Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selam kızlar ben bugün evde değildim şimdi geldim..nasılsınız bakalım

sevdacım canım doğum günün kutlu olsunopuyorumnanaktanhihoyyyta.s.

günaydın sevdacım evet doktor erkek olduğunu söyledi

canımmm gözün aydın cinsiyet belli oldu haaa süper erkek geliyor çok sevindim senin adına ALLAH analı babalı büyütsün canım benim
bu arada geçmiş olsun bitanem kendine dikkat et bu havalar çok tehlikeli sen yat dinlen bir hafta sonra bomba gibi dönersin yanımıza öpüyorum seni...

geçmiş olsun canım ewet stres herşeyin başında geliyor zaten inş. biran önce kistten kurtulursun sonrada bebişin gelir hakkımızda hayırlısı olsun..

kızlar bu arada benim sonuçlar eksik çıkmış yarın öğlen doktorum beni arayacakmış inş. bi problem yoktur yarına kadar çatlayacam ben... bu arada umutlum bugün yoksun nerelerdesin canım...

Doğum günün kutlu olsun Sevdacım.Eşinle ve kızınla beraber daha nice mutlu yaşlar dilerim...
sagol ılkaycım cok tesekkur ederımm bebkler nasıl ıyılermıı
selam kızlar ben bugün evde değildim şimdi geldim..nasılsınız bakalım

sevdacım canım doğum günün kutlu olsunopuyorumnanaktanhihoyyyta.s.

sagol emınecımm test sonucların nasıl cıktı merak edıyorumm

sagol ılkaycım cok tesekkur ederımm bebkler nasıl ıyılermıı

sagol emınecımm test sonucların nasıl cıktı merak edıyorumm

canım doktorumun sekreteri aradı sonuçlarım eksik gelmiş yarın öğlen gelecekmiş kız bilgi vermedi doktor arayacak dedi biraz canımı sıktım bişeyler tersmi gidiyor diye ama bakalım inş. bişey yoktur yarın belli olacak haber veririm canım...sen nasılsın doğumgünün nasıl geçiyor güzel anne adayımız...

selam arkadaşlar benim yarın 21. gün progesteron ve beta hormonuna bakılacak eğer hamişsem betanın kaç çıkması gerekiyor bilen varsa cevap lütfen :enbuyukkk:

selam arkadaşlar benim yarın 21. gün progesteron ve beta hormonuna bakılacak eğer hamişsem betanın kaç çıkması gerekiyor bilen varsa cevap lütfen :enbuyukkk:

mrb destina
daa 21. günün olduğundan bhcg nin pozitif çıkması zor
ama eğer 5 ve 5in üstünde olursa bu pozitif demek

Günaydın canlarıım. Hayırlı sabahlar
Dün acayip yoğun bir gündü işyerinde. Bugün de büyük olasılıkla öyle olacak. Dün hiç giremedim, bugün sabahtan bi uğrayayım dedim. Umarım herkes iyidir.
EMİNECİĞİİM lütfen aklına kötü birşey getirme. Sonuçlarının hepsi çıkmamış hepsi bu. Bu defa terslik olmayacak inşallaahh. Bak öğlenden sonra güzel haberler vereceksin bize.
Ben de dün gittim doktora hayret ve hayret kiii ilk defa 5 tane yumurtam oluşmuşşş. aklinialirimsmile İğnenin dozunu yükseltmişti doktor bir de bal+tarçın+çörek otu karışıımı yidiim, üstüne bir deee adaçayı içtiiim bekliyordum yani bu yumoş patlamasınıı kaydirigubbakcemile3 Eşimin sperm testi de iyiydi. Hayırlısı bakalım.
SEVDACIĞIIM dün kutladım ama, bir de burada kutlamak istiyorum. Doğum günün kutlu olsun sevgili arkadaşıım. Allah bütün sevdiklerinle beraber uzuuun, mutluuu, sağlıklıı bir ömür nasip etsiin inşaallahh :Saruboceq:
Ben şimdi birass geçmişi okuyayımm.

gunaydınnnn

esemosumm bugun senden ıyı haberler beklıyorumm ben aklıma baska bırsey getırmıyorummm
umutlumm cok sagol canımm benımmmm senı cok sevıyorumm bılıyorsunn dımıııolumunekankayizsmile

canım mrb bal tarçın çörek otunun miktarı ne yardımcı olursan sevinirim

kızlar merhaba bi soru sormuştum ama sanırım kimse pek önemsemedi.soruma cevabı benim için gerçekten önemli.alminas senin problem neydi ve klomenle mi hamile kaldın.ayrıca bebeğin sağlıkla gelsin inşallah.tebrikler...

umutlumm 5 yumosmuuu olmuss masaallah masaallah ay yarabbım hadı hayırlısı ınsss
Canım beniiiim biliyorum tabiii. Ben de seni çook seviyoruum. olumunekankayizsmile Eveeet Sevdacığıımm yaa tastamam 5 tane yumooşş. ohaoldumsmile Çok fazla ağrı yapıyormuş çok yumurta olunca haa. Sen nasılsın güzeller güzeliim.
canım mrb bal tarçın çörek otunun miktarı ne yardımcı olursan sevinirim
Canım ben göz kararı birşeyler yaptım valla. Çok küçük bi kavanozum vardı benim (yarımlık kavanozun yarısı kadar) onun içine bal koydum. 2 yemek kaşığı tarçın, 2 yemek kaşığı çörek otu koydum. Benim tarifim bu güzelim.

gunaydınnnn

esemosumm bugun senden ıyı haberler beklıyorumm ben aklıma baska bırsey getırmıyorummm
umutlumm cok sagol canımm benımmmm senı cok sevıyorumm bılıyorsunn dımıııolumunekankayizsmile

ayyy sevdacım daha haber yok doktor beni arayıp konuşacakmış başkada bir bilgi vermiyorlar doktorumun bugün ameliyat günü sanırım yarımsaat içinde haber gelir bana size yazarım canım...

umutluuum neee 5 yumoşmumaaşallah canım benim ne olur bu ay hiç stres yapma düşünme kafana göre takıl gez toz keyfine bak bu ay inş. bebişin gelecek aha sende gör canım yaaa valla kendimin olmuş gibi sevindim..

esemos kullanıcısından alıntı

kızlar bu arada benim sonuçlar eksik çıkmış yarın öğlen doktorum beni arayacakmış inş. bi problem yoktur yarına kadar çatlayacam ben... bu arada umutlum bugün yoksun nerelerdesin canım...

Emineeem, sakın sıkma canını gıymatlıım. Bak bekliyorum iyi haberlerini. İşte geldim burdayım gülüüm. Dün işlerim çok yoğundu uğrayamadım. Bugün de öyle olacak. Ama arada bakiciiim şekerim.

umutlum canım bende bekliyorum şimdilik arayan soran yok sonuçlar çıkınca yazacam size...yoğunsun demek arada ceee de bize ki seni merak etmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…