günaydın sevdacım evet doktor erkek olduğunu söyledi
gunaydın bayanlar
cuma gunu doktora gıttım ve neden adet olmadıgımı ögrendım kıst oluşmuş ve bu kıst gecene kadar çoçuk falan duşlunemeyecegımı soyledı hatda adet oldugum zaman da dogum kotrol hapı bıle kullanacagımı soyledı artık bakalım kısmet ve bende oluşan kıstın nedenı de stres den olması ne olur sız sız olun bayanlar kafanıza bır şey takmayın herşeyı zamana bırakın... oda nasıl olacak bakalım...herkese saglıklı mutlu haftalar ...sultan gözun aydın ALLAHIM SAGLIKLI SAHATLI HAYIRLI BIR EVLAT OLMASINI NASIP ETSIN
sagol ılkaycım cok tesekkur ederımm bebkler nasıl ıyılermııDoğum günün kutlu olsun Sevdacım.Eşinle ve kızınla beraber daha nice mutlu yaşlar dilerim...
selam kızlar ben bugün evde değildim şimdi geldim..nasılsınız bakalım
sevdacım canım doğum günün kutlu olsunopuyorumnanaktanhihoyyyta.s.
sagol ılkaycım cok tesekkur ederımm bebkler nasıl ıyılermıı
sagol emınecımm test sonucların nasıl cıktı merak edıyorumm
selam arkadaşlar benim yarın 21. gün progesteron ve beta hormonuna bakılacak eğer hamişsem betanın kaç çıkması gerekiyor bilen varsa cevap lütfen :enbuyukkk:
Merhaba Mihraceciğim. Ben Aydın KAYA' ya gitmeye başladım, daha önceden Berna hanıma gidiyordum Ekolde. Aydın beyi herkes iyi anlatıyor. Fakülteye Allahım bi daha düşürmesin. 7 ay önce düşük yaptım, ardından kürtaj yaptılar orda, ama inanılmaaaz derecede kötü bir deneyimdii. Kimselere tavsiye etmiyorum Tıp Fakültesini. Hele hele kürtajj içiinnn :1no2: Sen de Edirne' li misin canım?EVet gülüüm yaa sonunda adet olabildim sempatiksalakcinni Zaten bu ay oldu oldu, olmazsa bırakacam artık bu tedavimidir nedir? Gelecekse gelir, gelmezse gelmez artık. 25. aydayım ve artık yoruldum. Olmazsa da kaderimde bir tane evlat varmış derim, bakarım işime. Sürekli bebek düşünerek, sürekli tedaviyle uğraaşarak kendi yaşantımıza bakamıyoruz. Hayat akıp gidiyor ve biz birşey anlamıyoruz. Bu gittiğim doktor Edirne nin bilinen en iyi doktoru. Normal muayene ücreti 90 lira, dün 150 aldı. bebek tedavilerinde o kadar alıyormuuşş akannehir Yani işin bir de maddi boyutu var. Allahtan elimde önceden kalma iğneler vardı da onları kullanacağım. Yoksa 700 lira da onlar tutacaktı. Üstüne bir de eşimden tekrar spermiyogram istedi. Habiire istiyor adaam. sengözlerimebaksanab Diyeceğim Umutlunun umutsuzlaştığ andıır.. kötükedihüso
canım merhaba eğer bir mahsuru yoksa edirnedeki doktorunun adını yazabilirmisin ? tıp fakültesine gidiyorsun galiba...cevap yazarsan sevinirim
günaydın sevdacım evet doktor erkek olduğunu söyledi
Sultaaanıım hayırlı evlatlar olsun inşaallahh paşamız. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşalllah. Geçmiş olsun, kendine de oğlumuza da dikkat et emi gülüüm?kızlar ben 5 gün yokum gripten dolayı raporluyum görüşürüz haftaya pazartesiye gelecem
Emineeem, sakın sıkma canını gıymatlıım. Bak bekliyorum iyi haberlerini. İşte geldim burdayım gülüüm. Dün işlerim çok yoğundu uğrayamadım. Bugün de öyle olacak. Ama arada bakiciiim şekerim.kızlar bu arada benim sonuçlar eksik çıkmış yarın öğlen doktorum beni arayacakmış inş. bi problem yoktur yarına kadar çatlayacam ben... bu arada umutlum bugün yoksun nerelerdesin canım...
Günaydın canlarıım. Hayırlı sabahlar
Dün acayip yoğun bir gündü işyerinde. Bugün de büyük olasılıkla öyle olacak. Dün hiç giremedim, bugün sabahtan bi uğrayayım dedim. Umarım herkes iyidir.
EMİNECİĞİİM lütfen aklına kötü birşey getirme. Sonuçlarının hepsi çıkmamış hepsi bu. Bu defa terslik olmayacak inşallaahh. Bak öğlenden sonra güzel haberler vereceksin bize.
Ben de dün gittim doktora hayret ve hayret kiii ilk defa 5 tane yumurtam oluşmuşşş. aklinialirimsmile İğnenin dozunu yükseltmişti doktor bir de bal+tarçın+çörek otu karışıımı yidiim, üstüne bir deee adaçayı içtiiim bekliyordum yani bu yumoş patlamasınıı kaydirigubbakcemile3 Eşimin sperm testi de iyiydi. Hayırlısı bakalım.
SEVDACIĞIIM dün kutladım ama, bir de burada kutlamak istiyorum. Doğum günün kutlu olsun sevgili arkadaşıım. Allah bütün sevdiklerinle beraber uzuuun, mutluuu, sağlıklıı bir ömür nasip etsiin inşaallahh :Saruboceq:
Ben şimdi birass geçmişi okuyayımm.
gunaydınnnn
esemosumm bugun senden ıyı haberler beklıyorumm ben aklıma baska bırsey getırmıyorummm
umutlumm cok sagol canımm benımmmm senı cok sevıyorumm bılıyorsunn dımıııolumunekankayizsmile
Canım beniiiim biliyorum tabiii. Ben de seni çook seviyoruum. olumunekankayizsmile Eveeet Sevdacığıımm yaa tastamam 5 tane yumooşş. ohaoldumsmile Çok fazla ağrı yapıyormuş çok yumurta olunca haa. Sen nasılsın güzeller güzeliim.umutlumm 5 yumosmuuu olmuss masaallah masaallah ay yarabbım hadı hayırlısı ınsss
Canım ben göz kararı birşeyler yaptım valla. Çok küçük bi kavanozum vardı benim (yarımlık kavanozun yarısı kadar) onun içine bal koydum. 2 yemek kaşığı tarçın, 2 yemek kaşığı çörek otu koydum. Benim tarifim bu güzelim.canım mrb bal tarçın çörek otunun miktarı ne yardımcı olursan sevinirim
gunaydınnnn
esemosumm bugun senden ıyı haberler beklıyorumm ben aklıma baska bırsey getırmıyorummm
umutlumm cok sagol canımm benımmmm senı cok sevıyorumm bılıyorsunn dımıııolumunekankayizsmile
Günaydın canlarıım. Hayırlı sabahlar
Dün acayip yoğun bir gündü işyerinde. Bugün de büyük olasılıkla öyle olacak. Dün hiç giremedim, bugün sabahtan bi uğrayayım dedim. Umarım herkes iyidir.
EMİNECİĞİİM lütfen aklına kötü birşey getirme. Sonuçlarının hepsi çıkmamış hepsi bu. Bu defa terslik olmayacak inşallaahh. Bak öğlenden sonra güzel haberler vereceksin bize.
Ben de dün gittim doktora hayret ve hayret kiii ilk defa 5 tane yumurtam oluşmuşşş. aklinialirimsmile İğnenin dozunu yükseltmişti doktor bir de bal+tarçın+çörek otu karışıımı yidiim, üstüne bir deee adaçayı içtiiim bekliyordum yani bu yumoş patlamasınıı kaydirigubbakcemile3 Eşimin sperm testi de iyiydi. Hayırlısı bakalım.
SEVDACIĞIIM dün kutladım ama, bir de burada kutlamak istiyorum. Doğum günün kutlu olsun sevgili arkadaşıım. Allah bütün sevdiklerinle beraber uzuuun, mutluuu, sağlıklıı bir ömür nasip etsiin inşaallahh :Saruboceq:
Ben şimdi birass geçmişi okuyayımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?