walla canım bende anlamadım inan.ilk defa duydum 32 ml yumurta,belki bilenler vardır.ama sorsaydın keşke drna kist olmadı ve çatlamadıysa ozaman ne oldu bu yumurta diye.zaten sinir oluyorum doktorların bu bişey açıklamadan kestirip attıkları yorumlarına.iyice bir anlatıp rahatlatsaymış ya seni.neyse canım sıkma canını ama bence aramak yerine yarın git muayene ol bidaha.olmazsa başka dra gidersin,inan dr çok önemli,güven vermeli,seni anlamalı.çünkü kist olursa bu defa doğum kontrol haplarıyla kistten kurtulmaya çalışcan,bebiş düşüncesini ertelemek zorunda kalırsın.inşallah çok beklemez,bebişine kavuşursun canım.
hepinize günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım
altta isim listesi çıkmıyor dünden bu yana
günaydın canım iyiyim...ne yapayım iğneden sonra 14.gün kanama başadı ama gelsem mi...gelmesem mi?gerçi sancılarım var mtlaka gelecek de.hayırlısıhepinize günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım
günaydın canımmmherkese günaydın arkadaşlar
günaydın umutlumGünaydın canım. Bazen böyle oluyor. Altta isim listesi çıkmıyor. Sen nasılsın Sultaanım
herkese gunaydınnn nasılsınız bakalımmm ben cok ıyıyım bu sabah dr da kontrolum vardı kızımı gordummm kocaman olmuss :))) dr uma buay banyoda dustum cok korkuyorumm bırsey olmustur 2 gun hareket etmedı ıcımde endıse var dedım oda merak etme tosuna hıcbırsey olmaz dedı sonra ultrasonda baktı boyu 17 cm olmus gramıda 300 gr olması gereken boyu 13-15 cm olması gereken agırlıgı ıse 130-140 gr mıs anlayacagınız bızım kız yıne tosun modunda :))) hıc korkma saglıkla dogacak kafandan kuruntuları at dedı bende bu mutlu haberı sızlerle paylasmak ıstedımmm buarada 72 kılo olmusum buay 5 kılo almısım bosver rejımı ye gıtsın dedı hıc kızmadı :)) buay uzulmussun moralını bozmussun kılo ıcın kızıp senı uzmeyecegımm yıyebıdıgın kadar ye sezeryan yaparız sonra spor yapar zayıflarsın dedı :))))
hosgeldın canımmm eklerım tabıkı hemde 12 nisan benım dogumgunumm ıns sana ugur getırırselam kızlarrr nasılsınız bikaçgündür giremedim işlerim vardı..bu ara yoğunum:)bu arada alminasım benide bekleyenler listesine ekleyebilirsin canım uğur getirsin banada tarihim 12 nisan:) ama değişebilir belki şimdilik bunu yazalım inş. çok beklemem hemen gelir bebişim...bu aydan pek umudum yokta olsun yinede yaz.
sultancım uzulme ıstırahat et dıkkat et hıcbırsey kalmaz merak etme bebegın senınle kalacaktırrr dualarım senınledün gece kasılmalrım oldu doktor böyle giderse hem düşük düşük olmazsa erken doğum olur dedi,
bu da bizim için tehlike dedi ve düşük önleyici iğne yaptırmamı söyledi inşallah bişey olmaz
uzulme canımm yenı ay yenı umuttt buay gelır bebısın ınsne yazıkki adet oldum
nerlerdesın bakımm sen hıc sesın solugun cıkmıyorrr nıye uzgunsun moralın bozukk hıc merak etme 1 tane bıle yumurtan olsa ıse yarar umıdını yıtırmeeeslm herkese,bikaç gündür girmiyodum internete,biraz bakıp çıktım,hiç keyfim yok.sizlerde ne var ne yok.
canım neden ya?umutsuz olma hamilelik psikolojisidir o
Ahhh canıım nasıl sevindim bilemezsin. Gerçi ben kızımızın iyi olduğundan emindim de, senin bunu duyup rahatlaman beni de sevindirdi. Maşallahh de tosunumuzaaBak doktorun kesin benden korktu, daha lafını bile etmeden. :1ninca: Aferin ona da. Senin ve bebişin sağlığı yerinde olsun daa, ikiniz de tosun olun beyaa kaydirigubbakcemile3
selam kızlarrr nasılsınız bikaçgündür giremedim işlerim vardı..bu ara yoğunum:)bu arada alminasım benide bekleyenler listesine ekleyebilirsin canım uğur getirsin banada tarihim 12 nisan:) ama değişebilir belki şimdilik bunu yazalım inş. çok beklemem hemen gelir bebişim...bu aydan pek umudum yokta olsun yinede yaz.
sagol canım bugun cok mutluyum valla ınan kus gıbı hafıfledımm keske yanımda olsaydın sana kızımın resmını gosterseydımm olumunekankayizsmile nasılda bocek bocek bakıyorr babasına el salladı babası erıdı o an elını hareket ettırıyorr gel gel yapıyor bye bye yapıyorr dr uyla babası yerlere yattılar gulmekten dr u cok merak edıyorum bu kızı pek sırın dıyorr :ecrin_bebek:yusyuvarlak bır yuzu kocaman gozlerı koselı cenesı uzun parmaklı ellerı kocaman ayakları ve upuzun bacakları varr dr u hepsını tek tek gossterdı dr umuzun 2 oglu var hıc kızı yokk bu cıcmcımeyı cok sevıyorum benı cok eglendırıyor dıyorr babamızda hemen kasılıyorr benım kızım oledırr dogmadan bu kadar dogsunda sen o zaman gor amcası dıyorr ultrason resmını aldı cebıne koydu ıse gıttı ben azıcık seyredeyım kzımı dıyorr sengözlerimebaksanab dedım ne oldu hanı erkek ıstıyordunn sempatiksalakcinnionuda yaparız sımdı kızım cok tatlı gozum erkek gormuyor dıyorrr:1shok:
herkese günaydın arkadaşlar
sagol canım cok tesekkur ederımmYavruuumm beniiimm alkisalkisalkisalkisalkisalkis Maşaallahh maşallahhBen sana demedimiydim kııız babası herkesten çok sevecek kızını diyee. Hele bi de hayırlısıyla doğsun da o zaman gör sen kocişiniii. Tekrar gözün aydı gülüm. Gercçekten ben bile hafifledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?