Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım ben de linaya gidiyorum konuşmuştuk daha önce. en son sema hanıma gittim. dosyanın üzerinde sırayla dr.ların ismi var? oraya gidince şaşırıp sizin hangi dr. du diyorlar.

Belki Sema hanımda karşılaşırız :)) Benim adım Gaye. Sema hanıma sorsan kesin hatırlar :)) başının belası olarak

Hadiiiii...Özür dilerim unutmuşum.Bende Sema hanımla devam ediyorum. Benim bu 2. klomen denemem. Ama 1. den sonra bende kist oldu 1 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım bu 2. klomen denemem.

önemli değil canım unutmuş olabilirsin.. Benim daha önce kist vakıaları vardı o yüzden günde 1 tane klomen verdi. kist oluşmaması için diye. umarım bundan da kist olmazz.

önemli değil canım unutmuş olabilirsin.. Benim daha önce kist vakıaları vardı o yüzden günde 1 tane klomen verdi. kist oluşmaması için diye. umarım bundan da kist olmazz.

Sema hanım bu konuda başarılı. Peki günde 1 tane kullanınca yumurtan oldu mu?

bir gün karşılaşalım bence güzel olur..kaydirigubbakcemile3

Pazartesi ve perşembe günleri sanırım orası hamilelerle dolu oluyor.Benim sinirlerim bozuluyo dedim sema hanıma çok güldü. genelde o günler gitmemeye çalışıyorum. Senin bir sonraki randevun tahmini ne zaman?

Pazartesi ve perşembe günleri sanırım orası hamilelerle dolu oluyor.Benim sinirlerim bozuluyo dedim sema hanıma çok güldü. genelde o günler gitmemeye çalışıyorum. Senin bir sonraki randevun tahmini ne zaman?

günüm gecerse 1 nisandan sonraki herhangi bi güne alırım.ben hep cuma gittim. hamile görmüyorum .

günüm gecerse 1 nisandan sonraki herhangi bi güne alırım.ben hep cuma gittim. hamile görmüyorum .

perşembe ve pazartesi günleri sanırım detaylı ultrason günüymüş gebelerin o yüzden o günlerde gidince bekleme salonu hamişlerle dolu oluyo.İnsan psikolojik olarak etkileniyor.

gaye bu arada kaç yaşındasın?? gaye dememde sakınca yoktur umarım..

yok canım tabiiki Gaye demen daha çok hoşuma gider bu nick olaylarını sevmiyorum zaten. ben 84lüyüm. ben diyim 25 sen de 26 yaşındayım :)) işime hangisi gelirse onu söylüyorum.kaydirigubbakcemile3

perşembe ve pazartesi günleri sanırım detaylı ultrason günüymüş gebelerin o yüzden o günlerde gidince bekleme salonu hamişlerle dolu oluyo.İnsan psikolojik olarak etkileniyor.

kız inş. bize de o günler gitmek kısmet olur da beklerken kaynatırız ordaolumunekankayizsmile

yok canım tabiiki Gaye demen daha çok hoşuma gider bu nick olaylarını sevmiyorum zaten. ben 84lüyüm. ben diyim 25 sen de 26 yaşındayım :)) işime hangisi gelirse onu söylüyorum.kaydirigubbakcemile3

yaaa yakınmışızz ben 85 liyim martın 15 i gectiği için ben 25 diyorum. doğum günün gecne kadar 25 de boşver...

Alminasım ...inşallah bebişine arkadaş oluruz iyi olmasına ne kadar sevindim ama bir türliü yazamaıdm

kız inş. bize de o günler gitmek kısmet olur da beklerken kaynatırız ordaolumunekankayizsmile

ahh keşke yaaa.. Valla eğer hamiş olursak bizim doğumlarda aynı zaman olur. Sema hanım alır ikimizi yan yana doğurtur artık :))kaydirigubbakcemile3

ahh keşke yaaa.. Valla eğer hamiş olursak bizim doğumlarda aynı zaman olur. Sema hanım alır ikimizi yan yana doğurtur artık :))kaydirigubbakcemile3

aynı zamana denk gelmesin ayy. 1 2 hafta arayla doğrursak delikafaduldendahaa güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…