Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

öyle insan çok canım..ama bizimde bi gün yavrularımız olacak bu umutla bekliyoruz ayakta duruyoruz o insanların günahı ALLAH ım herkesi sınavdan geçiriyor nefsini deniyor o da bunlara bi örnek işte...

Evet haklısın... Ben eskiden her istediğim,kafamdan geçen herşey hemen olsun isterdim... beklemeye pek tahammülüm olmazdı içim içimi yerdi. Şimdi diyorumki bu bekleyişle Rabbim bana sabretmeyi öğretiyor. Şimdi mecburen sabrediyorum... her istediğimi hemen alamayacağımı öğreniyorum...
Rabbim inşallah bu sabretmenin karşılığını verir hepimize.

kızlar ben şimdilik çıkıyorum görümcem gelecek...hergün biri geliyor zaten yanıma saolsunlar yakınlarım yanlız bırakmıyor sizlerde yanımdasınız görüşürüz sonraopuyorumnanaktan
Kendine çok dikkat et canım. Allah razı olsun yakınlarından. Sık sık uğra özletme kendini
Selam canım. Nasılsın, nasıl gidiyor beklemek? Çok şükür ki Rabbim bizi deniyor bence de. Allah sevdiği kulunu sınarmış. Ama bu bekleyişin, sabrın sonunda da mükafatlandıracak inşallah.

Alminasım gezmelere mi gittin gülüm. Akşam kocacığın gelecek, ona mı hazırlık yapıyorsun. Kızımız nasıl? E haydii bi haber ver kendinden.

Selam canım. Nasılsın, nasıl gidiyor beklemek? Çok şükür ki Rabbim bizi deniyor bence de. Allah sevdiği kulunu sınarmış. Ama bu bekleyişin, sabrın sonunda da mükafatlandıracak inşallah.

Bekleyiş sabırsızlıkla ve endişe ile geçiyor canım... Kafamda sürekli acaba bu sefer oldu mu ? düşüncesi var... göğüslerimde biraz sızlama oluyor ara ara. Ama şişme,sertleşme yada hassasiyet yok. Fakat bundan pek ümitlenmiyorum çünkü çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir bunlar. Ayrıca göğüs uçlarında koyulaşma falan da yok. Bide şöyle bir durum var acayip gaz var karnımda.Dün gece uçacağımı falan sandım :)) eğildiğimde alt karnımın içinde bir miniik yastık varmış gibi hissediyorum. Ama sanırım bunlar hep kendimi dinlediğimden kaynaklı.

Bu şikayetlerin hepsi bende de olmuştu canım. Klomenin ve çatlatma iğnesinin yan etkileri. O bahsettiğin yastık hala benim karnımda duruyor inanır mısıın :roflol:

Bu şikayetlerin hepsi bende de olmuştu canım. Klomenin ve çatlatma iğnesinin yan etkileri. O bahsettiğin yastık hala benim karnımda duruyor inanır mısıın :roflol:

:)) kaydirigubbakcemile3 inanırım. Yaa ben bir forumda yine klomenle ilgili bir başlıkta bir bayanın yazısını okudum. İğne vurulmuş doktoru 10 gün sonra belli olur demiş. Anlayamadım ben bu durumu :uhm:

buradayım kızlarrr evdeyım yok kocam gelemıyor az once aradı yarın aksam gelecektı programı degısmıss cuma aksamı gelecekmıss cumaya kadar yalnızım cuma sabahta gorumcem dıyarbakırdan gelecek kocam gelecek dıye hazırık falanda yapmıyorum canım.ama bu aralar cok bosladımm yarın kuafore gıdecegım kas bıyık manıkur pedıkur yaptırayım fon cektıreyımm ıyıce berbat oldumm
cumartesı sabah ta daha once bahsetmıstım hatırlayanınız vardır belkı chicco depoda satıs var oraya gıdecegız esım goturecek bebege alısverıs yapacagız kısmet olursa.ilgilenen arkadaslarıma haber vermıs olayım bu satıs 6 ayda 1 kez oluyor ve fıyatlar cok uygun oluyormuss 0 216 570 30 30 telefon noları ısteyen arayarak bılgı alabılır.bende durum ıste boylee
esemosum cok tesekkur ederım ınan bende senın ıcın dua edıyorum cabuk atlatman ıcın hep aklımda ve kalbımdesınn bızlerı yalnız bırakma hep ugra.
adamcagızımda yollarda aklı hep bızde zavallıcık bugun sabah 06 30 da aramıs ıyımısın dıye soruyor gece hıc uyumadım hep aklımdaydınız bebek oynadımı dıye dusundum durdum dıyor bugunde uykusuz uykusuz dolanıp araba kullanıyor uzuldumde dedım ıyıyız merak etme oynadı ıcı azıcık rahat etsınn cuma bı olsun eve bı geleyım 1 ay hıc seyahat etmeyecegım hep yanında kalacagım dıyorr uzakta olunca ıcım hıc rahat etmıyor kafamı toparlayamıyorum dıyorr cok yalnız kaldın soz ofıse bıle gıtmeden evde oturacagım vıcdanım rahat degıl dıyor((

mrb canım arkadaşlarım
okuldan yeni geldim
öğrencilerim gelicek birasdan onlar gidice yine sizleimmm
esemosum hoş geldin canımmm
Rabbim yar ve yardımcın olsun her daim
hepinizi kocamannnnopuyorumnanaktan

canım mmm Allahtan hayırlısnı dile evladın hasta olsa gözünün önünde eriyip bitse daha kötü
Yaa kızlar ne sessiz oldu buralar böyle. Haydi bi hamiş çıksın artık da bi sevinelim
aynen ya hadi hayırlısı

KıM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARıH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GıZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YıĞıDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ıLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ı LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
18.MıLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::ıLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::01 OCAK 2010
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::ıLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMıN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:ıLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇS IZ::::::::::::::::::::11 MART 2010doğum yaptı
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::ıLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NıSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( ıKıZı OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 3 MAYIS 2010 zümra neva bebek
83.BEBEĞıMıZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::ıLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::ıLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::ıLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::ıLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::ıLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::ıLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::ıLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA ıĞNESı
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (ıKıZı OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::ıLAÇSIZ .................19 AGUSTOS
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR ıLE .........24 EYLÜL
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+ıĞNE
109.özemek........................................ ..................KLOMEN
110.ceydammm...................................... ...............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ....................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .......KLOMEN
113.firstmoonxxx.................................. .................MERıONAL 75

umutlu22.......................................... ........... 2.kere hamiş olacak birgün..
serselo........................................... ............patikler örülmeye başlandı...olacak birgün....
kuzu84............................................ ...................birgün mutlaka olacak

ı**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
MART AYI LıSTESı

JALE33...........................12 MART
FERYAD.........................15 MART
LELOS............................15 MART
DıSıKUS.........................16 MART
KTG...............................17 MART
SUER.............................24 MART
CETREFILLI................... 25 MART
MELOCUM.....................26 MART
BEKLEYıS.....................28 MART
AYGULERXXX................28 MART
OZGEOZGE....................
ZEYNO1981....................
AYSıMA04......................
UHDE.............................
KUKULETA09..................
SAZıYE19........................
TOLUNAY.......................
UMUTLU22...................

ı**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
NıSAN AYI LıSTESı

SERSELOM ...................4 NıSAN
CENNETıMSıN................4 NıSAN
DELFıNO........................11 NıSAN
YUMURCEK....................12 NıSAN
KUZU84..........................10 NıSAN
ECRıN87.........................30 NıSAN
SELSU...............................

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMıNN.AMıNN.AMıNN****MAAŞALLAH LıSTEMıZE

Son düzenleme:
CENNETıMSıN.................3 MART
JALE33...........................12 MART
FERYAD.........................15 MART
LELOS............................15 MART
DıSıKUS.........................16 MART
KTG...............................17 MART
adet olan varmııı

firstmonxxx vardı hamıleyım dedı gıttı bırdaha gelmedı
bu topıgın sınır tarafı bu hamıle kalana kadar burdalar kaldıktan hemen sonra gıdıyorlar bır daha ugramıyorlarr gıccccııkk oluyorummm

Günaydın kaymaklım.
Ben iyiyim sen nasılsın?
fıstık kızımız nasıl

ıyıyız canım ne olsun evde yalnızız kahvaltı yapıyoruz gelll
carsıya cıkacagım bugun o yuzden topıge erken gırıp bır bakayım nasıllar dedım
aksam kocısım gelıyorr hazırlık yaparım yemek falan yarında gorumcem gelecek onun ıcınde bırseyler hazırlarımm hhaftasonu topıge gırmeye vakıt kalmazz cumartesıde bebege alısverıse gıdecegızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…