evet haber veririm
olumsuz olması başta beni ve haber verdiğim insanları üzecek
ayyy bende hamile olsam buradan vazgçemzdim senin gibi
14 gün geçince belli oluyor senin ne kadar oldu
hepınız hamıle olacaksınız ben ınanıyorumm
gaye hoşgeldin nasılsın test ne zaman
canım benim daha adet gecikmesi olmadıayyy bende hamile olsam buradan vazgçemzdim senin gibi
14 gün geçince belli oluyor senin ne kadar oldu
benim ilk klomen kullanışım gerçekten de cahilliğime geldi üstelik kasık ağrılarımdan başka bir belirtim de yok zaten sivilceler de çıktıolur oyle yanlıs anlamalar acemılıgıne denk gelmıstır uzulme hepımızın basına senınkı gıbı olaylar geldı bızlerde yanıldık adet belırtılerımızı hamılelık belırtısı bıle sandıkk kırmızılarıda gorunce kac kere sok oldukk ben 3 ay klomen kullandım 3 undede basarısız oldum hep kırmızıyı gordumm bilmiyorumkismile
Canım geçmişi okuyamadım iğne mi vuruldun? yoksa başka bir tedavi mi görüyorsun?
gaye hosgeldın senın test gunun yarınmıydı
evet canım iğne vuruldum klomen ve çatlama iğnesi
inşallah gelmez bebiş gelir metro gross bna çok yakın real var demi karşıdaCanım selam iyiyim. Henüz beklemedeyim... Cumartesi ve pazar sol yumurtalığımda acayip bir ağrı vardı.Hele öksürdükçe falan patlayacak gibi oluyordu. Dedim kesin kocaman bir kist oluştu. Pazar günü metro gross markete gittik orada wcye girdim garip bir akıntı vardı sanki biraz kanla karışık gibi.eşime söyledim.Zaten ordan çıkarken tansiyonum falan da düştü bi garipleştim.Hemen yol üstündeki zübeyde hanım kadın hast. doğum hastanesinin aciline gittik.Durumumu anlattım kadın bişey yapamayız.Dinleneceksiniz ve ilişki olmayacak dedi. Eve geldik pazar günü ve dün dinlendim.DÜn sabah ağrı geçmişti.Pazar günü sabah yine test yaptım o da silik çizgi çıktı.15. günümdü. Bugün progestan biteli 2. gün olacak ve ben bekliyorum. Yarın da gelmezse kırmızılar doktoru arayacağım.
Sevdacım yarın da kırmızılar gelmezse eğer doktoru arayacağım çağırırsa gidip yaptıracağım testimi.
Sevdacım yarın da kırmızılar gelmezse eğer doktoru arayacağım çağırırsa gidip yaptıracağım testimi.
Canım selam iyiyim. Henüz beklemedeyim... Cumartesi ve pazar sol yumurtalığımda acayip bir ağrı vardı.Hele öksürdükçe falan patlayacak gibi oluyordu. Dedim kesin kocaman bir kist oluştu. Pazar günü metro gross markete gittik orada wcye girdim garip bir akıntı vardı sanki biraz kanla karışık gibi.eşime söyledim.Zaten ordan çıkarken tansiyonum falan da düştü bi garipleştim.Hemen yol üstündeki zübeyde hanım kadın hast. doğum hastanesinin aciline gittik.Durumumu anlattım kadın bişey yapamayız.Dinleneceksiniz ve ilişki olmayacak dedi. Eve geldik pazar günü ve dün dinlendim.DÜn sabah ağrı geçmişti.Pazar günü sabah yine test yaptım o da silik çizgi çıktı.15. günümdü. Bugün progestan biteli 2. gün olacak ve ben bekliyorum. Yarın da gelmezse kırmızılar doktoru arayacağım.
Rabbim yardımcın olsun.İnşallah ilk seferde hamiş olanlardan olursun.Fakat kırmızıları görürsen de üzülme.İlk seferde tutması zaten büyük şans olur. Önemli olan kırmızılar gelse bile kist oluşmamış olması.Eğer kist olmazsa yola devam edersin canım.
inşallah gelmez bebiş gelir metro gross bna çok yakın real var demi karşıda
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inşallah bebiş vardır
ayy kist temi oluyo yıkıldım ben ya:gitmehaoldumsmile
Canım olabilir tabiiki ama kendini böyle en kötüsünü düşünüp üzme. Kist bile oluşsa 1 ay doğum kontrol hapı kullanır sonra yine devam edersin. Bu benim 2. klomen denemem fakat ilkinde kist oldu ve 1 ay doğum kontrol hapı kullandım. bunlar normal şeyler. olabilir. Ama yıkılmak,vazgeçmek yok. Biz vazgeçersek bu kadar erken bebişler iyice naz yaparlar.
bu ağrı kesin kisttendir o zaman ya
yıkılmamak elde değil kan testi pozitif çıkınca o sevinç herşeye değerdi bunun üstüne yıkıldım adeta eşim de doktoru aradı zaten doktor da aynen beklemem gerektiğini söyledi
bu ağrı kesin kisttendir o zaman ya
yıkılmamak elde değil kan testi pozitif çıkınca o sevinç herşeye değerdi bunun üstüne yıkıldım adeta eşim de doktoru aradı zaten doktor da aynen beklemem gerektiğini söyledi
Canım merhaba. Nasılsın. Yoğun olman çok güzel. Bütün gün evde otorup kurmaktansa, yoğun olmak çok daha güzel. Canımıniçi doktor sana ne kadar beklemen konusunda birşeyler söylemiştir mutlaka. Bana 1,5 ay ilişki bile yasaktı. 6 ay da korunacaksın dedi. akannehir Gerci ben dinlemedim 4 ay bile korunmadım. Hayırlısı olsun herbişeyin canım. Arada sırada uğra da çok özletme kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?