Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ah şimdi yemekten geldim arkadaşlarla sıkıntımı da attım aman olmazsa olmaz yapacak bi şey yok
çatlama iğnemi canım 17 martta oldum

oh oh allah bağışlasın maşallah

arkadaslar dun bu mesajı yazmıstım

merhaba kızlar
ıkı aydır yumurta takıbı yaptırıorum gecen ay klomen ıle catlatma ıgnesı oldum.ama olmadı..bu ayda doktorum adetın 3.gunu ılk gel demesıne ragmen ben gıdemedm ve kendım klomene 3.gunu basladım.normaldede 3.gunu baslatıodu.sonra doktoru aradım gelemedıgımı soledım.ılac bıtınce gel dedı.ve bu adetın 7.gunu oluodu.8.gun gıttım.sagda bı yumurtamın baya buyuk oldugunu normalde o gunlerde bu kdr buyuk olmaması gerektıgını soledı.cuma gunuydu.ptesi gel bakarız o zmn anlarız dedı.ptesi gittim bana dedıkı yumurtaymıs ve de catlamıs bugun ılıskıye gır demıstı.o gun degerlendırdık.hanı normalde yumurta catlamasından 14 gun sonra adet olunuyor ya ben en son ayın 25 ınde adet olmustum ama erken catladıgı ıcın benım bugun adet olmam gerekıyordu ve ben olmadım sımdılık.
soyle bı durum var ..kendımden suphelenemıorum cunku bu ay ben mantar oldum ve doktor pek ustelemedı zaten yumurtada kendılıgınden catladı.mantarlıyken cocuk olması zormus.tamda o gunlere rast geldı.ıkıncısıde ben bu ay spora basladım.baktım cocuk olcagı yok spora devam edıyım dedım...sımdı kuskulanıyorum acaba spor etkılermı adet gecıkmesını?

bugun ıdrar testı yaptım arkadaslar...o kdr sılık cıktıkı anlatamam sankı o orda sabıttı hep vardı gıbı duruo normalde bembeyaz oluyor onlr dımı..bugun adetın ıkıncı gunu bu kdr sılık cıkması normalmı?

selam arkadaşlar
ben aranıza yeni katıldım..uzun gecen bi tedaviden sonra sanırım klomene başlıcam artık.uzun bi tedavi çünkü ben bi çok şeyle uğraşmak zorunda kaldım.prolaktin pko... umarım benide aranıza kabul edersiniz

sultanım sen nasılsın bidenem bebiş nasıl sağlık durumun nasıl doktora gittinmi tekrardan aklım sende kaldı...

iyiyim bitanem sen nasılsın dün ağrılarımdan dolayı doktro düşük önleyici iğne yaptı dikkat etmeye çalışıyorum inşallah sonuçların iyi gelir canım

hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçalr verir

adetinden kaç gün geçti ben 1 gün geçince yapmıştım çok silik çıkmıştı ve o gün kan verdim hamile olduğumu öğrenmiştim ama düştü kimyasal bir gebelik ti yine de kanda baktır derim şu an ki gebeliğimi adetime 5 gün kala öğrendim

cnm bugun adetın ıkıncı gunu..
aslında gecen ay ayın 25 ınde oldum .aama bu ay erken catladı yumurtam ve yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunuor ya ona gore adetın ıkıncı gunu
bı oncekı aya gore ıse adetıme 3gun var..
yapınca ılk cıkmadı sonradan 10 dk fln sonra hafıf cok hhafıf bı cızgı cıktı...ne yapsam yaa bıraz beklesemmı

ah şimdi yemekten geldim arkadaşlarla sıkıntımı da attım aman olmazsa olmaz yapacak bi şey yok
çatlama iğnemi canım 17 martta oldum

canım 17 Marttan bahsediyorsun.şunun şurasında 1 hafta olmuş daha.Doktorun önerdiği zaten o hafta çalışmaları sürdürmek. Daha çok erken kistten yada gebelikten bahsetmek için. Yaşadığın ağrı ve diğer olayların hepsi çatlatma iğnesinden kaynaklı. Senin 31 Marta kadar beklemen lazım. O arada ya kırmızılar gelir yada müjdeli haberin yerimseniben

ayyy canım benim kocaman oldu yaaa maaşallah ALLAH ım nazarlardan korusun...
amın ıns darısı en kısa zamanda basına evet yaa vakıt cabuk gecıyor
ıns butun gun sana dua edıyorum valla hep aklımdasın
oh oh allah bağışlasın maşallah
tesekkur ederım amınnn
slm hosgeldın adet tarıhını soylersen lısteye ekleyebılırım senı tedavın hayırlı olsunnn
alminasım kızının ve senin iyi olmana sevindim canım bu kız babacı olcak desene
sagol sultanım ıyıyız cok sukur evet cok babacı bu kızz yuzude aynı babasına benzıyorrr

sagol canım nasılsın bebekler nasıl bızı habersız bırakma ortalardan kayboldun merak etttık senı slm soyle bızden yaramazlara el salla :ecrin_bebek:ne kadarlık oldular sımdıı

kızlaaarrrr....adetim kesik kesik devam ediyor ve test yaptım 2. çizgi silik çıktı ümitlenmek istemiyorum

kaç gündür yapıyordum hep tek çıkıyordu eşimde gördü silik dediğim belirgine yakın ama diğeri kadar değil

kızlarrrrr...nerdesiniz?ölüyorum meraktan bana fikir verin
çatatma iğnemin 14.günü bugün ve lekelenme şeklinde akıntım var pembemsi kahve test silik de olsa iki çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…