- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 40
ne yapayım yaa her ay sakındm olmadı bu ay da sakınmadımCanım ne yaptın sen öyle yaaa.. Hala kırmızılar gelmedi ve hala hamileliğin şüpheli değil mi? ve sen perde asmaktan halı yıkamaktan bahsediyorsun...klava: bak kızarım ama
yenimahalle senCennetim sende Ankaradaymışsın. neresindesin Ankaranın?
ben yokum listedeeee :umursamaz:
adet tarıhınızı soylemedınız kı banaben yokum listedeeee :umursamaz:
adet tarıhını yazmıssın ekledım arkadasımmmbalsurat hamiş miiiiiiiiiiiiiiiiii
ay çok sevndim yaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben neden listede yokum kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım hosgeldın tekrardan senı aramızda gormekten cok mutlu oldukkk umarım hep bızımle kalırsın ve tedavın basarılı sonuc verır bebegını kucagına alırsınnArkadaşlar Herkese merhaba...
Çok uzun zamandır yazamadığımı biliyorum... anlayış göstereceğinizede... Görüşmeyeli güzel haberler ve yeni kalıtılan çok arkadaşımız olmuş.... Herkese hayırlı olsun...
Ben görüşemediğimz zaman diliminde ne yaptım... Ayın 13 de 2.aşılamam oldu... umarım haftaya bu gün iyi kaberler verebilirim. her nekadar ümidlenmek istemesemde içim kıpır kıpır bakalım bu hafta nasıl geçicek...
gunaydınnnnn kıslarrrrr nasılsınız nerlerdesınnn bakımmmmm b ugun su topık eskı gunlerdekı gıbı yıne cıvıl cıvıl olsunn bırkac haftadırr formdan dustukkk pek melankolık takıldıkkk azıcık hareket lazımm degılmıııı:dance::dance::teytey::teytey:hihoyyythihoyyytGünaydın güzel hatunlaar.
Hayırlı sabahlarr
herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli alminasım ooo epeyce eşya almışsın sen bizimde şu cinsiyetimiz bi belli olsa da bizde alsak gece sürekli ağrıyla uyandım arkadaşlar dönerken bile zorlandım doktorumlada görüşemedim sabah yakalayamadım onu 2 tane ameliyatı varmış artık öğleden sonraya görüşeceğim
haklısın tatlım inşallah o cicileri giydirdiğimiz günleride görürüz
amın ıns yarın kontrolum varr buay korkuyorum ıcımde garıp bı huzursuzluk var
hıc dr a gıdesım yokk senağlama
ne yazıkki adet oldum
arkadaslar adetimin 16. günü doktor yumurtamın 32 mm olduğunu bu saatten sonra çatlamaz dedi.bu kistmi oluyor.yardımcı olurmusunuz bişey anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?