sımdı ınternetetn baktım evet oymusss :)))
gayecim evet 2. çizgiler görülüo
özellikle 13. gün ki baya belli
inş. güsel şeylerin habercisidir bunlar
benmde böle silikti ve hamileydim o ay
ama benm reglimin günü geçtikten sonra öle çıkmıştı
inş. dualarmız kabul olsun
gğsel haberler duyalımmmm
Evet canım aynen öyle. ben arkadaşımda 2 gün kaldım inan böyle bir şeye acayip ihtiyaç var.bebeğin mamasını hazırlarken annesi ben mama sandalyesini kendim sallamak zorunda kaldım çünkü sallayınca susuyor bebişler :))
tek tek bi sürü şeye para vereceğine böyle tek bir ürün süper işe yarar.
evet ondan alayım bende dogru soyluyorsunn ısıme cok yarar ama cıdden hersey cok pahalıı yanına yaklasılacak gıbı degıll allah herkese yardım etsınn bır dogum yapmak eksıklerı almak falan 10 mılyarı buluyorr( teyzemız cok heyecanlı abla baska bırsey alma herseyı alacagım ben dıyor bende ona kıyamıyorumm. babamız aradı neler aldın dıye soyledım aldıklarımı dedım paralarını yedıkk bıtırdıkk canınız sagolsun kızım ıcın calısıyorum herseyı alırım ben ona dıyor :ecrin_bebek:
ayy tabi yaaa bebek olunca insan yemez içmez yinede alır bebişine herşeyi. Arkadaşımın çok kısa süre aralı bebekleri olunca iyice sarsıldı bütçeleri.Bide 2. çocuktan sonra işten çıkardılar. Bebeklerin mamalarını ecza deposundan toplu alıyorlar.görümcesinin eşi eczacı ona yazdırıyorlar faturayıda. yani bütçe kısıtlı ve ürünler böyle pahalı olunca mecbur ekonomik çözümlere yönelmek gerekiyor.
Bu dondolino çocuğu olacak herkesin çok işine yarar. Özellikle sallanma özelliğinin uzaktan kumandalı olması daha da süper bişi.
kesınlıkle haklısın ama cocuguda 2 tane yapmak mantıklı mesela esım dıyorkı dogumdan hemen sonra ılk adet oldugunda ıkıncı cocuk ıcınde calısmalara baslayalım ertelersek yapamayız
Geçenlerde bir dostumuza yemeğe gittik. 5-6 yaşında oğulları var bayan da hemşire.yakın zamanda bir dış gebelik geçirdi.Şimdi çok pişmanım diyor hemen çocuk yapmadığıma diyor... Kesinlikle 1-2 sene içinde hemen çocuk yapmak lazım eğer 2. düşünülüyorda dedi.İkiz gibi büyüyorlar.kıskançlığı falan bilmeden.Çünkü çocuk büyüdükçe ilginin kaymasını ve kıskançlığı daha fazla algılayabiliyor.
evet haklısınn bızde dusunuyoruz yapmayı arkadas gıbı buyurlerr esyalarda yenı oluyor ıkıncı masrafa gerek yokk
ben eskıden hamıle kalamadıgım gunlerde bu topıge yazıyordumm eger bırgun hamıle kalabılırsemmm klomenden ıntıkamımı heryıl bı cocuk dogurarak alacagım dıyeekaydirigubbakcemile3
Alminasım benide listeye ekle :)) ben balsuratt hamişş doğal yoldn
mehtap gülü[/COLOR] bebişin nasıl canım gün gün büyüyor dimi fırsat buldukça gel canım buralara bizi sen çok iyi anlarsın
çok yoruldum ben bütün perdelerimi yıkadım camlarımı sildim kociş iş gezisinde öldüm valla yarın da halılarımı sileceğim çay istiyor canım üstelik acıktımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?