Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım sen de tedaviyle mi hamile kaldın

gunaydın canım nasılsın paşamız nasıl buydumu ıyıce

canımm beim ikimmizde çok iyiyiz.oğlumuz büyüyor maşallah.artık hareketleri çok belli eşimde hissediyor çok harika bir şey Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.şeker testimizi de yaptırdık 2 hafa önce o da çok iyi çıktı. sen nasılsın?kızın da büyümüştür iyice maşallah.

canım sen de tedaviyle mi hamile kaldın
hayır canım 3 ay klomen kullandım hamıle kalamadım tedavıyı bıraktıktan 2 ay sonra hamılelıgım dogal yoldan geldııı

annen gelmıs gozunaydın cok selam soyle ellerınden operımm bızımde kızımız ıyı buyuyor masaallah yıne kılo sorunumuz devam edıyorr bıraz fazla gelısıyor :) hareketlerı bızım kızında hıssedılıyorr hatta gozle goruluyor artıkk babaya cıldırıyorr babası onunla konusurken severken hemen elının altına gelıyor tekmelemeye baslıyorr baba kız konusup anlasıyorlarr babada o karsılık verınce delı oluyorr

sevdacım haklısın sorunumu öğrendim ama içim hiç rahat değil hamile kalsam bile hep diken üstünde olacam böyle stresle nasıl olur bilemiyorum sürekli ilaç kullanarak sanki olmayacağını düşünüyorum şu an çok yeni biraz canım sıkkın ondan sağlıklı düşünemiyor olabilirim ama bakalım bugün gidecem doktora ne diyecek...

alminas canım benim adet tarihim kaydı klomen nedeniyle 25 nisan yaparsan sevinirim canım birde kızlar gaye vardı o arkadeaşın durumunu merak ediyorum

umutlum canım çok saol tabi elden bişey gelmiyor şu anda nasıl tedavi olurum tamamiyle kurtulurmuyum bana ne gibi zararı var ve bunun gibi birsürü soru var beynimde çatlayacam neyse bakalım doktora gidecem o ne diyecek bugün yazamam belki ama yarın size bilgi veririm..

ah ne şeker ya anne karnında duyabiliyor demek çok süper bi şey bu

ee kızlar babayya düşkün olurmuş ya senin ki şimdiden başlamış demekki :)

günaydın canımmm... annen sende demek süper anne gibisi yok onun yanında daha da rahatsındır... oğluşun kocaman oldu maaşallah... canım...

saolasın canım valla çok rahatım keyfim yerinde çok şükür.sana da çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda güzel bir bebiş versin size:)

günaydın herkese dün sormuştum ama bu gününde sormak istiyorum dün klomenim bittikten sonra dr gititm yumurtalarım gelişmiş. ve de estraiol hormonuna bakıldı oda iyi çıktı ama dr çatlatma iğnesine gerek yok dedi . progestan verdi. bende biraz bel ağrısı ve kasık ağrısı var. bunlar çatladığına dair bir belirtimidir ? çatlatma iğnesine gerek yok dediğine göre çatlar heralde dimi? Allah herkese hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah...

evet canım duyabılıyorr sorma cıvcıvım bızımkı cok babacııı esemosum cok uzulme ne olur senın ıcın dua edıcem drla konus bızede bılgı veer

melocum degıstırırım adet tarıhını merak etmee

canım catlar merak etme catlatma ıgnesını verıyorlarkı catlamayan yumurta kalmasın kıst olmasın dıyeee

kızlar merhaba nasılsınız?forumu sürekli takip ediyorum.mükemmel bi dostluk başlamış burada.bana da yer açın lütfeeeen

kızlar bi şey sorucam şimdi dün çatlama iğnesini saat 17.00 da yaptırdım doktor 24 ve 36 sonra ilişki dedi ben çalıştığım için bu saatler bana uymuyor illaki bu saatlerde mi olacak bu saatlere yakın saatlerde olsa olmaz mı bir ya da iki saat gecikmeli ya da erken olsa olmaz mı

hoşgeldin canımvereliniortak

hoşbulduk hayran'cım.bence 1-2 saat gecikmede bi problem olmaz.henüz çatlatma iğnesi konusunda tecrübem yok ama okuduklarım ve çatlatma iğnesi vurduran bir arkadaşımın dediğine göre o her günü yani akşamı değerlendirmiş.iğne vurdurmadan önceki gün,vurdurduğu gün ve sonraki 2-3 gün boyunca ilişki olmuş.şu anda ikizleri var.Darısı başımıza inşallah canım...:lepi:

inşallah canım
canım sen de tedavi mi görüyorsun
ay canım sevindim bu habere ama bizde çatlama iğnesinden önce ilişki olmadı vurdurduğum gün de olmadı 24 ve 36 saati ve sonrasını değerlendireceğiz inşallah aklinialirimsmile:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…