sagol ılknurcumm tesekkurleralminas doğumgünün kutlu olsun bebişinle nice yıllara inşallah hep mutlu olman dileğiyle
teşekkür ederim cevabınız için...
günaydın sevdacım evet doktor erkek olduğunu söyledi
kızlar progestan kullanan varmı aranızda,ilaç bittikten kaç gün sonra adet olmam lazım acaba bilen varmı.
gunayddınnn bu sabahta acılıs bendennnlmaz:
ebruli , doktorum bana aşılamadan sonra vermişti progestanı.günde 6 tane.bildiğim kadarıyla normal adet düzenini biraz uzatabiliyormuş ama herkesta aynı etkiyi yapacak diye birşey yok tabi.ben de bu ilaç acaip baş dönmesi yaptı.bir de bunu kistleri yok etmek için de verebiliyormuş doktorlar.benim bildiğim olası düşükleri önlemek için bu ilaç...benim bildiklerim bunlar...
saol cnm.sen ilaçları bittikten kaç gün sonra adet oldun,yoksa tutmuşmu aşılama
ben cuma günü başladım progestana yarın bitecek .22-23 nisan gibi adet günüm bakalım ben de umutla bekliyorum.inşallah tutmuştur :Saruboceq: progestanı doktor sana hangi sebeple verdi. adet düzensizliğin mi var yoksa....
yok cnm adetlerim normal,ama ben hamile kaldım gibi düşük yapıyorum,bu ay klomen+progestan kullandım,dr.dedi eğer hamile kalırsan tutunsun bebişin.ama ilaçlarım 7 gün once bitti ve hala adet olmadım,onun için sordum,eğer bebek yoksa ilaçları bittikten kaç gün içinde adet olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?