Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sagol canım nasılsın bebekler nasıl bızı habersız bırakma ortalardan kayboldun merak etttık senı slm soyle bızden yaramazlara el salla :ecrin_bebek:ne kadarlık oldular sımdıı

Eh işte fena değilim,mide bulantılarıyla başım belada,çoğul gebelik olduğu için normalmiş bunlar.Biri 9+2 diğeri 9+4 haftalık henüz.Dün gördüğümüzde inanılmaz büyümüşlerdi.Resmen kafalarını,kollarını oynattılar kıpır kıpır.Çok sık giremiyorum siteye,girdiğim zamanda öyle çok mesaj birikmiş oluyor ki,takip etmek çok zor oluyor.Yakaladıklarıma cevap yazıyorum,eğer atladıklarım varsa kusura bakmasınlar.[/QUOTE]

masaallah kocaman olmuslarr bulantın ıcın sabah yatktan kalkmadan havuc ve tuzlu kraker yee ıyı gelıyormuss

Günaydın canım,bende diğer mesajına cevap yazmıştım:)Evet gördük,iyiler maşallah,kütür kütür atıyor kalpleri:)Biraz insana benzemeye başlamışlar,önceden hiçbişeye benzemiyorlardı.

bızım kızda kocaman olmuss ekrana butun halde sıgmıyor artık parca parca gozukuyor mesela once bası sonra ellerı sonra ayakları bızımkıde ınsana benzemıs artıkk gercı bana gore uzaylılara benzıyorr :))) resım sıyah beyaz yaa :)) bızde 20 haftallık oldukkk yolu yarıladık bakalımmm

masaallah kocaman olmuslarr bulantın ıcın sabah yatktan kalkmadan havuc ve tuzlu kraker yee ıyı gelıyormuss[/QUOTE]

Tuzlu bişeyler yiyorum son günlerde ama yutarken yine kalkıyor midem,olsun ne yapalım.Bu kadar çok istedim hamile kalmayı şimdi isyan etmek ayıp olur.Yine de çok şükür halime,en azından işe gelebiliyorum.

Maşallah canım,senin deyiminle tosun o zaten:)Sevmesi ne güzel olur onu,sıkıştıra sıkıştıra.İlk başta kafaları büyük ya,uzaylıya benziyo aslında:)15 gün sonra ense kalınlıkları ölçülecek,bakalım hayırlısı.Evet sen tam yolun yarısındasın,bugüne kadar sorunsuz geldin inşallah sonuna kadar böyle gidecek,darısı başıma.

Günaydın canım,bende diğer mesajına cevap yazmıştım:)Evet gördük,iyiler maşallah,kütür kütür atıyor kalpleri:)Biraz insana benzemeye başlamışlar,önceden hiçbişeye benzemiyorlardı.

masaallah kocaman olmuslarr bulantın ıcın sabah yatktan kalkmadan havuc ve tuzlu kraker yee ıyı gelıyormuss

Tuzlu bişeyler yiyorum son günlerde ama yutarken yine kalkıyor midem,olsun ne yapalım.Bu kadar çok istedim hamile kalmayı şimdi isyan etmek ayıp olur.Yine de çok şükür halime,en azından işe gelebiliyorum.[/QUOTE]

tabıkı canım sukur ett:) masaallah benım kızım annesını hıc uzmedı bulantım kusmam agrım sancım asermem hıc olmadı benım cok rahat gectı hamılelıgımm suan 72 kılo oldum 59 kılodan 13 kılo aldım bu hale geldım yınede cok sukur ısımı gucumu herseyımı yapabılıyorumm arabayla uzun seyahatlere bıle cıkıyorumm sıkıntı cekmıyorumm

gunaydın sekercımm nasılsınnn

gunaydın nasılsınnn cennetımsın
Allaha şükür iyiyim gülüm. Sen ve tatlı kızımız nasılsınız? Görümcen sende mi hala?

Allahh hayırlısıyla kucağına alıp koklamayı da nasip etsin inşallah canım. Kimbilir nasıl güzel bir duygu ikiz bebeğe hamile olmak. Gençkızlığımda hep hayalim ikiz bebek sahibi olmaktı. Yıllarr geçti kuzumu doğurdum, sonra da Allahıımm sana cokk şükürler olsun iyi ki bi tane bebeğim oldu diye dua ettim. :roflol: Allah uzun ömür versin oğlum çook yaramazdı. Çok zor büyüttüm. Gerçi geçenler unutulur ya, şimdi yine ikiz bebek istiyoruum. kaydirigubbakcemile3

ayy ıns yaa ıkız olur el bırlıgı ıle bakarızzzolumunekankayizsmile

[

Allahh hayırlısıyla kucağına alıp koklamayı da nasip etsin inşallah canım. Kimbilir nasıl güzel bir duygu ikiz bebeğe hamile olmak. Gençkızlığımda hep hayalim ikiz bebek sahibi olmaktı. Yıllarr geçti kuzumu doğurdum, sonra da Allahıımm sana cokk şükürler olsun iyi ki bi tane bebeğim oldu diye dua ettim. :roflol: Allah uzun ömür versin oğlum çook yaramazdı. Çok zor büyüttüm. Gerçi geçenler unutulur ya, şimdi yine ikiz bebek istiyoruum. kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Sağol canım,inşallah sanada ikiz bebek nasip olur.Tabiki güzel bir duygu birdenbire 2 çocuğunun birden olması ama beraberinde çok fazla kaygıda oluyor,nasıl yetişeceğiz onlara diye,maddi manevi her açıdan.Allah yardım eder diye düşünüp çok fazla takmamaya çalışıyorum,bakalım hayırlısıyla bi doğsunlarda,bi şekilde idare edicez artık.Allah oğluna uzun sağlıklı bir ömür ve çok tatlı bir kızkardeş versin işallah ya da 2 kız:)))

ayy ıns yaa ıkız olur el bırlıgı ıle bakarızzzolumunekankayizsmile

İnşaaallaaahh :Saruboceq: bak unutma bu arada, sen kıızımızı doğur, ben de gelecek olan (ne zaman gelir bilememm :1ninca:) doğurayımm hemencecik bi tane dahaa. Hatırlarsan öyle planlıyordukk. Menapoza kadar korunmayı düşünmüyoruum yanii
Sultanııım selam. Bak sen de hemencecik yenisini yapçeen biliyn dimi

İnşaallahhh dün gece oğlan beni kızdırdı. Bi benim üstüme geliyor, bi babasının üstüne gidiyor. Hayır birşey değil boyu nerdeyse 1,50 kilosu 42. Koskocaman oldu artık. Yapma oğlum deyince de hemen damardan giriyor, siz beni artık sevmiyorsunuz, küçükken hep benimle oynardınız diyoor. akannehir Ben de kızdığımdan, Allah sana iki tane kardeş versin de onlarla oyna dedim, AMİİİİİİNNNN diyoor. Öldük gülmekten. O kadar çok bekledim ki ikinci bebeği, biliyorum ki Rabbim bu isteğimi geriye çevirmeyecek. Tam 6 yıl önce başlamıştım ikinciyi düşünmeye. Ama araya hep birşeyler girdi, maddi-manevi-sağlık konularında. İki seneden bu yana da arıyoruz işte. Herkes giibi bizlere de hayırlısını versin Yaradan...

günaydın arkadaşlar hamile olan arkadaşlar klomenlemi hamile kaldınız bizde bebek çok istiyoruz 4 ay klomen kullandım bu ay doktorum vermedi artık bugün son adet tarihimden 40 gün geçti inş bende siler gibi hamile kalırım Allah sağlıkla kucağınıa almayı nasip etsin...

umutlum klomenden ıntıkamımı her yıl 1 tane pırtlatarak alacagım ben durmak yok yola devamm:ecrin_bebek: esımde dıyor ılk adet oldugun ay yenısını yapacagız haberın olsun bebegın esyalarıda yenı ıken ıkıncıyıe aradan cıkarırız masrafsız dıyorrrsempatiksalakcinni zaten kızada el koydu o cımcımede babacı anlayacagın yerım garantı degıll baba kız bırlık olur bunlar benım hemen 2. cocugu yapıp yerımı sabıtlemem gerekkk

gunaydın arkadasım hosgeldın bu topıktekı hemen hemen herkes klomen kullandı mesela ben 3 ay kullandım ama hamıle kalamadım ılacı bıraktıktan 2 ay sonra dogal yolla hamıle kaldımm sımdı 20 haftalık bır kız bebek beklıyorumm

Allah dağına göre kar veriyor işte.Ben eğer tek bebek doğursaydım ikinciyi düşünmezdim sonra,bu açıdan ikiz olması iyi oldu,yalnız kalmıycaklar en azından,bir taşla iki kuş:)))
Bu arada isim konusunda karar verdiniz mi?İsmiyle hitap edelim minnoşa artık.

firstmoonxxxx, zeytin1007, alminas1976, KMKM, SULTAN1984, umutlu22

kızlar günaydın

sabah gidip kan verdim sonuç on buçukta çıkacak bu arada kanamamda arttı progestan başladım daha önce doktor öyle demişti sonucu yazarım öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…