öyle insan çok canım..ama bizimde bi gün yavrularımız olacak bu umutla bekliyoruz ayakta duruyoruz o insanların günahı ALLAH ım herkesi sınavdan geçiriyor nefsini deniyor o da bunlara bi örnek işte...
Kendine çok dikkat et canım. Allah razı olsun yakınlarından. Sık sık uğra özletme kendinikızlar ben şimdilik çıkıyorum görümcem gelecek...hergün biri geliyor zaten yanıma saolsunlar yakınlarım yanlız bırakmıyor sizlerde yanımdasınız görüşürüz sonraopuyorumnanaktan
Selam canım. Nasılsın, nasıl gidiyor beklemek? Çok şükür ki Rabbim bizi deniyor bence de. Allah sevdiği kulunu sınarmış. Ama bu bekleyişin, sabrın sonunda da mükafatlandıracak inşallah.Evet haklısın... Ben eskiden her istediğim,kafamdan geçen herşey hemen olsun isterdim... beklemeye pek tahammülüm olmazdı içim içimi yerdi. Şimdi diyorumki bu bekleyişle Rabbim bana sabretmeyi öğretiyor. Şimdi mecburen sabrediyorum... her istediğimi hemen alamayacağımı öğreniyorum...
Rabbim inşallah bu sabretmenin karşılığını verir hepimize.
Selam canım. Nasılsın, nasıl gidiyor beklemek? Çok şükür ki Rabbim bizi deniyor bence de. Allah sevdiği kulunu sınarmış. Ama bu bekleyişin, sabrın sonunda da mükafatlandıracak inşallah.
Bekleyiş sabırsızlıkla ve endişe ile geçiyor canım... Kafamda sürekli acaba bu sefer oldu mu ? düşüncesi var... göğüslerimde biraz sızlama oluyor ara ara. Ama şişme,sertleşme yada hassasiyet yok. Fakat bundan pek ümitlenmiyorum çünkü çatlatma iğnesinin etkisi de olabilir bunlar. Ayrıca göğüs uçlarında koyulaşma falan da yok. Bide şöyle bir durum var acayip gaz var karnımda.Dün gece uçacağımı falan sandım :)) eğildiğimde alt karnımın içinde bir miniik yastık varmış gibi hissediyorum. Ama sanırım bunlar hep kendimi dinlediğimden kaynaklı.
Bu şikayetlerin hepsi bende de olmuştu canım. Klomenin ve çatlatma iğnesinin yan etkileri. O bahsettiğin yastık hala benim karnımda duruyor inanır mısıın :roflol:
canım mmm Allahtan hayırlısnı dile evladın hasta olsa gözünün önünde eriyip bitse daha kötüumutlum sizlerin yanında biraz daha rahatlıyorum...iyi olmaya zorluyorum kendimi gündüz ruh gibiyim gece 5-6 ya kadar ağlıyorum ancak hava aydınlanınca uyuyabiliyorum pskolojim çok kötü oldu kendimi çok garip hissediyorum biliyorum bu günlerde geçecek ama inş. çabuk geçer ALLAH ımdan sürekli sabır istiyorum şükürler olsunki veriyor yoksa eminim ben dahada kötü olurdum...
aynen ya hadi hayırlısıYaa kızlar ne sessiz oldu buralar böyle. Haydi bi hamiş çıksın artık da bi sevinelim
gunaydın hatunlar nasılsınız bakalımmm
Günaydın kaymaklım.
Ben iyiyim sen nasılsın?
fıstık kızımız nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?