Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

umutlu sana özelden mesaj attım lütfen bakarmısın??????
Cevapladım tatlıım.

Tattlııımm teşekkür ederim. Vallahi ben de haala hayretler içersindeyim. Akşam korkudan bar karışımımı yemedim. Amaann neme lazım daha 2 tane oluyoommuş.kaydirigubbakcemile3 E haydı aramadı mı daha doktoruun. merak ediyruuuzz daaboshayallersmile

arkadaşlar merhaba eşinde ve kendisinde hiçbir problemi olmadığı halde klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalan var mı?bilgilendirirseniz çok sevinirim...:gitme:

tabiki var canım hemde çok ..alminasın listesine bak sayfalarda moral olur..bende bu ay ilk defa hap kullanıp çatlatma iğnesi oldum sonucu sabırsızlıkla bekliyorum

umutlu22 yumoşlarından biri bebiş olur inşallah...bişey sorcam benim dr. hiç yumurta sayısından bahsetmiyo hep 1 tanesinin ölçüsünü alıyo o zaman ben tek yumurtluyorum herhalde öylemiki bilmiyorumkismile

Selam Kızlar.
ıdrarda Gebelik ne zaman belli olur?? Ne zaman Test yapmalıyım sizce. Biraz sabırsızımda. Normalde yarın falan adet olmam lazım. Ama Progestan kullandım düne kadar, bilmiyorum geciktirirmi.
:Saruboceq:

Selam Kızlar.
İdrarda Gebelik ne zaman belli olur?? Ne zaman Test yapmalıyım sizce. Biraz sabırsızımda. Normalde yarın falan adet olmam lazım. Ama Progestan kullandım düne kadar, bilmiyorum geciktirirmi.
:Saruboceq:

Eğer çok merak ediyorsan kan testi yaptır bence,idrarda adet gecikmeyince doğru sonuç alamayabilirsin.

umutlu22 yumoşlarından biri bebiş olur inşallah...bişey sorcam benim dr. hiç yumurta sayısından bahsetmiyo hep 1 tanesinin ölçüsünü alıyo o zaman ben tek yumurtluyorum herhalde öylemiki bilmiyorumkismile

Teşekkür ederim Destinacığım. Allahım hepimizin karnını ve kucağını doldursun inşallah. Evet büyük olasılıkla bir tane yumurtan yeterli büyüklüğe ulaşıyor. Klomende ve önceki doktorumun uyguladığı dozda benim de sadece bir tane oluyordu. Bu gittiğim doktor bir kaç tane ölçünce benim de tuhafıma gitti. Söylemedi kaç yumurta olduğunu ama ben sordum kaç tane oluşmuş diye o zaman söyledi. Demek ki genelde söylemiyorlar. Allah hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah.

Hayırlısı olsun inşallah canım.Çatlatma iğnesi filan olmuşmuydun sen.Bu aralar pek giremiyorum,koptum yani yazdıysan bile görmedim kusura bakma.
Evet canım olmuştum. Bundan tam iki hafta önce çatlatma iğnesi vuruldum. Şimdi sabırsızlıkla bekliyorum. Geçen ay tutmamıştı. Bu ay inşallah.

Evet canım olmuştum. Bundan tam iki hafta önce çatlatma iğnesi vuruldum. Şimdi sabırsızlıkla bekliyorum. Geçen ay tutmamıştı. Bu ay inşallah.

Ben 26 Ocak'ta çatlatma iğnesi olmuştum,18 Şubat'ta kan testi yaptırdım.Yani 23 gün sonra.Belki öncesindede yaptırsaydım pozitif çıkardı bilemiyorum.Benim üçüncü denememde oldu inşallah senin bu sefer tutar,iyi şanslar:)

Ay canım inşallah! Senin adına sevindim. Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq: Peki senin Progesteron değerinede bakılmışmıydı?

kızlarrr benim sonuçlarım çıktı:çok üzgünüm:
bebekte kromozon bozukluğu---eşimde çok az kromozon bozukluğu--- bendede kan pırtılaşması çıktı yani anlıcanız herşey var öncelikle bunların tedavisini olacam keşke daha önce baktırsaydım çok pişmanım şimdi yarın doktor yanına çağırdı gelince size yazarım öptüm hepinizi:a015:

Üzme kendini canım. Derdi veren Allah dermanınıda verir inşallah. Güzel haberlerle gel inşallah.

arkadaşlar sonuçları aldım 21.gün progesteron 51.03 beta hcg 1.64 mlU/ml çıktı bilgisi olan yardım lütfen gebelik olabilirmi meraktan çatlıcam dr. a ulaşamadım yarın konuşucam

arkadaşlar sonuçları aldım 21.gün progesteron 51.03 beta hcg 1.64 mlU/ml çıktı bilgisi olan yardım lütfen gebelik olabilirmi meraktan çatlıcam dr. a ulaşamadım yarın konuşucam

canım gebelik olması için en az 5 ve üstü olması lazım
şimdilik yok gibi
üzmek istemem ama
progesteron konusunda bilgim yok
o yüzden net bişi söyleyemiyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba ben bugün doktora gittim klomenim dün bitti. dr serum horman testi yaptırdı.gayet iyi çıkttı. sonra ultrasonla yumurtalar baktı . onlarda iyimiş :) ama kaç tane olduğunu söylemedi sadece çok iyi oduğunu söyledi. 2 gün sonra progestan hapı içmemi söyledi ve gün aşırı ilişki dedi. ama ben çatlatma iğnesi yazmıyacakamısınız dedim. ama gerek yok dedi geliştiği için kendiliğinden çatlar dedi. ben yinede istedim ve yazdı. ama gerğide yok dedi. şimdi benim kafam karıştı çatlatma iğinesi olmadan çatlarmı? böyle olanlar varsa veya bilenler varsa cevaplarsa sevinirim ...

Canım benimde geçen ay yumurtalarım iğne olmadan çatladı. Bende şaşırmıştım doktor yazmayınca. Ama geçen ay yumurtaların zaten yeterince büyük çatlar dedi ve öylede oldu. Bu ay kullandım ama iğne.

benimde kendisi çatlıyodu ama dr. iğne verdi garanti olsun die..bence dr. ne diyosa onu yap bu ay kendi çatlasın sonra olmazsa o iğneyi kullanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…