gunaydın sekercımm nasılsınnnGünaydın arkadaşlar
Alminasım, Librarian sizi gördüm altta. Hayırlı sabahlaar.
günaydın arkadaşlara.s.
gunaydın ılkay hosgeldın gordunmu yaramazları nasıllar
sagol canım nasılsın bebekler nasıl bızı habersız bırakma ortalardan kayboldun merak etttık senı slm soyle bızden yaramazlara el salla :ecrin_bebek:ne kadarlık oldular sımdıı
Günaydın canım,bende diğer mesajına cevap yazmıştım:)Evet gördük,iyiler maşallah,kütür kütür atıyor kalpleri:)Biraz insana benzemeye başlamışlar,önceden hiçbişeye benzemiyorlardı.
Eh işte fena değilim,mide bulantılarıyla başım belada,çoğul gebelik olduğu için normalmiş bunlar.Biri 9+2 diğeri 9+4 haftalık henüz.Dün gördüğümüzde inanılmaz büyümüşlerdi.Resmen kafalarını,kollarını oynattılar kıpır kıpır.Çok sık giremiyorum siteye,girdiğim zamanda öyle çok mesaj birikmiş oluyor ki,takip etmek çok zor oluyor.Yakaladıklarıma cevap yazıyorum,eğer atladıklarım varsa kusura bakmasınlar.
bızım kızda kocaman olmuss ekrana butun halde sıgmıyor artık parca parca gozukuyor mesela once bası sonra ellerı sonra ayakları bızımkıde ınsana benzemıs artıkk gercı bana gore uzaylılara benzıyorr :))) resım sıyah beyaz yaa :)) bızde 20 haftallık oldukkk yolu yarıladık bakalımmm
Günaydın canım,bende diğer mesajına cevap yazmıştım:)Evet gördük,iyiler maşallah,kütür kütür atıyor kalpleri:)Biraz insana benzemeye başlamışlar,önceden hiçbişeye benzemiyorlardı.
masaallah kocaman olmuslarr bulantın ıcın sabah yatktan kalkmadan havuc ve tuzlu kraker yee ıyı gelıyormuss
Allaha şükür iyiyim gülüm. Sen ve tatlı kızımız nasılsınız? Görümcen sende mi hala?gunaydın sekercımm nasılsınnn
gunaydın nasılsınnn cennetımsın
Allaha şükür iyiyim gülüm. Sen ve tatlı kızımız nasılsınız? Görümcen sende mi hala?
ıyıyız teyzesıı keyfımız yerınde yok gorumcem gıttı sadece haftasonu ıcın geldı ıznı yokmuss benım gorumce ogretmen ya ptesı goreve basladı tekrar
Allahh hayırlısıyla kucağına alıp koklamayı da nasip etsin inşallah canım. Kimbilir nasıl güzel bir duygu ikiz bebeğe hamile olmak. Gençkızlığımda hep hayalim ikiz bebek sahibi olmaktı. Yıllarr geçti kuzumu doğurdum, sonra da Allahıımm sana cokk şükürler olsun iyi ki bi tane bebeğim oldu diye dua ettim. :roflol: Allah uzun ömür versin oğlum çook yaramazdı. Çok zor büyüttüm. Gerçi geçenler unutulur ya, şimdi yine ikiz bebek istiyoruum. kaydirigubbakcemile3
ayy ıns yaa ıkız olur el bırlıgı ıle bakarızzzolumunekankayizsmile
[
Sağol canım,inşallah sanada ikiz bebek nasip olur.Tabiki güzel bir duygu birdenbire 2 çocuğunun birden olması ama beraberinde çok fazla kaygıda oluyor,nasıl yetişeceğiz onlara diye,maddi manevi her açıdan.Allah yardım eder diye düşünüp çok fazla takmamaya çalışıyorum,bakalım hayırlısıyla bi doğsunlarda,bi şekilde idare edicez artık.Allah oğluna uzun sağlıklı bir ömür ve çok tatlı bir kızkardeş versin işallah ya da 2 kız:)))
günaydın arkadaşlar hamile olan arkadaşlar klomenlemi hamile kaldınız bizde bebek çok istiyoruz 4 ay klomen kullandım bu ay doktorum vermedi artık bugün son adet tarihimden 40 gün geçti inş bende siler gibi hamile kalırım Allah sağlıkla kucağınıa almayı nasip etsin...
umutlum klomenden ıntıkamımı her yıl 1 tane pırtlatarak alacagım ben durmak yok yola devamm:ecrin_bebek: esımde dıyor ılk adet oldugun ay yenısını yapacagız haberın olsun bebegın esyalarıda yenı ıken ıkıncıyıe aradan cıkarırız masrafsız dıyorrrsempatiksalakcinni zaten kızada el koydu o cımcımede babacı anlayacagın yerım garantı degıll baba kız bırlık olur bunlar benım hemen 2. cocugu yapıp yerımı sabıtlemem gerekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?