Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kan testi yaptırırsan haber ver canım inş. güzel hbrler verirsinnnn.... iyi gecelerrrr. öptümmm..

polikistik over yani çok kistli yumurta anlamında. minik minik kistler dizili yumurtalığın içinde.

anladım canım. inş. bebişin olunca bundan kurtulursun. ben uyumaya gidiyorummm.. iyi uykular yarın görüşürüz.. öptümm. :1closedeyes:

melocum hadi hayırlısıyla inş. yarın güsel haberler alırıs senden
inş. Rabbim dualarını kabul eder

Alminasım ...inşallah bebişine arkadaş oluruz iyi olmasına ne kadar sevindim ama bir türliü yazamaıdm
gunaydın melocum cok tesekkur ederımm tabıkı olursunuzz bız arkadas olmaktan memnun oluruzz
kanamam arttı..hayırlısı olsun sanırım test hatalıydı

hıc takma kafana canımm bebısler geleceklerı vakıtlerı bılıyorr beklıyorlar onlarr ama mutlaka gelıyorlarr benım ılk basladıgım gunlerdekı arkadaslarımın tumu hamıle kaldııı o yuzdenumudunu kaybetme buay olmazsa dıger ay hep aklına ıyıseyler getırr tamam mı

sagol canım nasılsın bebekler nasıl bızı habersız bırakma ortalardan kayboldun merak etttık senı slm soyle bızden yaramazlara el salla :ecrin_bebek:ne kadarlık oldular sımdıı[/QUOTE]

Eh işte fena değilim,mide bulantılarıyla başım belada,çoğul gebelik olduğu için normalmiş bunlar.Biri 9+2 diğeri 9+4 haftalık henüz.Dün gördüğümüzde inanılmaz büyümüşlerdi.Resmen kafalarını,kollarını oynattılar kıpır kıpır.Çok sık giremiyorum siteye,girdiğim zamanda öyle çok mesaj birikmiş oluyor ki,takip etmek çok zor oluyor.Yakaladıklarıma cevap yazıyorum,eğer atladıklarım varsa kusura bakmasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…