Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sat 20şubat. çatlatma iğnelerimi 6 Martta vuruldum.

Canım henüz 10 gün olmuş iğneni olalı. Klomen+çatlatma iğnesi neredeyse hepimizde hamilelik belirtisi yaptı. Umudunu yitirmeni istemem ama fazla da umutlanma derim. Hayırlısı neyse Allah onu versin. 5 gün falan sabret istersen daha netlik kazanır durumun. Demesi kolay diyeceksin belki ama, kolay olmadğını biliyorum. Bizler de yaşadık aynı durumları çünkü. Biraz kafanı dağıt istersen.

Düzelir benim canımıın moralii. Bi de hamiş olmanın da etkisi vardır ruh halinin değişmesinde gülüm. Olsun arada olur o kadarcıık. Uzatmaman kaydıylaa olumunekankayizsmile

biliyorum canım bu 2. klomen denemem. Öncekinden aldığım tecrübe ile bu sefer 24üne kadar bekleyeceğim zaten.Ama merak ettim yani erken gebelik belirtisi oldu mu hiç acaba diye. Çünkü geçen sefer bende hiç belirti yoktu. yani kasık ağrısı olmadı, göğüslerde hassasiyet yada ağrı da olmadı. Bunları yaşayanlar var. Acaba bende mi anormallik var diye düşünüyorum.Acaba yine mi olmadı diyorum kendi kendime.

selam kıslar.uzuuun bi aradan sonra nihayet burdayım.ben buranın eskilerindenim.2 düşüğüm olmuştu.ilk düşüğüme klomenle hamiş kalmıştım.bebiş isteyen arkadaşlarıma RABBıM tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşşş..umudunuzu asla kaybetmeyin kıslar..
kıslar kan pıhtılaşmasından dolayı iğne ve coraspin kullanıyordum.dr 35 haftalıkken hapı kesti,şubat sonuda iğneleri.tabii 11 mart'ta doğum yapmam gerekiyordu,iğneleri kesince bebek,vurulursamsa ben riske giriyormuşum.bu sebepten dolayı 3 mart'ta sezeryanla doğum yaptım.3900 gr,52 cm boyunda,Serkan'ımı kucağıma aldım.RABBıME ŞÜKÜRLER OLSUN sağlığımız yerinde,daha önceki doğumlarım normaldi,bence normali her zaman daha iyi,tabii herhangi bi sorun olmadığı sürece.şu an tek problemim göğüs başı çatlaklarım.bebeğimi emzirirken acıdan ağlıyorum,artık kan geliyor ne yapacam şaşırdım.biraz fazla yazdım başınızı ağrıttım kusura bakmayın kıslar..tekrar söylüyorum umudunuzu asla kaybermeyin çalışmalara tam gaz devam...
bu arada listeyi düzenleyen arkadaşım,benide doğum yaptı diye eklermisin bacım...

Son düzenleme:

canım tebrik ederim allah analı babalı etsin darısıda bütün isteyenlerin başına... klomenmi kullandın bu hamileliginde..

canım sanırım seninle aynı durumdayız benimde 2 klomen denemem hiçç belirtim yok şuan yumoşlar buyumustu çatladı vs. sanırım bu ayda yokkk offff offf hayırlısı ama sabırrr kalmadı ondan bende artık((((((

Çok geçmiş olsun, umarım en yakın zamanda kavusursun yavruna

Alminas bak ben de üzüldüm şimdi, Allah korusun, olmayacak böyle birşey üzülme sakın, sağ salim doğuracaksın sen de... İyi düşün iyi şeyler olsun..

Oooo demek bebiş geldi haa. Analı babalı büyüsün Mehtapçığım. Ömrü uzun olsun inşallah.

kızlarrr slmm nasılsınzzz bakalımm :))) ya su spermıyogram testınde MORFOLOJI ne oluooo . yanı bız yaptrdık ama morfolajının karsısında hıçbsy yazmıooo anlamadım bu ii mı kotu mu.dr gordu testı ii dedı

kımse nednnnnnnnnnn yazmıooo (( aaaaaaaaaaaaaaaaaa yoksa küstünüzmü gelmiyem dıe bana :)))

kuzummm iim sen nasılsın
morfoloji bildiğim kadarıyla spermin kalitesi (spermin dölleyebilme kabiliyeti)
spermiogramdaki en önemli değer die biliorum
bisde yaptırmıştıkda ordan bu bilgim

kuzummm iim sen nasılsın
morfoloji bildiğim kadarıyla spermin kalitesi (spermin dölleyebilme kabiliyeti)
spermiogramdaki en önemli değer die biliorum
bisde yaptırmıştıkda ordan bu bilgim

allal ala pekı neden bızım testte bsy yazmıo kı onun karsılıgında anlamadım.

hiçbişii yazmıo olması ilginç hakkaten
ama dr. ii dediyse kafa yormamak lasım canım
daa ii bilcek diilis yaaa

kımse nednnnnnnnnnn yazmıooo (( aaaaaaaaaaaaaaaaaa yoksa küstünüzmü gelmiyem dıe bana :)))

kuzum nerelerdesin.özledim wallaaa kııı.opuyorumnanaktanneler yaptın bakem.bu arada bizde yaptırdık spermiogram.sperm morfolojisi yazıyo başlık şeklinde.altında normal,baş anomalisi,kuyruk anomalisi gibi değerler var.

hiçbişii yazmıo olması ilginç hakkaten
ama dr. ii dediyse kafa yormamak lasım canım
daa ii bilcek diilis yaaa

ii dedı cnm gayet ii dedı bı engel yok gebelıge engel bsy yok dedı mesela ılahp vardı ama az dedı ılaç kullanmayada gerek yok dedı engel degıl dedi..persembe gıtcem bıdaha bakalım ozman sorım en aından soru ısaretı olmaz kafamda :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…