Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlarrrrr...nerdesiniz?ölüyorum meraktan bana fikir verin
çatatma iğnemin 14.günü bugün ve lekelenme şeklinde akıntım var pembemsi kahve test silik de olsa iki çizgi

canım bende 12. 13. 14. ve 15. günler yaptım test bende de silik çizgi çıktı. yarın 18. günüm ve beklemeye devam ediyorum. Bende ümitlenmek istemiyorum o yüzden beklemeye devam edeceğim. Yarın belki doktoru ararım gel kanda bakalım derse giderim. Bence sende biraz daha sabret canım. Umarım sabrının sonu selamet olur.

inşallah birlikte canım ben yarın sabah gidip kan vereceğim

slm kızlarr. ben de 14 martta çatlatma iğnesi oldum. kaçıncı gün test yapmak lazım? ya da bekleyip günün gecmesi mi lazım?

inşallah birlikte canım ben yarın sabah gidip kan vereceğim

Ben yarın da beklemeyi düşünüyorum.Doktorumu arayacağım gel bakalım kanda derse gidicem. Ben testlerimin resimlerini buraya koymuştum. Orada 13. gün gayet belirgin 15. gün yani pazar sabahı yaptığım testtede aynen öyle belirgin.

kızlar bana iğne olduktan sonra günde 2 tane progestan kullanmamı söyledi siz de kullanıyor musunuz?

bilmiyorum canım yarn kan testi yaptıracağım

ayy hadi hayırlısı bakalım canım. benim iğnenin içinde testler 10 gün yanıltabilir yazıyordu. seninki 13. günse inş. yanıltmaz. güzel haberlerini alırız inş. benim bu ay ilk klomen ve catlatma iğnesi kullanma ayımdı. senin kaçıncı ayın?

benimki bundan azıcık daha koyu ama net çıkmıyor fotoda

Benim 15. günde çıktı böyle 2. çizgi silik şekilde ama yinede ümitlenmiyorum.Çünkü daha önce böyle ümitlendim sonra hüsran oldu.muhtemelen o çıkan silik çizgiler de iğnenin etkisindendi. Herkesin bünyesinde farklı süre kalıyor ilacın etkisi.

evet canım bende kullandım.İğneyi 6 Martta vuruldum 7 martta progestan başladım. sabah akşam 1 er tane. Pazar günü bitti progestan.

canım bana sabah akşam dedi ama ben sabah içince tekrar uyumak geliyor. o yüzden gece içiyorum ikisini de. progestan bitince 3 4 gün adet olmassan hamilesin demk dei. inş. hamilsindir. test yaptın mı?

canım bana sabah akşam dedi ama ben sabah içince tekrar uyumak geliyor. o yüzden gece içiyorum ikisini de. progestan bitince 3 4 gün adet olmassan hamilesin demk dei. inş. hamilsindir. test yaptın mı?

valla canım pazar akşam içtim son hapı yani bugün 2. gündü. O yüzden daha beklemedeyim.Hayırlısı hepimiz için.

canım ben de linaya gidiyorum konuşmuştuk daha önce. en son sema hanıma gittim. dosyanın üzerinde sırayla dr.ların ismi var? oraya gidince şaşırıp sizin hangi dr. du diyorlar.

Hadiiiii...Özür dilerim unutmuşum.Bende Sema hanımla devam ediyorum. Benim bu 2. klomen denemem. Ama 1. den sonra bende kist oldu 1 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım bu 2. klomen denemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…