Canım benimde geçen ay yumurtalarım iğne olmadan çatladı. Bende şaşırmıştım doktor yazmayınca. Ama geçen ay yumurtaların zaten yeterince büyük çatlar dedi ve öylede oldu. Bu ay kullandım ama iğne.
benimde kendisi çatlıyodu ama dr. iğne verdi garanti olsun die..bence dr. ne diyosa onu yap bu ay kendi çatlasın sonra olmazsa o iğneyi kullanırsın
canım daha adetime 7 gün var ne zman 5 çıkması gerekiyor yükselebilirmi acaba tekrar yaptırsammı
gebelik varsa beta hcg 5 veya üzeri bi degerde olması gerekiyorcanım daha adetime 7 gün var ne zman 5 çıkması gerekiyor yükselebilirmi acaba tekrar yaptırsammı
Günaydın gülüm. Açıılışı yapıp kaçmışsın. Görüşemedik ne zamandıır. Özledim vallahii.gunaydınnn ve acılısss
kızlar hepinize günaydınopuyorumnanaktan
ooofff offf bu ay olmadı galiba beta hcg düşük ama yinede ya yükselirse die ümitleniveriyorum pazartesi tekrar baktırıcam zaten salıda adet günüm
kızlarrr benim sonuçlarım çıktı:çok üzgünüm:
bebekte kromozon bozukluğu---eşimde çok az kromozon bozukluğu--- bendede kan pırtılaşması çıktı yani anlıcanız herşey var öncelikle bunların tedavisini olacam keşke daha önce baktırsaydım çok pişmanım şimdi yarın doktor yanına çağırdı gelince size yazarım öptüm hepinizi:a015:
Günaydınlar gülüüm. Hayırlı sabahlaarrkızlar hepinize günaydınopuyorumnanaktan
Günaydın Hayran. Ama ben ikinci iğne derken neyi kasdettiğini anlamadım. Tedavinde mi ikinci ayın? Yoksa bir ay içersinde iki defa mı iğne yaptırdın bilmiyorumkismile Yumurta adeti çok olunca sancı da çok oluyor sanırım. benim eskiden bir tane yumurtam olurdu, bu defa beş tane oldu ve ben de ağrıdaan sancıdan duramıyorum. Yumurtaların çok olması iyi gibi geliyor bana. En azından döllenebilme şansı artar diye düşünüyorum. Hakkımzda hayırlısı olsu.günaydın herkese kızlar dün ikinci çatlama iğnemi yaptırdım sol kasığım acayip ağrıyordu doktor normal dedi hatta iğneden sonra daha çok ağırabilir dedi
sol tarafımda 3 4 tane yumurta olgunlaşmış doktor çok mu kullandın dedi ama çok kullanmadım ben ama nasıl bir sancı eğilip doğrulamıyordum rahat rahat
yumurtların çok olması iyi bir şey mi kötü bir şey mi anlayamadım
Canım ben progestan tahlili hiç yaptırmadım, o yüzden de pek anlamam sonuçlarından. Ama senin daha adetine 7 gün var ve beta hcg yaptırmışsın. Bebek olmadığında 0,1-0,5 gibi değerler çıkıyor. Ama bu demek değildir ki senin değerin yüksek diye hamilesin. Çünkü daha ilaçlarla aldığın hormonları vücudundan atamamışsındır. Bence sen biraz sabretmeye çalış ve bir hafta sonra adet olmazsan tekrar yaptır testlerini. İnşallahh gönlündeki murada tez vakitte kavuşursun.ooofff offf bu ay olmadı galiba beta hcg düşük ama yinede ya yükselirse die ümitleniveriyorum pazartesi tekrar baktırıcam zaten salıda adet günüm
günaydın kızzzzlaaar :))) annecim bende o nedenle fazla giremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?