Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

saol canım bende tedirgin olmuştum.. kullanıp kullanmama konusunda....bencede dr u dinlesem daha iyi olur... sonuçta onlarda dr biliyorlardır...

benimde kendisi çatlıyodu ama dr. iğne verdi garanti olsun die..bence dr. ne diyosa onu yap bu ay kendi çatlasın sonra olmazsa o iğneyi kullanırsın

bende öyle yapmayı düşünüyorum ... İnşallah iğneye gerek kalmadan hamile kalırım. Allah herkese hayırlı evlat etsin İnşallah......

canım daha adetime 7 gün var ne zman 5 çıkması gerekiyor yükselebilirmi acaba tekrar yaptırsammı

canım pregesteronun süper çıkmış yani yumurtaların çok kaliteli bu değere göre gebelik görünmüyor ama büyük bir ihtimalle yok ama kesin diye birşey yok gebelik son günlerde olduysa sonradan yükselme ihtimalide var

kızlar bu sizin kaçıncı klomen kullanışınız ben bu ay 4. kullanıcam doktor eğer 2defa daha kullanalım olmazsa iğneye geçelim dedi iğne hakkında bilginiz var mı

günaydın herkese kızlar dün ikinci çatlama iğnemi yaptırdım sol kasığım acayip ağrıyordu doktor normal dedi hatta iğneden sonra daha çok ağırabilir dedi
sol tarafımda 3 4 tane yumurta olgunlaşmış doktor çok mu kullandın dedi ama çok kullanmadım ben ama nasıl bir sancı eğilip doğrulamıyordum rahat rahat
yumurtların çok olması iyi bir şey mi kötü bir şey mi anlayamadım

ooofff offf bu ay olmadı galiba beta hcg düşük ama yinede ya yükselirse die ümitleniveriyorum pazartesi tekrar baktırıcam zaten salıda adet günüm

Canım geçmiş olsuun. Allah en kısa zamanda şifalar versin inşallah. En azından rahatsızlığınızın ne olduğunu öğrenmişsiniz. Zararın neresinden dönsen kardır biliyorsun. Tekrar aynı şeyleri yaaşamaktansa, tedavini olursun sürekli korkarak yaşamazsın. Acil şifalar diliyorum Emineciğim sana ve eşine. olumunekankayizsmile

kızlar hepinize günaydınopuyorumnanaktan
Günaydınlar gülüüm. Hayırlı sabahlaarr
Günaydın Hayran. Ama ben ikinci iğne derken neyi kasdettiğini anlamadım. Tedavinde mi ikinci ayın? Yoksa bir ay içersinde iki defa mı iğne yaptırdın bilmiyorumkismile Yumurta adeti çok olunca sancı da çok oluyor sanırım. benim eskiden bir tane yumurtam olurdu, bu defa beş tane oldu ve ben de ağrıdaan sancıdan duramıyorum. Yumurtaların çok olması iyi gibi geliyor bana. En azından döllenebilme şansı artar diye düşünüyorum. Hakkımzda hayırlısı olsu.
ooofff offf bu ay olmadı galiba beta hcg düşük ama yinede ya yükselirse die ümitleniveriyorum pazartesi tekrar baktırıcam zaten salıda adet günüm
Canım ben progestan tahlili hiç yaptırmadım, o yüzden de pek anlamam sonuçlarından. Ama senin daha adetine 7 gün var ve beta hcg yaptırmışsın. Bebek olmadığında 0,1-0,5 gibi değerler çıkıyor. Ama bu demek değildir ki senin değerin yüksek diye hamilesin. Çünkü daha ilaçlarla aldığın hormonları vücudundan atamamışsındır. Bence sen biraz sabretmeye çalış ve bir hafta sonra adet olmazsan tekrar yaptır testlerini. İnşallahh gönlündeki murada tez vakitte kavuşursun.

umutlu22 klomenle çatlama iğnesinde tedavi olarak 2.ay deneme bakalım diğer ayı iyi değerlendirememiştik bu ay kısmetse bakalım artık
canım maşallah 5 tane yumurta senin ağrın benden daha fazladır herhalde ben dört taneyle böyle ağrı çekiyorsam senin daha çoktur
inşallah bakalım

canım aslında çok yumurtlamak döllenme şansı için iyi olabilir ama ilerd erken menepozun tetikleyicisi de olabilir diye biliyom ben doğru mudur bilmiyorum
çünkü bir kız çocuğu doğar doğmaz belli sayıda yumurta hücresiyle doğar ergenlikten itibaren her ay çatlayarak tükenir ne zamn yumurtalık hücreleri biterse adet de kesiliyor diye bir dergide okumuştum ben ama doğruluğunu araştırmadım bu yüzden çok yumurtlamakiyi mi kötü mü anlayamadım ben

aaa muhtesem uclu buradayızz :)))
emosum gecmıs olsun ama ak en azından rahatsızlıgını ogrendın sımdı buna uygun bır tedavı olursun ve en kısa zamanda bebegıne kavusrsun canım arkadasımm tıpa guven ılerledı bence bu soruna cozum bulacaklardırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…