canım ben de linaya gidiyorum konuşmuştuk daha önce. en son sema hanıma gittim. dosyanın üzerinde sırayla dr.ların ismi var? oraya gidince şaşırıp sizin hangi dr. du diyorlar.
Hadiiiii...Özür dilerim unutmuşum.Bende Sema hanımla devam ediyorum. Benim bu 2. klomen denemem. Ama 1. den sonra bende kist oldu 1 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım bu 2. klomen denemem.
kızlar yumurta takibi falan yaptırıyor musunuz
Belki Sema hanımda karşılaşırız :)) Benim adım Gaye. Sema hanıma sorsan kesin hatırlar :)) başının belası olarak
önemli değil canım unutmuş olabilirsin.. Benim daha önce kist vakıaları vardı o yüzden günde 1 tane klomen verdi. kist oluşmaması için diye. umarım bundan da kist olmazz.
kızlar yumurta takibi falan yaptırıyor musunuz
bir gün karşılaşalım bence güzel olur..kaydirigubbakcemile3
Sema hanım bu konuda başarılı. Peki günde 1 tane kullanınca yumurtan oldu mu?
klomen kullandığımız dönemde yumurtalarımıza bakıldı canım
Pazartesi ve perşembe günleri sanırım orası hamilelerle dolu oluyor.Benim sinirlerim bozuluyo dedim sema hanıma çok güldü. genelde o günler gitmemeye çalışıyorum. Senin bir sonraki randevun tahmini ne zaman?
günüm gecerse 1 nisandan sonraki herhangi bi güne alırım.ben hep cuma gittim. hamile görmüyorum .
gaye bu arada kaç yaşındasın?? gaye dememde sakınca yoktur umarım..
perşembe ve pazartesi günleri sanırım detaylı ultrason günüymüş gebelerin o yüzden o günlerde gidince bekleme salonu hamişlerle dolu oluyo.İnsan psikolojik olarak etkileniyor.
yok canım tabiiki Gaye demen daha çok hoşuma gider bu nick olaylarını sevmiyorum zaten. ben 84lüyüm. ben diyim 25 sen de 26 yaşındayım :)) işime hangisi gelirse onu söylüyorum.kaydirigubbakcemile3
kız inş. bize de o günler gitmek kısmet olur da beklerken kaynatırız ordaolumunekankayizsmile
yaaa yakınmışızz ben 85 liyim martın 15 i gectiği için ben 25 diyorum. doğum günün gecne kadar 25 de boşver...
ahh keşke yaaa.. Valla eğer hamiş olursak bizim doğumlarda aynı zaman olur. Sema hanım alır ikimizi yan yana doğurtur artık :))kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?