Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

gaye hoşgeldin nasılsın test ne zaman

Canım selam iyiyim. Henüz beklemedeyim... Cumartesi ve pazar sol yumurtalığımda acayip bir ağrı vardı.Hele öksürdükçe falan patlayacak gibi oluyordu. Dedim kesin kocaman bir kist oluştu. Pazar günü metro gross markete gittik orada wcye girdim garip bir akıntı vardı sanki biraz kanla karışık gibi.eşime söyledim.Zaten ordan çıkarken tansiyonum falan da düştü bi garipleştim.Hemen yol üstündeki zübeyde hanım kadın hast. doğum hastanesinin aciline gittik.Durumumu anlattım kadın bişey yapamayız.Dinleneceksiniz ve ilişki olmayacak dedi. Eve geldik pazar günü ve dün dinlendim.DÜn sabah ağrı geçmişti.Pazar günü sabah yine test yaptım o da silik çizgi çıktı.15. günümdü. Bugün progestan biteli 2. gün olacak ve ben bekliyorum. Yarın da gelmezse kırmızılar doktoru arayacağım.

ayyy bende hamile olsam buradan vazgçemzdim senin gibi

14 gün geçince belli oluyor senin ne kadar oldu
canım benim daha adet gecikmesi olmadı
bilmiyordum erkenden baktım manyak gibi
benim ilk klomen kullanışım gerçekten de cahilliğime geldi üstelik kasık ağrılarımdan başka bir belirtim de yok zaten sivilceler de çıktı
Canım geçmişi okuyamadım iğne mi vuruldun? yoksa başka bir tedavi mi görüyorsun?

evet canım iğne vuruldum klomen ve çatlama iğnesi

evet canım iğne vuruldum klomen ve çatlama iğnesi

Rabbim yardımcın olsun.İnşallah ilk seferde hamiş olanlardan olursun.Fakat kırmızıları görürsen de üzülme.İlk seferde tutması zaten büyük şans olur. Önemli olan kırmızılar gelse bile kist oluşmamış olması.Eğer kist olmazsa yola devam edersin canım.

inşallah gelmez bebiş gelir metro gross bna çok yakın real var demi karşıda
Sevdacım yarın da kırmızılar gelmezse eğer doktoru arayacağım çağırırsa gidip yaptıracağım testimi.

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inşallah bebiş vardır

hadi bakalım hayırlısı

ayy kist temi oluyo yıkıldım ben ya:gitmehaoldumsmile

ayy kist temi oluyo yıkıldım ben ya:gitmehaoldumsmile

Canım olabilir tabiiki ama kendini böyle en kötüsünü düşünüp üzme. Kist bile oluşsa 1 ay doğum kontrol hapı kullanır sonra yine devam edersin. Bu benim 2. klomen denemem fakat ilkinde kist oldu ve 1 ay doğum kontrol hapı kullandım. bunlar normal şeyler. olabilir. Ama yıkılmak,vazgeçmek yok. Biz vazgeçersek bu kadar erken bebişler iyice naz yaparlar.

bu ağrı kesin kisttendir o zaman ya
yıkılmamak elde değil kan testi pozitif çıkınca o sevinç herşeye değerdi bunun üstüne yıkıldım adeta eşim de doktoru aradı zaten doktor da aynen beklemem gerektiğini söyledi

arkadasım bu kadar uzulup kafana takma hepımız gectık o yollardan ben tam 5 ay ugrastım olmadı heray uzuldum yıkıldım agladım zırladım sonra bebek fıkrınden uzaklastım unuttum hıc aklımda yokken tedavı bıle gormezken 5.ayın sonunda dogal yoldan hamıle kaldım sımdı 20 haftalık hamıleyım bır kızım olacakk

Canım hiç bişey için şimdiden karar verme lütfen. Doktorun bekle dediyse eğer bekle.İlk seferde bende beklemedim çok erken test yaptım ve ümitlendim sonrası hüsran oldu. Ne çok ümitlen ne de kendini böyle yık,yıprat. nötr bir şekilde bekle. Sen ne zaman vuruldun çatlatma iğneni?

canoşum :1hug:doktorum sonuçların çıkana kadar bekle sempatiksalakcinnidedi ama sonuçlar erken çıkacak diye bekliyorduk biz 12 nisanda :çok üzgünüm:çıkacakmış onun için bu ay yok tabi sonuçlarım dada bişey akannehirçıkmazsa inş. çıkmaz... bakalım bu hafta tekrar kontrol için gidecem doktoruma çünkü leke eyvahedigeldismilegeliyor benden hala geçmedi eşim doktorumu aramış oda bi gelsin bakalım demiş hayırlısı artık haber veririm sizlere...

alminasım 12 nisan senin doğum gününmü süper yaaa oleyyy hamiş hamiş doğum gününü kutlayacan ama benim sonuçlarımda 12 nisanda çıkacakmış onun için bu ay korunacaz sonuç gelmeden bebiş yok.. en azından sonuçlarım temiz çıksın bana öyle uğur getirir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…