kuzum nerelerdesin.özledim wallaaa kııı.opuyorumnanaktanneler yaptın bakem.bu arada bizde yaptırdık spermiogram.sperm morfolojisi yazıyo başlık şeklinde.altında normal,baş anomalisi,kuyruk anomalisi gibi değerler var.
alminas canım bebişinle ilgili endişelenme canım benim durumum çok farklıydı benimki 10 haftalıktı ayrıca 8 haftalıkken kalbi durmuş iki haftada öyle gezmişim genelde sorunlu gebeliklerde 8 haftalıkken olurmuş bu olay oysaki senin bebişin kocaman oldu ALLAH ım nazardan saklasın benden bu kadar etkileneceğini bilseydim üzüntümü bu kadar belli etmezdim özür dilerim senden düşünemedim canım çok kafana takacaksan eğer bi doktoruna git merak etme sen içini rahat tut canım..
gunaydın canım hayırlı olsun ben senı hatırlıyorum eskılerden ılk uye olduugumda sen hamıleydın ve balsurat ıle konusuyordun bebebgın ıns saglıkla buyur annesıne babasına hayırlı evlat olur tekrar gozunaydın ıkınızıde operımselam kıslar.uzuuun bi aradan sonra nihayet burdayım.ben buranın eskilerindenim.2 düşüğüm olmuştu.ilk düşüğüme klomenle hamiş kalmıştım.bebiş isteyen arkadaşlarıma RABBİM tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşşş..umudunuzu asla kaybetmeyin kıslar..
kıslar kan pıhtılaşmasından dolayı iğne ve coraspin kullanıyordum.dr 35 haftalıkken hapı kesti,şubat sonuda iğneleri.tabii 11 mart'ta doğum yapmam gerekiyordu,iğneleri kesince bebek,vurulursamsa ben riske giriyormuşum.bu sebepten dolayı 3 mart'ta sezeryanla doğum yaptım.3900 gr,52 cm boyunda,Serkan'ımı kucağıma aldım.RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN sağlığımız yerinde,daha önceki doğumlarım normaldi,bence normali her zaman daha iyi,tabii herhangi bi sorun olmadığı sürece.şu an tek problemim göğüs başı çatlaklarım.bebeğimi emzirirken acıdan ağlıyorum,artık kan geliyor ne yapacam şaşırdım.biraz fazla yazdım başınızı ağrıttım kusura bakmayın kıslar..tekrar söylüyorum umudunuzu asla kaybermeyin çalışmalara tam gaz devam...
bu arada listeyi düzenleyen arkadaşım,benide doğum yaptı diye eklermisin bacım...
sagol canım pekı oyle yapacagımAlminas bak ben de üzüldüm şimdi, Allah korusun, olmayacak böyle birşey üzülme sakın, sağ salim doğuracaksın sen de... İyi düşün iyi şeyler olsun..
Alminas doktora gitcekti gitti miki?
alminas geçmiş olsun canım. sen çok taktın heralde esemosu. valla aslında ne yalan söylim ben de çok üzüldüm. etkilenmedim değil ama elimden geldiğince kötü şeyleri okumamaya çalışıyorum. ben üzülünce bebek de üzülür diye. sen de üzülmemeye çalış canım. Allah hepimize sağlıklı sıhatli bi şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin. ve olmayan ne kadar varsa hepsine hayırlı ve tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
ya bi de ben sana bişey sorucam sen ilk hareketlerini ne zaman hissettin ve nasıl hissettin. ben 1 haftadır bişeyler hissediyorum ama sanki bağırsak hareketi gibi. bi de akşam üzeri oluyo genellikle. acaba omu değilmi anlayamıyorum.
selam kıslar.uzuuun bi aradan sonra nihayet burdayım.ben buranın eskilerindenim.2 düşüğüm olmuştu.ilk düşüğüme klomenle hamiş kalmıştım.bebiş isteyen arkadaşlarıma RABBİM tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşşş..umudunuzu asla kaybetmeyin kıslar..
kıslar kan pıhtılaşmasından dolayı iğne ve coraspin kullanıyordum.dr 35 haftalıkken hapı kesti,şubat sonuda iğneleri.tabii 11 mart'ta doğum yapmam gerekiyordu,iğneleri kesince bebek,vurulursamsa ben riske giriyormuşum.bu sebepten dolayı 3 mart'ta sezeryanla doğum yaptım.3900 gr,52 cm boyunda,Serkan'ımı kucağıma aldım.RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN sağlığımız yerinde,daha önceki doğumlarım normaldi,bence normali her zaman daha iyi,tabii herhangi bi sorun olmadığı sürece.şu an tek problemim göğüs başı çatlaklarım.bebeğimi emzirirken acıdan ağlıyorum,artık kan geliyor ne yapacam şaşırdım.biraz fazla yazdım başınızı ağrıttım kusura bakmayın kıslar..tekrar söylüyorum umudunuzu asla kaybermeyin çalışmalara tam gaz devam...
bu arada listeyi düzenleyen arkadaşım,benide doğum yaptı diye eklermisin bacım...
İyiyiz kuzucuğum, buna şükür. Sen nasılsın? Akşam ben çıktıktan sonra yazmışsın sanırım ancak gördüm yazını.azaez umutluu nasılsınızzz :))
hoşgeldin canım..bebişini kucağına almışsın çok sevindim ALLAH analı babalı büyütsün canım... o telaşlı günlerin geçti gitti işte inş. hamiş arkadaşlarda hayırlısıyla sağlıkla senin gibi bebişlerine kavuşur..
umutlum nasılsın
İyiyiz kuzucuğum, buna şükür. Sen nasılsın? Akşam ben çıktıktan sonra yazmışsın sanırım ancak gördüm yazını.
Canım nasılsın. Yani daha iyi misin? Gel arada be gülüm, özletme kendini. Seni seviyorum.Şeniz
Canım beniiim iyi sayılır. Buna şükür. O elindeki ne öylee. Sana bir hafta mühleet. Sonra da bırak artıkın cigarayıı. kaydirigubbakcemile
umutlum sizlerin yanında biraz daha rahatlıyorum...iyi olmaya zorluyorum kendimi gündüz ruh gibiyim gece 5-6 ya kadar ağlıyorum ancak hava aydınlanınca uyuyabiliyorum pskolojim çok kötü oldu kendimi çok garip hissediyorum biliyorum bu günlerde geçecek ama inş. çabuk geçer ALLAH ımdan sürekli sabır istiyorum şükürler olsunki veriyor yoksa eminim ben dahada kötü olurdum...
Selam kızlar... esemos,umurlu22 nasılsınız? Müge Anlı'yı izlerken sinirlerim bozuldu biraz nete girip sohbet edeyim dedim... Kadın boşanmış daha yasal süre geçmeden gitmiş birinden hamile kalmış bebek doğmuş 9 aylık olmuş daha kimliği çıkamıyor. Rabbim bilir tabiiki herşeyi ama biz burda böyle uğraşıp gözyaşları dökerken hiç haketmeyen kişiler böyle doğurup doğurup eteklerine takıyorlar ya sinir oluyorum. Çok üzülüyorum o bebeklerin haline. Birde yurtlara vermeye kalkıyorlarmış. Off yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?