ıyıyız canım ne olsun evde yalnızız kahvaltı yapıyoruz gelll
carsıya cıkacagım bugun o yuzden topıge erken gırıp bır bakayım nasıllar dedım
aksam kocısım gelıyorr hazırlık yaparım yemek falan yarında gorumcem gelecek onun ıcınde bırseyler hazırlarımm hhaftasonu topıge gırmeye vakıt kalmazz cumartesıde bebege alısverıse gıdecegızzz
Afiyet bal şeker ossuun datluum. Yarassıın yafrularımaa. cokacimcoook
Aslında ben yarın gelsem daha iyi olur. Kimbilir neler yaparsın şimdi sen görümcene.
Geçen akşam sütlaç yapıyorum, 26 kaşık şeker sayarken eşim gördü. Allah Allah neden işkence ediyorsun kendine, daha büyük birşeyle ölçesen diyor. Sen anlamazsın dedim, Sevdamın tarifi böylee:roflol:
DUZELTTIM CANIMMMben adet olmuştum 4 nisan yazmışsın hem martta hem nisanda varım
firstmoon un 3 tane bebişi varmış göbüşünde ama 1 tanesi alınacakmış sanırım
guzel oldumu pekııı :)))
yok kız pek bırsey yapmayacagımm evde ne varsa onlar karnıyarık ve bulgur pılavı sever bırde pasta onları yaparım ekstra bırsey yapmayacagım gorumcem ıyıdır benımm guzel anlasırız zaten aynı yasıtızzz
DUZELTTIM CANIMMM
anladım hayırlısı olsun nıye gelmıyormus topıge
SERSELO kim yazılarınızda dikkat ettim neden gelmiyor
Serselo bizim arkadaşımız canım. O da klomenle hamile kalmaya çalışanlardan. Bu aralar kafasını dağıtmak istedği için biraz ara verdiği gelmeeye. Ama en yakın zamanda yine aramıza dönecek.
selam kızlar... nasılsınız? bugün 12. günüm... kendimi rahatlatmak için bi test yaptım. 2. çizgim silik çıktı. ama biliyorum ki bu ilaçtan kaynaklı da olabilir. 2 gün sonra tekrar deneyeceğim. Şimdilik hevesimi körelttim. :))
günaydın kızlaaar
ben kaçaktım geldim:) geçmişi okumadım, bi süre bu konulardan uzak kalmak iyi geldi, bu arada uzak da kalmadım aslında, yazın tüp bebege gitmeye karar verdik, ankarayı arastırdım, nisan sonu mayıs bası gibi ön kontrole gidicem, haziran temmuzda da yaptırcaz nasip olursa, inşallah o zamana kadar dogal yolla olur, olmazsa da tüpte ilk denemede sonuc alırız inşallah
yeni hamişler var mı? gedikli hamişlerimiz nasıllar?
umudunu yitirmeyen kızlar siz nasılsınız?
günaydın herkeslereee...
günaydın kızlaaar
ben kaçaktım geldim:) geçmişi okumadım, bi süre bu konulardan uzak kalmak iyi geldi, bu arada uzak da kalmadım aslında, yazın tüp bebege gitmeye karar verdik, ankarayı arastırdım, nisan sonu mayıs bası gibi ön kontrole gidicem, haziran temmuzda da yaptırcaz nasip olursa, inşallah o zamana kadar dogal yolla olur, olmazsa da tüpte ilk denemede sonuc alırız inşallah
yeni hamişler var mı? gedikli hamişlerimiz nasıllar?
umudunu yitirmeyen kızlar siz nasılsınız?
sanada günaayyddınnnnn.hoş geldin canım.opuyorumnanaktan
Hevesini aldıysan ne mutlu sana güzelim. İnşallah 2 gün sonra da sahici ikinci çizgiyi görürsün inşallahh.selam kızlar... nasılsınız? bugün 12. günüm... kendimi rahatlatmak için bi test yaptım. 2. çizgim silik çıktı. ama biliyorum ki bu ilaçtan kaynaklı da olabilir. 2 gün sonra tekrar deneyeceğim. Şimdilik hevesimi körelttim. :))
Hoşgeldin civcivim nasılsıngünaydın herkeslereee...
Hevesini aldıysan ne mutlu sana güzelim. İnşallah 2 gün sonra da sahici ikinci çizgiyi görürsün inşallahh.
Hoşgeldin civcivim nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?