli diil.kafamçokkarıştı
Canım benim içini ferah tut noluur. Kötü birşey olmayacak sakın bunu unutma. Ben farkındayım sen esemosumu taktın kafana. Ama daha fazla takılma noluur. Bak göreceksin kısa bir zaman sonra o da gelecek yeniden aramıza. Sen en iyisi öğlen yemeğini de biraz geciktir bak, kızımız nasıl da gıpraşacaaak.hayırlısı olsun canım ıns bu ay olur adet tarıhını soylersın o zaman lıstede duzelltme yaparım
sabah bıraktım 10 da kahvaltı yaptım bıraz hareket ettı esemostan sonra ıcımde korku oldu umutlum kendımı garıp hıssedıyorum bebegımı kaybetme korkusu dustu ıcıme engel olamıyorum esımde yok ızmırde psıkolojım bozuldu valla adamcagızda uzuluyor sabahtan berı kac kere aradı oynadımı dıye kafası takıldı dedım oynadı barı ıcı rahtlasın da dogru duzgun ıse konsntre olup calıssın
Dün aradım randevu almak için gülüm, ancak yarına sıra alabildim. 10,20 de doktordayım kısmetse. O kahverengi lekeler de kalmadı zaten 4 günden bu yana.inşallah canım,inşallah.eğer olmazsa bu ayda bende rahim filmi çektirip,göbekten vurulan iğnelere geçicem,inşallah gerek kalmaz.sen gittinmi druna.adet söktürücüye rağmen olmadın ya.bence git,ihmal etme.walla giden ömrümüzden gidiyo.rabbim bekletmesin isteyen kimseleri.:Saruboceq:
Canım benim içini ferah tut noluur. Kötü birşey olmayacak sakın bunu unutma. Ben farkındayım sen esemosumu taktın kafana. Ama daha fazla takılma noluur. Bak göreceksin kısa bir zaman sonra o da gelecek yeniden aramıza. Sen en iyisi öğlen yemeğini de biraz geciktir bak, kızımız nasıl da gıpraşacaaak.
Dün aradım randevu almak için gülüm, ancak yarına sıra alabildim. 10,20 de doktordayım kısmetse. O kahverengi lekeler de kalmadı zaten 4 günden bu yana.
hadi bakalım,hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.bir an önce tekrar başla tedavine.artık güzel haberler almayalı çok oldu.bu ay ve önümüzdeki ay hamiş patlaması olsun.hadi kızlaaaarrrrrr bol bol çalışın.:lepi:
herkese merhaba kızlar...
alminas canım bebişinle ilgili endişelenme canım benim durumum çok farklıydı benimki 10 haftalıktı ayrıca 8 haftalıkken kalbi durmuş iki haftada öyle gezmişim genelde sorunlu gebeliklerde 8 haftalıkken olurmuş bu olay oysaki senin bebişin kocaman oldu ALLAH ım nazardan saklasın benden bu kadar etkileneceğini bilseydim üzüntümü bu kadar belli etmezdim özür dilerim senden düşünemedim canım çok kafana takacaksan eğer bi doktoruna git merak etme sen içini rahat tut canım..
serapcım incir kürü yumoş oluşturuyor biliyorsun dimi
klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalan arkadaşlarım belirtileriniz ne zaman başlamıştı bana yardımcı olur musunuz? Adetiniz geciktikten sonra mı başladı belirtileriniz yoksa beklenen adet tarihinizden önce mi başladı? Kafayı yemek üzereyim ben sempatiksalakcinni
Kızlaaarrr nereye gitti klomen+ çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar????
Canım benim içini ferah tut noluur. Kötü birşey olmayacak sakın bunu unutma. Ben farkındayım sen esemosumu taktın kafana. Ama daha fazla takılma noluur. Bak göreceksin kısa bir zaman sonra o da gelecek yeniden aramıza. Sen en iyisi öğlen yemeğini de biraz geciktir bak, kızımız nasıl da gıpraşacaaak.
bugun bıraz kıpırdadı azıcık ıcım ferahladı nebılım hamılelık psıkolojı dengelerım bozuluyorr esemosa cok uzuldum bırde burdakı herkes bebegını arka arkaya kaybedınce ınsan garıp bı ruh halıne burunuyor acayıp endıselı ve korku dolu oluyorsunnn((
Dün aradım randevu almak için gülüm, ancak yarına sıra alabildim. 10,20 de doktordayım kısmetse. O kahverengi lekeler de kalmadı zaten 4 günden bu yana.
alminas sıkma canını tatlım öksür sık sık hareket ettiğini hissedeceksin kötü şeyler getirme aklına dün doktor bana hareket etmesi için arka arkaya3 4 kere öksür demişti dene bakalım bi
tamam sultancım deneyecegımm dr umada cuma gunu babamız gelınce gıdecegız sen nasılsın nasıl gıdıyor bebeıs ıyımı
umutlum inşallah sende iyi haberlerle gelirsin canım da tedavine bir an önce başlarsın
alminas canım bebişinle ilgili endişelenme canım benim durumum çok farklıydı benimki 10 haftalıktı ayrıca 8 haftalıkken kalbi durmuş iki haftada öyle gezmişim genelde sorunlu gebeliklerde 8 haftalıkken olurmuş bu olay oysaki senin bebişin kocaman oldu ALLAH ım nazardan saklasın benden bu kadar etkileneceğini bilseydim üzüntümü bu kadar belli etmezdim özür dilerim senden düşünemedim canım çok kafana takacaksan eğer bi doktoruna git merak etme sen içini rahat tut canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?