kızlarrrrr...nerdesiniz?ölüyorum meraktan bana fikir verin
çatatma iğnemin 14.günü bugün ve lekelenme şeklinde akıntım var pembemsi kahve test silik de olsa iki çizgi
canım bende 12. 13. 14. ve 15. günler yaptım test bende de silik çizgi çıktı. yarın 18. günüm ve beklemeye devam ediyorum. Bende ümitlenmek istemiyorum o yüzden beklemeye devam edeceğim. Yarın belki doktoru ararım gel kanda bakalım derse giderim. Bence sende biraz daha sabret canım. Umarım sabrının sonu selamet olur.
inşallah birlikte canım ben yarın sabah gidip kan vereceğim
slm kızlarr. ben de 14 martta çatlatma iğnesi oldum. kaçıncı gün test yapmak lazım? ya da bekleyip günün gecmesi mi lazım?
13. gün testi
kızlar bana iğne olduktan sonra günde 2 tane progestan kullanmamı söyledi siz de kullanıyor musunuz?
ben sordum gerek yok hamile kalınca başlarsın dedi
benimki bundan azıcık daha koyu ama net çıkmıyor fotoda
kızlar bana iğne olduktan sonra günde 2 tane progestan kullanmamı söyledi siz de kullanıyor musunuz?
bilmiyorum canım yarn kan testi yaptıracağım
benimki bundan azıcık daha koyu ama net çıkmıyor fotoda
evet canım bende kullandım.İğneyi 6 Martta vuruldum 7 martta progestan başladım. sabah akşam 1 er tane. Pazar günü bitti progestan.
Miray15 Ankarada hangi doktora gidiyorsun?
canım bana sabah akşam dedi ama ben sabah içince tekrar uyumak geliyor. o yüzden gece içiyorum ikisini de. progestan bitince 3 4 gün adet olmassan hamilesin demk dei. inş. hamilsindir. test yaptın mı?
canım ben de linaya gidiyorum konuşmuştuk daha önce. en son sema hanıma gittim. dosyanın üzerinde sırayla dr.ların ismi var? oraya gidince şaşırıp sizin hangi dr. du diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?