Cevapladım tatlıım.umutlu sana özelden mesaj attım lütfen bakarmısın??????
umutluuum neee 5 yumoşmumaaşallah canım benim ne olur bu ay hiç stres yapma düşünme kafana göre takıl gez toz keyfine bak bu ay inş. bebişin gelecek aha sende gör canım yaaa valla kendimin olmuş gibi sevindim..
arkadaşlar merhaba eşinde ve kendisinde hiçbir problemi olmadığı halde klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalan var mı?bilgilendirirseniz çok sevinirim...:gitme:
sagol ılkaycım cok tesekkur ederımm bebkler nasıl ıyılermıı
İyiler sanırım canım,hiç hissedemediğim için doktora gitmeden emin olamıyorum.Yarın gidicem bakalım ne yapıyorlar.13 haftalık oldular biran önce oynasınlarda varlıklarını hissedebilsem keşke.
Selam Kızlar.
İdrarda Gebelik ne zaman belli olur?? Ne zaman Test yapmalıyım sizce. Biraz sabırsızımda. Normalde yarın falan adet olmam lazım. Ama Progestan kullandım düne kadar, bilmiyorum geciktirirmi.:Saruboceq:
Stres yapmiyim diyorum ama olmuyor canım ya. Bir kaç gün daha bekleyeyim en iyisi ben.Eğer çok merak ediyorsan kan testi yaptır bence,idrarda adet gecikmeyince doğru sonuç alamayabilirsin.
Stres yapmiyim diyorum ama olmuyor canım ya. Bir kaç gün daha bekleyeyim en iyisi ben.
umutlu22 yumoşlarından biri bebiş olur inşallah...bişey sorcam benim dr. hiç yumurta sayısından bahsetmiyo hep 1 tanesinin ölçüsünü alıyo o zaman ben tek yumurtluyorum herhalde öylemiki bilmiyorumkismile
Evet canım olmuştum. Bundan tam iki hafta önce çatlatma iğnesi vuruldum. Şimdi sabırsızlıkla bekliyorum. Geçen ay tutmamıştı. Bu ay inşallah.Hayırlısı olsun inşallah canım.Çatlatma iğnesi filan olmuşmuydun sen.Bu aralar pek giremiyorum,koptum yani yazdıysan bile görmedim kusura bakma.
Evet canım olmuştum. Bundan tam iki hafta önce çatlatma iğnesi vuruldum. Şimdi sabırsızlıkla bekliyorum. Geçen ay tutmamıştı. Bu ay inşallah.
Ay canım inşallah! Senin adına sevindim. Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq: Peki senin Progesteron değerinede bakılmışmıydı?Ben 26 Ocak'ta çatlatma iğnesi olmuştum,18 Şubat'ta kan testi yaptırdım.Yani 23 gün sonra.Belki öncesindede yaptırsaydım pozitif çıkardı bilemiyorum.Benim üçüncü denememde oldu inşallah senin bu sefer tutar,iyi şanslar:)
Üzme kendini canım. Derdi veren Allah dermanınıda verir inşallah. Güzel haberlerle gel inşallah.kızlarrr benim sonuçlarım çıktı:çok üzgünüm:
bebekte kromozon bozukluğu---eşimde çok az kromozon bozukluğu--- bendede kan pırtılaşması çıktı yani anlıcanız herşey var öncelikle bunların tedavisini olacam keşke daha önce baktırsaydım çok pişmanım şimdi yarın doktor yanına çağırdı gelince size yazarım öptüm hepinizi:a015:
arkadaşlar sonuçları aldım 21.gün progesteron 51.03 beta hcg 1.64 mlU/ml çıktı bilgisi olan yardım lütfen gebelik olabilirmi meraktan çatlıcam dr. a ulaşamadım yarın konuşucam
canım gebelik olması için en az 5 ve üstü olması lazım
şimdilik yok gibi
üzmek istemem ama
progesteron konusunda bilgim yok
o yüzden net bişi söyleyemiyorum
Canım benimde geçen ay yumurtalarım iğne olmadan çatladı. Bende şaşırmıştım doktor yazmayınca. Ama geçen ay yumurtaların zaten yeterince büyük çatlar dedi ve öylede oldu. Bu ay kullandım ama iğne.arkadaşlar merhaba ben bugün doktora gittim klomenim dün bitti. dr serum horman testi yaptırdı.gayet iyi çıkttı. sonra ultrasonla yumurtalar baktı . onlarda iyimiş :) ama kaç tane olduğunu söylemedi sadece çok iyi oduğunu söyledi. 2 gün sonra progestan hapı içmemi söyledi ve gün aşırı ilişki dedi. ama ben çatlatma iğnesi yazmıyacakamısınız dedim. ama gerek yok dedi geliştiği için kendiliğinden çatlar dedi. ben yinede istedim ve yazdı. ama gerğide yok dedi. şimdi benim kafam karıştı çatlatma iğinesi olmadan çatlarmı? böyle olanlar varsa veya bilenler varsa cevaplarsa sevinirim ...
arkadaşlar merhaba ben bugün doktora gittim klomenim dün bitti. dr serum horman testi yaptırdı.gayet iyi çıkttı. sonra ultrasonla yumurtalar baktı . onlarda iyimiş :) ama kaç tane olduğunu söylemedi sadece çok iyi oduğunu söyledi. 2 gün sonra progestan hapı içmemi söyledi ve gün aşırı ilişki dedi. ama ben çatlatma iğnesi yazmıyacakamısınız dedim. ama gerek yok dedi geliştiği için kendiliğinden çatlar dedi. ben yinede istedim ve yazdı. ama gerğide yok dedi. şimdi benim kafam karıştı çatlatma iğinesi olmadan çatlarmı? böyle olanlar varsa veya bilenler varsa cevaplarsa sevinirim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?