Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

evet bende doktorumu değiştirmeyi düsünüyorum. sinir oluyorum ağzından cımbızla laf alıyorum

selam kızlarrr nasılsınız bikaçgündür giremedim işlerim vardı..bu ara yoğunum:)bu arada alminasım benide bekleyenler listesine ekleyebilirsin canım uğur getirsin banada tarihim 12 nisan:) ama değişebilir belki şimdilik bunu yazalım inş. çok beklemem hemen gelir bebişim...bu aydan pek umudum yokta olsun yinede yaz.

merhaba kızlar
ıkı aydır yumurta takıbı yaptırıorum gecen ay klomen ıle catlatma ıgnesı oldum.ama olmadı..bu ayda doktorum adetın 3.gunu ılk gel demesıne ragmen ben gıdemedm ve kendım klomene 3.gunu basladım.normaldede 3.gunu baslatıodu.sonra doktoru aradım gelemedıgımı soledım.ılac bıtınce gel dedı.ve bu adetın 7.gunu oluodu.8.gun gıttım.sagda bı yumurtamın baya buyuk oldugunu normalde o gunlerde bu kdr buyuk olmaması gerektıgını soledı.cuma gunuydu.ptesi gel bakarız o zmn anlarız dedı.ptesi gittim bana dedıkı yumurtaymıs ve de catlamıs bugun ılıskıye gır demıstı.o gun degerlendırdık.hanı normalde yumurta catlamasından 14 gun sonra adet olunuyor ya ben en son ayın 25 ınde adet olmustum ama erken catladıgı ıcın benım bugun adet olmam gerekıyordu ve ben olmadım sımdılık.
soyle bı durum var ..kendımden suphelenemıorum cunku bu ay ben mantar oldum ve doktor pek ustelemedı zaten yumurtada kendılıgınden catladı.mantarlıyken cocuk olması zormus.tamda o gunlere rast geldı.ıkıncısıde ben bu ay spora basladım.baktım cocuk olcagı yok spora devam edıyım dedım...sımdı kuskulanıyorum acaba spor etkılermı adet gecıkmesını?

hepinize günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım
günaydın canım iyiyim...ne yapayım iğneden sonra 14.gün kanama başadı ama gelsem mi...gelmesem mi?gerçi sancılarım var mtlaka gelecek de.hayırlısı

herkese günaydın arkadaşlar
günaydın canımmm
Günaydın canım. Bazen böyle oluyor. Altta isim listesi çıkmıyor. Sen nasılsın Sultaanım
günaydın umutlum

kanamam başladı ama henüz tam gelmiyr umarım kesilir yani yerleşme kanaması olur öyle olursa gidip test yapacağım

herkese gunaydınnn nasılsınız bakalımmm ben cok ıyıyım bu sabah dr da kontrolum vardı kızımı gordummm kocaman olmuss :))) dr uma buay banyoda dustum cok korkuyorumm bırsey olmustur 2 gun hareket etmedı ıcımde endıse var dedım oda merak etme tosuna hıcbırsey olmaz dedı sonra ultrasonda baktı boyu 17 cm olmus gramıda 300 gr olması gereken boyu 13-15 cm olması gereken agırlıgı ıse 130-140 gr mıs anlayacagınız bızım kız yıne tosun modunda :))) hıc korkma saglıkla dogacak kafandan kuruntuları at dedı bende bu mutlu haberı sızlerle paylasmak ıstedımmm buarada 72 kılo olmusum buay 5 kılo almısım bosver rejımı ye gıtsın dedı hıc kızmadı :)) buay uzulmussun moralını bozmussun kılo ıcın kızıp senı uzmeyecegımm yıyebıdıgın kadar ye sezeryan yaparız sonra spor yapar zayıflarsın dedı :))))

Ahhh canıım nasıl sevindim bilemezsin. Gerçi ben kızımızın iyi olduğundan emindim de, senin bunu duyup rahatlaman beni de sevindirdi. Maşallahh de tosunumuzaa Bak doktorun kesin benden korktu, daha lafını bile etmeden. :1ninca: Aferin ona da. Senin ve bebişin sağlığı yerinde olsun daa, ikiniz de tosun olun beyaa kaydirigubbakcemile3

hosgeldın canımmm eklerım tabıkı hemde 12 nisan benım dogumgunumm ıns sana ugur getırır
sultancım uzulme ıstırahat et dıkkat et hıcbırsey kalmaz merak etme bebegın senınle kalacaktırrr dualarım senınle
ne yazıkki adet oldum
uzulme canımm yenı ay yenı umuttt buay gelır bebısın ıns
slm herkese,bikaç gündür girmiyodum internete,biraz bakıp çıktım,hiç keyfim yok.sizlerde ne var ne yok.
nerlerdesın bakımm sen hıc sesın solugun cıkmıyorrr nıye uzgunsun moralın bozukk hıc merak etme 1 tane bıle yumurtan olsa ıse yarar umıdını yıtırmeee
canım neden ya?umutsuz olma hamilelik psikolojisidir o

duzeldım canımmm bu sabah kızımızı gordukk babamızında benımde keyfımız yerıne geldı kızlarr yuzunu bır gorsenızz tosun gıbı masaallah bocek bocek bakıyordu bızee

sagol canım bugun cok mutluyum valla ınan kus gıbı hafıfledımm keske yanımda olsaydın sana kızımın resmını gosterseydımm olumunekankayizsmile nasılda bocek bocek bakıyorr babasına el salladı babası erıdı o an elını hareket ettırıyorr gel gel yapıyor bye bye yapıyorr dr uyla babası yerlere yattılar gulmekten dr u cok merak edıyorum bu kızı pek sırın dıyorr :ecrin_bebek:yusyuvarlak bır yuzu kocaman gozlerı koselı cenesı uzun parmaklı ellerı kocaman ayakları ve upuzun bacakları varr dr u hepsını tek tek gossterdı dr umuzun 2 oglu var hıc kızı yokk bu cıcmcımeyı cok sevıyorum benı cok eglendırıyor dıyorr babamızda hemen kasılıyorr benım kızım oledırr dogmadan bu kadar dogsunda sen o zaman gor amcası dıyorr ultrason resmını aldı cebıne koydu ıse gıttı ben azıcık seyredeyım kzımı dıyorr sengözlerimebaksanab dedım ne oldu hanı erkek ıstıyordunn sempatiksalakcinnionuda yaparız sımdı kızım cok tatlı gozum erkek gormuyor dıyorrr:1shok:

Canım merhaba. Nasılsın. Yoğun olman çok güzel. Bütün gün evde otorup kurmaktansa, yoğun olmak çok daha güzel. Canımıniçi doktor sana ne kadar beklemen konusunda birşeyler söylemiştir mutlaka. Bana 1,5 ay ilişki bile yasaktı. 6 ay da korunacaksın dedi. akannehir Gerci ben dinlemedim 4 ay bile korunmadım. Hayırlısı olsun herbişeyin canım. Arada sırada uğra da çok özletme kendini.

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::01 OCAK 2010
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ.... 3 MART SERKAN BEBEK HOSGELDIN
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 3 MAYIS 2010 zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................19 AGUSTOS
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........24 EYLÜL
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE
109.özemek........................................ ..................KLOMEN
110.ceydammm...................................... ...............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ....................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .......KLOMEN
113.firstmoonxxx.................................. .................MERİONAL 75
114.testere(BALSURAT).........................................İLAÇSIZ

umutlu22.......................................... ........... 2.kere hamiş olacak birgün..
serselo........................................... ............patikler örülmeye başlandı...olacak birgün....
kuzu84............................................ ...................birgün mutlaka olacak

İ**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
MART AYI LİSTESİ

JALE33...........................12 MART
FERYAD.........................15 MART
LELOS............................15 MART
DİSİKUS.........................16 MART
RUFEYDESERRA...........20 MART
SUER.............................24 MART
CETREFILLI................... 25 MART
BEKLEYİS.....................28 MART
AYGULERXXX................28 MART
OZGEOZGE....................
ZEYNO1981....................
AYSİMA04......................
UHDE.............................
KUKULETA09..................
SAZİYE19........................
TOLUNAY.......................
UMUTLU22...................
GYSHNKY....................

İ**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
NİSAN AYI LİSTESİ

SERSELOM ...................4 NİSAN
CENNETİMSİN.................4 NİSAN
DELFİNO........................11 NİSAN
ESEMOS........................12 NİSAN
KUZU84..........................10 NİSAN
YUMURCEK....................12 NİSAN
ECRİN87..........................30 NİSAN
SELSU...............................
DİLEMYARE.......................
MELOCUM.........................

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****MAAŞALLAH LİSTEMİZE

Yavruuumm beniiimm alkisalkisalkisalkisalkisalkis Maşaallahh maşallahh Ben sana demedimiydim kııız babası herkesten çok sevecek kızını diyee. Hele bi de hayırlısıyla doğsun da o zaman gör sen kocişiniii. Tekrar gözün aydı gülüm. Gercçekten ben bile hafifledim.

sagol canım cok tesekkur ederımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…