neden kimse cevap vermiyor?
doktorum düşük için iğne verdi yaptırdım biraz önce keyfim yok kızlar
canım klomenmi kullandın sen,çatlama iğnesi vermedimi drun.normalde yumurta takibi yapması ve belli bir olgunluğa geldidemi kendiliğinden çatlamaya bırakmadıysa iğne vurduyolar.benim 17ml olmuştu git iğneni vurdur demişti.eğer pkoluysan sanırım çatlamayan yumurta kist olarak rahme düşüyo.druna bir sor istersen.hakkında hayırlısı canım.
slm herkese,bikaç gündür girmiyodum internete,biraz bakıp çıktım,hiç keyfim yok.sizlerde ne var ne yok.
dün gece kasılmalrım oldu doktor böyle giderse hem düşük düşük olmazsa erken doğum olur dedi,
bu da bizim için tehlike dedi ve düşük önleyici iğne yaptırmamı söyledi inşallah bişey olmaz
adetim 24 mart civarıydı sat 25 şubathayırlısı olsun ne zamandı regl günün
inşallah canım yaaa..mrb kızlar
okuldn yenice geldim karnımı doyurdum
melocum hayırlısı olsun canım
ümitsizlik yok önümüsdeki maçlara bakıcasss
ya sağlıklıysa düşmez sultancım sağlıksızsa da Allah hayırlısını versindün gece kasılmalrım oldu doktor böyle giderse hem düşük düşük olmazsa erken doğum olur dedi,
bu da bizim için tehlike dedi ve düşük önleyici iğne yaptırmamı söyledi inşallah bişey olmaz
iyi de nasıl doktor ya o 32 olana kadar aklı nerdeymiş?iğne vermemiş..evet kistleşmiş artık yumurtan 3 cm kestane kadar..bu ay olmadığı gibi sonraki ayda kit için tedavi görür mayısa kalırsınevet klomen kullandım doktor takibe aldı.kendiliğinden çatlıyomu balalım dedi.32mm olmustu yani bu kistmi demek oluyor?bu ay şansım yokmu?
merahaba baynalr benım bır sorum olcaktı cevaplarsanız cok sevınırım
korunmayı bırakalı 7 ay oldu ama hamıle kalamadım dr bu ay adet olursan gel ılaclara baslayalım dedı sanırım sızım burda bahsettıgınız klomene falan vercek benım bu ılaclar hakkında hıcbır bılgım yok hormon ılacımı bu bılmıyorum zararı faydası ne kadardır ogrenmek ıstıyorum yardımcı olurmusunuz?
inşallah canım yaaa..
ya sağlıklıysa düşmez sultancım sağlıksızsa da Allah hayırlısını versin
İNŞALLAH CANIM
merahaba baynalr benım bır sorum olcaktı cevaplarsanız cok sevınırım
korunmayı bırakalı 7 ay oldu ama hamıle kalamadım dr bu ay adet olursan gel ılaclara baslayalım dedı sanırım sızım burda bahsettıgınız klomene falan vercek benım bu ılaclar hakkında hıcbır bılgım yok hormon ılacımı bu bılmıyorum zararı faydası ne kadardır ogrenmek ıstıyorum yardımcı olurmusunuz?
senin keyfin neden yok canım
adetim 24 mart civarıydı sat 25 şubat
inşallah canım yaaa..
ya sağlıklıysa düşmez sultancım sağlıksızsa da Allah hayırlısını versin
iyi de nasıl doktor ya o 32 olana kadar aklı nerdeymiş?iğne vermemiş..evet kistleşmiş artık yumurtan 3 cm kestane kadar..bu ay olmadığı gibi sonraki ayda kit için tedavi görür mayısa kalırsın
doktorau aradım yumurtamın bu kadar büyümesi kistmi olmus demek oluyor ddim hayır dedi.hiç bişey anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?