Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar progestan kullanan varmı aranızda,ilaç bittikten kaç gün sonra adet olmam lazım acaba bilen varmı.

günaydın arkadaşlar ben geldim geçmişi okumaya fırsatım yok yeni katılan arkadaşlar hoşegldiniz tedavileriniz hayırlı olsun

gunaydın bayanlar

cuma gunu doktora gıttım ve neden adet olmadıgımı ögrendım kıst oluşmuş ve bu kıst gecene kadar çoçuk falan duşlunemeyecegımı soyledı hatda adet oldugum zaman da dogum kotrol hapı bıle kullanacagımı soyledı artık bakalım kısmet ve bende oluşan kıstın nedenı de stres den olması ne olur sız sız olun bayanlar kafanıza bır şey takmayın herşeyı zamana bırakın... oda nasıl olacak bakalım...herkese saglıklı mutlu haftalar ...sultan gözun aydın ALLAHIM SAGLIKLI SAHATLI HAYIRLI BIR EVLAT OLMASINI NASIP ETSIN

kızlar gunaydın.. size bir sey sormak istiyorum ben de klomen kullandım ilk kez bu ay ama benim kullanırken hic agrım olmadı..

cumartesi ve pazar gunu yumurtlama gunlerimdi ve ozellikle dun sabah inanılmaz bir agrım oldu sanki usutmusum gibi.. acaba bu klomenle mi alakalı? hic ku kadar agrı yasamamıstım yumurtlama doneminde?:uhm:

kızlar progestan kullanan varmı aranızda,ilaç bittikten kaç gün sonra adet olmam lazım acaba bilen varmı.

ebruli , doktorum bana aşılamadan sonra vermişti progestanı.günde 6 tane.bildiğim kadarıyla normal adet düzenini biraz uzatabiliyormuş ama herkesta aynı etkiyi yapacak diye birşey yok tabi.ben de bu ilaç acaip baş dönmesi yaptı.bir de bunu kistleri yok etmek için de verebiliyormuş doktorlar.benim bildiğim olası düşükleri önlemek için bu ilaç...benim bildiklerim bunlar...

arkadaşlar merhaba eşinde ve kendisinde hiçbir problemi olmadığı halde klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalan var mı?bilgilendirirseniz çok sevinirim...:gitme:

saol cnm.sen ilaçları bittikten kaç gün sonra adet oldun,yoksa tutmuşmu aşılama

saol cnm.sen ilaçları bittikten kaç gün sonra adet oldun,yoksa tutmuşmu aşılama

ben cuma günü başladım progestana yarın bitecek .22-23 nisan gibi adet günüm bakalım ben de umutla bekliyorum.inşallah tutmuştur :Saruboceq: progestanı doktor sana hangi sebeple verdi. adet düzensizliğin mi var yoksa....

yok cnm adetlerim normal,ama ben hamile kaldım gibi düşük yapıyorum,bu ay klomen+progestan kullandım,dr.dedi eğer hamile kalırsan tutunsun bebişin.ama ilaçlarım 7 gün once bitti ve hala adet olmadım,onun için sordum,eğer bebek yoksa ilaçları bittikten kaç gün içinde adet olursun.

canım bunun ilacın bitimiyle değil de senin normal adet gününle alakası var.sen normal adet seyrini bekle.hatta bu ilaçlardan dolayı 1-2 gün daha da bekleyebilirsin.tabi inşallah gelmez kırmızılar.çok sıkıntı yapıyorsan kendine bi kan testi yaptır.gerçi onu da ilaçlar bittikten 10 gün sonra yaptırın diyorlar.ilacın içindeki hormondan dolayı yanıltıcı olabiliyor.22 yi görünce edirnedemisin diye aklıma geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…