altta isim listesi çıkmıyor dünden bu yana
Canım hiç bişey için şimdiden karar verme lütfen. Doktorun bekle dediyse eğer bekle.İlk seferde bende beklemedim çok erken test yaptım ve ümitlendim sonrası hüsran oldu. Ne çok ümitlen ne de kendini böyle yık,yıprat. nötr bir şekilde bekle. Sen ne zaman vuruldun çatlatma iğneni?
arkadasım bu kadar uzulup kafana takma hepımız gectık o yollardan ben tam 5 ay ugrastım olmadı heray uzuldum yıkıldım agladım zırladım sonra bebek fıkrınden uzaklastım unuttum hıc aklımda yokken tedavı bıle gormezken 5.ayın sonunda dogal yoldan hamıle kaldım sımdı 20 haftalık hamıleyım bır kızım olacakk
sultanım sen nasılsın bidenem bebiş nasıl sağlık durumun nasıl doktora gittinmi tekrardan aklım sende kaldı...
selam arkadaşlar
ben aranıza yeni katıldım..uzun gecen bi tedaviden sonra sanırım klomene başlıcam artık.uzun bi tedavi çünkü ben bi çok şeyle uğraşmak zorunda kaldım.prolaktin pko... umarım benide aranıza kabul edersiniz
arkadaslar dun bu mesajı yazmıstım
merhaba kızlar
ıkı aydır yumurta takıbı yaptırıorum gecen ay klomen ıle catlatma ıgnesı oldum.ama olmadı..bu ayda doktorum adetın 3.gunu ılk gel demesıne ragmen ben gıdemedm ve kendım klomene 3.gunu basladım.normaldede 3.gunu baslatıodu.sonra doktoru aradım gelemedıgımı soledım.ılac bıtınce gel dedı.ve bu adetın 7.gunu oluodu.8.gun gıttım.sagda bı yumurtamın baya buyuk oldugunu normalde o gunlerde bu kdr buyuk olmaması gerektıgını soledı.cuma gunuydu.ptesi gel bakarız o zmn anlarız dedı.ptesi gittim bana dedıkı yumurtaymıs ve de catlamıs bugun ılıskıye gır demıstı.o gun degerlendırdık.hanı normalde yumurta catlamasından 14 gun sonra adet olunuyor ya ben en son ayın 25 ınde adet olmustum ama erken catladıgı ıcın benım bugun adet olmam gerekıyordu ve ben olmadım sımdılık.
soyle bı durum var ..kendımden suphelenemıorum cunku bu ay ben mantar oldum ve doktor pek ustelemedı zaten yumurtada kendılıgınden catladı.mantarlıyken cocuk olması zormus.tamda o gunlere rast geldı.ıkıncısıde ben bu ay spora basladım.baktım cocuk olcagı yok spora devam edıyım dedım...sımdı kuskulanıyorum acaba spor etkılermı adet gecıkmesını?
bugun ıdrar testı yaptım arkadaslar...o kdr sılık cıktıkı anlatamam sankı o orda sabıttı hep vardı gıbı duruo normalde bembeyaz oluyor onlr dımı..bugun adetın ıkıncı gunu bu kdr sılık cıkması normalmı?
umutlum nerelerdesin sen ya
adetinden kaç gün geçti ben 1 gün geçince yapmıştım çok silik çıkmıştı ve o gün kan verdim hamile olduğumu öğrenmiştim ama düştü kimyasal bir gebelik ti yine de kanda baktır derim şu an ki gebeliğimi adetime 5 gün kala öğrendim
ah şimdi yemekten geldim arkadaşlarla sıkıntımı da attım aman olmazsa olmaz yapacak bi şey yok
çatlama iğnemi canım 17 martta oldum
amın ıns darısı en kısa zamanda basına evet yaa vakıt cabuk gecıyorayyy canım benim kocaman oldu yaaa maaşallah ALLAH ım nazarlardan korusun...
ıns butun gun sana dua edıyorum valla hep aklımdasınalminasım 12 nisan senin doğum gününmü süper yaaa oleyyy hamiş hamiş doğum gününü kutlayacan ama benim sonuçlarımda 12 nisanda çıkacakmış onun için bu ay korunacaz sonuç gelmeden bebiş yok.. en azından sonuçlarım temiz çıksın bana öyle uğur getirir inş.
tesekkur ederım amınnnoh oh allah bağışlasın maşallah
slm hosgeldın adet tarıhını soylersen lısteye ekleyebılırım senı tedavın hayırlı olsunnnselam arkadaşlar
ben aranıza yeni katıldım..uzun gecen bi tedaviden sonra sanırım klomene başlıcam artık.uzun bi tedavi çünkü ben bi çok şeyle uğraşmak zorunda kaldım.prolaktin pko... umarım benide aranıza kabul edersiniz
sagol sultanım ıyıyız cok sukur evet cok babacı bu kızz yuzude aynı babasına benzıyorrralminasım kızının ve senin iyi olmana sevindim canım bu kız babacı olcak desene
Maşallah canım,herşeyin yolunda olmasına sevindim.Ben de bu akşam görücem yaramazları,oynamadıkları için ancak görünce anlıyorum orda olduklarını.Ama inanılmaz midem bulanıyor,burdanda anlıyorum hamile olduğumu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?