Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ii cnm benım nolsun valla heh bızımkıde olee gııı :))) normal yapı ,bas defektı ,kuyruk defektı yazıo morfolojı buyuk harfle yazıoo bunlarda altında yazıo :))))napem yaa calısoz :))) bende cok ozledım vallaaaazemuszemus

esomos çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun, duyunca bende üzüldüm verende Allah alanda Allah hayırlısı olsun canım sağlıklı uzun ömürlü evlat versin mevlam cümleye...:Saruboceq:

gunaydın canım hayırlı olsun ben senı hatırlıyorum eskılerden ılk uye olduugumda sen hamıleydın ve balsurat ıle konusuyordun bebebgın ıns saglıkla buyur annesıne babasına hayırlı evlat olur tekrar gozunaydın ıkınızıde operım

Alminas bak ben de üzüldüm şimdi, Allah korusun, olmayacak böyle birşey üzülme sakın, sağ salim doğuracaksın sen de... İyi düşün iyi şeyler olsun..
sagol canım pekı oyle yapacagım
Alminas doktora gitcekti gitti miki?

gunaydın canım benı dusundugun ıcın tesekkur ederım hayır dr a gıtmedım cok sukur bebegım kımıldıyor hareket edıyor sanırım babasının yoklugunu hıssettı o yuzden bırkacgun hareketsız kaldı dr a cuma gunu gıdecegım esım yarın aksam gelecek cuma sabahı bırlıkte gıdecegızz
sen nasılsın ıyımısın nasıl gıdıyorr

herkese gunaydınn nasılsınız
kuzum morfolojı sperm yapısını ıfade eder degerlerı testın altında yazar bas kuyruk boyu ılerı hareketlı yavas hareketlı erınde hareketlı sıvrı kuyruk tombul sperm vs bunlar morfolojık degerlerıdır

benım bebebgım sanırım saglıklı ve galıba sorun yok bu sabah ac bıraktım babamızda saat 06 30 da aradı hıc uyumamıs onunlada konusunca bu sabah kıpırdadı hareket ettı yarın gece esım gelecek cuma gunude dr a gıdecegızzz

alminas geçmiş olsun canım. sen çok taktın heralde esemosu. valla aslında ne yalan söylim ben de çok üzüldüm. etkilenmedim değil ama elimden geldiğince kötü şeyleri okumamaya çalışıyorum. ben üzülünce bebek de üzülür diye. sen de üzülmemeye çalış canım. Allah hepimize sağlıklı sıhatli bi şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin. ve olmayan ne kadar varsa hepsine hayırlı ve tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.

ya bi de ben sana bişey sorucam sen ilk hareketlerini ne zaman hissettin ve nasıl hissettin. ben 1 haftadır bişeyler hissediyorum ama sanki bağırsak hareketi gibi. bi de akşam üzeri oluyo genellikle. acaba omu değilmi anlayamıyorum.

evet canım esemos ıcın cok uzuldum( amın ıns yarabbım bızımkılere saglık olmayanlarada bebek versın.

ben hareketlerını ılk 13-14 haftalarda hıssetmeye basladım cunku bızım bebıs bıraz tombıstı boyutları haftasından once gıdıyordu belkı o yuzden erken hıssettım sankı bagırsak gaz hareketı gıbıydı kıpır kıpır sımdı ıse daha sert sankı bırsey batıyor gıbı drların soyledıgı ıse 19-20 haftalardan sonra hıssedılıyormuss

hoşgeldin canım..bebişini kucağına almışsın çok sevindim ALLAH analı babalı büyütsün canım... o telaşlı günlerin geçti gitti işte inş. hamiş arkadaşlarda hayırlısıyla sağlıkla senin gibi bebişlerine kavuşur..

azaez umutluu nasılsınızzz :))
İyiyiz kuzucuğum, buna şükür. Sen nasılsın? Akşam ben çıktıktan sonra yazmışsın sanırım ancak gördüm yazını.

Canım nasılsın. Yani daha iyi misin? Gel arada be gülüm, özletme kendini. Seni seviyorum.Şeniz

alminasım canım sen iyi ol rahat ol bebişine ALLAH ın izniyle bişeycikler olmayacak hamişlikten dolayı çok hassassın sanırım ama geçecek doktora git bebişin sana bi el sallasın annesi dahada rahatlayacan..başta sen olmak üzere bütün hamiş arkadaşlarıma dua ediyorum..

umutlum sizlerin yanında biraz daha rahatlıyorum...iyi olmaya zorluyorum kendimi gündüz ruh gibiyim gece 5-6 ya kadar ağlıyorum ancak hava aydınlanınca uyuyabiliyorum pskolojim çok kötü oldu kendimi çok garip hissediyorum biliyorum bu günlerde geçecek ama inş. çabuk geçer ALLAH ımdan sürekli sabır istiyorum şükürler olsunki veriyor yoksa eminim ben dahada kötü olurdum...

Canım beniiim iyi sayılır. Buna şükür. O elindeki ne öylee. Sana bir hafta mühleet. Sonra da bırak artıkın cigarayıı. kaydirigubbakcemile

canım hamile olduğumu duyduğumda bırakmıştım hiç içmiyordum ama şimdi içmeden duramıyorum toparlanınca tekrar bırakacam inş.hamilelikte 2,5 kilo almıştım 5 günde 3kilo verdim ne olur hepiniz bana dua edin şu durumdan bi an önce kurtulmak istiyorumsenağlama

Canııım beniim. İnan bana seni çok iyi anlıyorum. Ve manen sürekli senin yanındayım. Evde de sürekli aklımdasın. Senin için dualar ediyorum, Allahıma yalvarıyorum kolay atlatman için. Senin de dediğin gibi geçecek tatlım. Zor olacak belki ama, geçecek.

Selam kızlar... esemos,umurlu22 nasılsınız? Müge Anlı'yı izlerken sinirlerim bozuldu biraz nete girip sohbet edeyim dedim... Kadın boşanmış daha yasal süre geçmeden gitmiş birinden hamile kalmış bebek doğmuş 9 aylık olmuş daha kimliği çıkamıyor. Rabbim bilir tabiiki herşeyi ama biz burda böyle uğraşıp gözyaşları dökerken hiç haketmeyen kişiler böyle doğurup doğurup eteklerine takıyorlar ya sinir oluyorum. Çok üzülüyorum o bebeklerin haline. Birde yurtlara vermeye kalkıyorlarmış. Off yaaa...

öyle insan çok canım..ama bizimde bi gün yavrularımız olacak bu umutla bekliyoruz ayakta duruyoruz o insanların günahı ALLAH ım herkesi sınavdan geçiriyor nefsini deniyor o da bunlara bi örnek işte...

kızlar ben şimdilik çıkıyorum görümcem gelecek...hergün biri geliyor zaten yanıma saolsunlar yakınlarım yanlız bırakmıyor sizlerde yanımdasınız görüşürüz sonraopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…