Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bayanlar bir şey soracağım cevaplarsanız çok mutlu olacağm
benim son adet tarihim 4 mart 5.günümde klomen kullanmaya başladım sonra 17 marttta çatlama iğnesi yapıldı adetime 8 gün kala idrar testi yaptım çok net belliydi ikinci çizgiyi gördüm ertesi sabah yani pazartesi günü başka marka testle tekrar yaptım biraz daha silikti ama yine göründü akşamında da kan tahlili yaptırdım hamile olduğumu söylediler ama internette birisi bana çatlama iğnesinden dolayı pozitif gösterebileceğini söyledi moralim çok bozuldu sabah tekrar başka marka testle idrar testi yaptım bu defa daha silik çıktı çok tedirginim ya anneme de haber verdim hamileyim diye eşime de söyledim kimseyi de hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum ne olu cevap verin kanda çıkan testte bir sıkıntı olur mu acaba

Canım hayal kırıklığına sebep olmak istemem ama, klomenin ve çatlatma iğnesinin etkisiyle Beta HCG yüksek çıkıyor. Bu yüzden de doktorlar çatlatma iğnesinden yaklaşık 14 gün sonra falan test yapmayı öneriyorlar. İnşallahh seninki bebiştir ama çok erken yapmışsın testlerini. Hakkında hayırlısı olsun olumunekankayizsmile

çok üzüldüm ya neyse yapacak bi şey yok doktoruma da söyleyeyim bari en azından ne olduğunu bileyim sağol tatlım cevapladığın için

oncelıkle hosgeldın uzmek ıstemem ama catlatma ıgnesınden dolayı hem kan hem ıdrar testı pozıtıf cıkıyor vucut bu etkıden ancak 12 gun sonra kurtuluyorr ıgneden 14 gun sonra test yaparsan dogru sonuca ancak o zaman ulasabılırsınn bılgın olsun. yınede hakkında hayırlısı umarım bebektırrr

günaydın arkadaşlar nasılsınız eşim seyahatten döndü çok özlemişim kocişimi kızdı bana yokluğumu fırsat bilip o kadar temizlik yaptım diye çünkü belimde 2 boynumda 1tane fıtık var

alminas bebeğine çok sevindim bak o kadar sıkıntı yaptın çok güel bir bebiş olacak annesine benzeyecek allah bebişinizi size bağışlasın

günaydın arkadaşlar nasılsınız eşim seyahatten döndü çok özlemişim kocişimi kızdı bana yokluğumu fırsat bilip o kadar temizlik yaptım diye çünkü belimde 2 boynumda 1tane fıtık var
gozunaydın esın gelmıss senınkıde benımkı gıbı seyahatlerde sanırımm :) fıtıkların varkenmı temızlık yaptınn aaa cok kızıdımm sımdıııklava: tamam bende pek durmam bu halımle bıle daha ıhh demedımm ama en azından fıtıgım yokk bırak bosver ev ıslerını kımse evımız temız dıye madalya takmıyor bızeee lmaz:
alminas bebeğine çok sevindim bak o kadar sıkıntı yaptın çok güel bir bebiş olacak annesine benzeyecek allah bebişinizi size bağışlasın

sagol canım bende sevındım valla.ıns guzel akıllı bır kız olurr ama babaya benzıyor yuzunun kemık yapısı aynı baba guclubacismile bana benzemeyecek sanırımm

ay kime benzediği önemli değil önemli olan sağlıklı olması

neyse artık beklemekten başka çare de yok gibi görünüyo zaten doktoru da arasam bekle diyecek belki de
gelişmeleri haber veririm size

bende sevıyorum burayı baksana 5 aylık hamıleyım hala bu topıkteyımmm sempatiksalakcinnigıdemedım bırturluuusengözlerimebaksanabsanırım burada doguracagımmm kaydirigubbakcemile
ayyy bende hamile olsam buradan vazgçemzdim senin gibi
ya zaten gün geçtikçe silik çıkması beni endişelendiriyordu

14 gün geçince belli oluyor senin ne kadar oldu

evet haber veririm
olumsuz olması başta beni ve haber verdiğim insanları üzecek

olur oyle yanlıs anlamalar acemılıgıne denk gelmıstır uzulme hepımızın basına senınkı gıbı olaylar geldı bızlerde yanıldık adet belırtılerımızı hamılelık belırtısı bıle sandıkk kırmızılarıda gorunce kac kere sok oldukk ben 3 ay klomen kullandım 3 undede basarısız oldum hep kırmızıyı gordumm bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…