canım çoğu kişi adet ağrısı gibi hafiften ağrıdığını boşuna korktuklarını sölemişler.. doktoruna danışıp öncesinde bi ağrı kesici de alırsan inşallah rahat çekilir... ben de korkuyorum ondan ama yaptırmak gerekiyosa katlanıcaz....
evet bazıları az ağırdıgını bazılarıda cok agrıdıgını soyluo,cektırım kafamda acaba dıe kalmasın bılsem daha önce cektırırdım,kırmızı kartı görduk yıne valla dün aksam konusuoduk bgun ne oldu hey allahım yaa :))artık sınırlerım bozuldu gercekten aglımmı gülimmi anlamadım,salı gunu dr dayım :)
valla ya... hayırlısı tatlım ya, vakti gelmemiş miniğin annesi, inşallah vakti önümüzdeki aydır. çok nazlı bizim minikler ya...
benim de dr gerek görmedi hemen rahim filmine, 3-4 ay klomen deniyelim olmazsa çekeriz dedi, şimdi ben de çektirsem mi diye düşünmeye başladım ya...bilmiyorumkismile
evet cnm nazlılar galıba:) valla canm tabı sen vılırsın yınede ama ben keske daha onceden cektrseydım dıorum eger tupler tıkalıysa rahm fılmıcekılırken aclıoo dıye bılıyorum ben tabı yanlısta bılıo olabılırım,belkı tıkalı belkı degl benımde ama kesın bılmek daha ii en azından acaba tıkalıda oyudenmı olmuoo sorusu kafamda olmıycak :))
günaydın herkezeee...
mafoldumbenbugun regl oldum bu ayda hüsran oldu benım için(artık alıstım galıba mafoldumben almınasım senın dedıgın dr gıdelım olurmu bu ay baska bı dr da gorunmek ıstıyorum.zatn bu ay son tedavım olucak..hüsranlara alıştım galıba bı sonrakıde husran olucak gıbı gelıo şimdiden.bu ay rahım fılmı cektırmeyı düşünüyorum dr sormustum bana senın tıkalı oldugunu sanmıorum falan demıstı ama ben cektırmeyı dusunuorum.neyse kızlar bende hüsran oldu maalesef ama inşş bekleyenlerden guzel hblr alırızzz
sor cnm emın ol kafanda ne varsa hepsını sor bencdedu bakalım,adetim gelirse doktorla enine boyuna konuşmak niyetindeyim.. uyguladığı tedaviyle ilgili de kafamda soru işaretleri varCADIARZU
canım ben üzme kendini desemde boş biliyorum.hakkında hayırlısı inşallah.bencede drnu değiştir emin değilsen.biraz daha sabret,aslında başarabilsek çok iyi kafa dağıtmamaız gerek ama zor,başarmak lazım,düşünmemek lazım,psikoloji ne kadar etkiliymiş.inşallah daha fazla beklemeyiz bitanem.:Saruboceq:zemuszemus
sor cnm emın ol kafanda ne varsa hepsını sor bencde
soal cnm benım öle tabı bu saaten sonra yapılcak bsy yok alıştım artık yaww valla :)) heveslenıom sonra hsuran :))kafamıza takmasak zatn süper olck ama :))) senın guzel hblrını alırız inşş cnm bu ay :))
kızlar sızııı coooooooook öptum ben cıkıyorum yarın gorusuruz aaaa aksam gorusuruz :))) öptum byy
kızlar artık eskısı gıbı rahat degılım elım ayagım sısmeye basladı karnım nasıl gergın tas gıbı ne yatabılıorum ne oturabılıyorumm ılerleyen aylar cok daha zor gececek sanırım. bu hafta bırden bıre sıstım kızlarr 3 gun ıcınde gozle gorulur bır sekılde karnım cıktı kılo aldımm resmen agırlastımm(
valla cnm ya ne yalan soylım bende ümitlenmıştım cunku degısık syler vardı bu ay napalım bu ayda husranslm kıslarr pazar keyfı yaptım bıttı. sabah evden cıkarken camasır koydum makıneye gelınce onları astım kuruyanları topladımm bu sate kadar da utu ve yemek yaptımm ancak ısler bıttı sımdı banyoa gırecegımm hava sıcak utu yaparken cok terledımm.
dılemyarem hosgeldın kac gundur yoksun gorusemıyoruzz cetrefıllıde yok
cennetımsn uzulme buay denersınn calısmaya devamm tembellık yokk tamam mı
kuzucum cok uzuldum ben senden cok umıtlıydım buay neyse dedıgım gıbı senın dr u degısıyoruzz ve benımkıne gıtmeye baslıyorsunn anlastıkmı salı gunu hazırol gıdıyoruzzz
:))) evet cnm karnın buyucek artık bu aydan sonra:)))) ayak numaran da ama olsun her anının keyfını cıkar taı senı cok zorlaz inşş cnm rahat bı skılde devam eder:))kızlar artık eskısı gıbı rahat degılım elım ayagım sısmeye basladı karnım nasıl gergın tas gıbı ne yatabılıorum ne oturabılıyorumm ılerleyen aylar cok daha zor gececek sanırım. bu hafta bırden bıre sıstım kızlarr 3 gun ıcınde gozle gorulur bır sekılde karnım cıktı kılo aldımm resmen agırlastımm(
canım nasılsın,fazla yorma kendini diycem ama maşallah atom karınca gibisin.:dance:tabi gittikçe ağırlaşacan ama bence takma,bununda tadını çıkar,hamilelik güzel şey olsa gerek.ablamda hamile,o da gittikçe ağırlaşmaya başladı,bazen şikayet ediyo,boşver her anın tadını çıkar diyom,ne tadı ya diyo.sırnaşık şey.bana hoş geliyo,ne kiloyu takarım,ne bulantıları diyom,ama tabi davulun sesi uzaktan hoş geliyo da olabilir.kafamçokkarıştıinşallah rabbim isteyen herkese hamileliği ve hayırlı bir doğumu nasip eder.:Saruboceq:
canım hosgeldın tedavın hayırlı olsun tabıkı eklerız vakıt buldukca gel katıl sohbetlerımızee sevınırızzzSELAM ARKADAŞLAR.serophene kullananları da topiğinize alıyormusunuz sırnaşık şey ben de ilk defa bu ay kullandım.cumartesi ilk kutu bitti yarın doktor kontrolüne gideceğim inşallah.biz de 2 senedir uğraşıyoruz.problem yok dedi doktor ama niye olmuyo bilmiyoruz.22 nisanda adet olacağım. inşallah olmam tabii.beni de kervana ekler misiniz...
valla cnm ya ne yalan soylım bende ümitlenmıştım cunku degısık syler vardı bu ay napalım bu ayda husran( evet cnm salı gıdelım cok ii olur kesın karar verdım bı baska dr nedıycek bakalım.bıde bu ay rahım fılmı cektrcem,
:))) evet cnm karnın buyucek artık bu aydan sonra:)))) ayak numaran da ama olsun her anının keyfını cıkar taı senı cok zorlaz inşş cnm rahat bı skılde devam eder:))
buarada kargalar kahvaltı etmeden acılsı ben yapayımm :kedi: malum yıne uyuyamadımmm
Günaydın canım, hayırlı sabahlaar... Evet sen gün geçtikçe daha da erken uyanıyorsun galibaa . Bir bakmışız ki 1 ay sonra Sevdam hiiçç uyumamış, topiki beklemiişş boshayallersmilebuarada kargalar kahvaltı etmeden acılsı ben yapayımm :kedi: malum yıne uyuyamadımmm
öle dıorum bende Allah nasıp etmedı dıorumhayrlısı nedıyım ,saol canım benım cok saoll destegın için yarın gıdelım cnm,
anacım mıllet hamıleyken hep uyur sen masallhh :))) atom karınca yanı sence kızının da hareketlı olması normal degılmı annesıne cekmıs :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?