aaa muhtesem uclu buradayızz :)))
emosum gecmıs olsun ama ak en azından rahatsızlıgını ogrendın sımdı buna uygun bır tedavı olursun ve en kısa zamanda bebegıne kavusrsun canım arkadasımm tıpa guven ılerledı bence bu soruna cozum bulacaklardırr
gunaydın canım nasılsın paşamız nasıl buydumu ıyıce
hayır canım 3 ay klomen kullandım hamıle kalamadım tedavıyı bıraktıktan 2 ay sonra hamılelıgım dogal yoldan geldıııcanım sen de tedaviyle mi hamile kaldın
canımm beim ikimmizde çok iyiyiz.oğlumuz büyüyor maşallah.artık hareketleri çok belli eşimde hissediyor çok harika bir şey Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.şeker testimizi de yaptırdık 2 hafa önce o da çok iyi çıktı. sen nasılsın?kızın da büyümüştür iyice maşallah.
aaa muhtesem uclu buradayızz :)))
emosum gecmıs olsun ama ak en azından rahatsızlıgını ogrendın sımdı buna uygun bır tedavı olursun ve en kısa zamanda bebegıne kavusrsun canım arkadasımm tıpa guven ılerledı bence bu soruna cozum bulacaklardırr
günaydın kızzzzlaaar :))) annecim bende o nedenle fazla giremiyorum.
Canım geçmiş olsuun. Allah en kısa zamanda şifalar versin inşallah. En azından rahatsızlığınızın ne olduğunu öğrenmişsiniz. Zararın neresinden dönsen kardır biliyorsun. Tekrar aynı şeyleri yaaşamaktansa, tedavini olursun sürekli korkarak yaşamazsın. Acil şifalar diliyorum Emineciğim sana ve eşine. olumunekankayizsmile
hayır canım 3 ay klomen kullandım hamıle kalamadım tedavıyı bıraktıktan 2 ay sonra hamılelıgım dogal yoldan geldııı
ay ne güzel doğal olması en iyisi
klomenden sonra başka br şey denemeni önermedi mi doktor
ben de bu ikinci klomen ve çatlama iğnesi 3. sefer de tutmazsa rahim filmi dedi ama korkuyom ara vermeyi düşünüyom ben de
annen gelmıs gozunaydın cok selam soyle ellerınden operımm bızımde kızımız ıyı buyuyor masaallah yıne kılo sorunumuz devam edıyorr bıraz fazla gelısıyor :) hareketlerı bızım kızında hıssedılıyorr hatta gozle goruluyor artıkk babaya cıldırıyorr babası onunla konusurken severken hemen elının altına gelıyor tekmelemeye baslıyorr baba kız konusup anlasıyorlarr babada o karsılık verınce delı oluyorr
hayır canım 3 ay klomen kullandım hamıle kalamadım tedavıyı bıraktıktan 2 ay sonra hamılelıgım dogal yoldan geldııı
annen gelmıs gozunaydın cok selam soyle ellerınden operımm bızımde kızımız ıyı buyuyor masaallah yıne kılo sorunumuz devam edıyorr bıraz fazla gelısıyor :) hareketlerı bızım kızında hıssedılıyorr hatta gozle goruluyor artıkk babaya cıldırıyorr babası onunla konusurken severken hemen elının altına gelıyor tekmelemeye baslıyorr baba kız konusup anlasıyorlarr babada o karsılık verınce delı oluyorr
günaydın canımmm... annen sende demek süper anne gibisi yok onun yanında daha da rahatsındır... oğluşun kocaman oldu maaşallah... canım...
günaydın herkese dün sormuştum ama bu gününde sormak istiyorum dün klomenim bittikten sonra dr gititm yumurtalarım gelişmiş. ve de estraiol hormonuna bakıldı oda iyi çıktı ama dr çatlatma iğnesine gerek yok dedi . progestan verdi. bende biraz bel ağrısı ve kasık ağrısı var. bunlar çatladığına dair bir belirtimidir ? çatlatma iğnesine gerek yok dediğine göre çatlar heralde dimi? Allah herkese hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah...
kızlar merhaba nasılsınız?forumu sürekli takip ediyorum.mükemmel bi dostluk başlamış burada.bana da yer açın lütfeeeen
hoşgeldin canımvereliniortak
hoşbulduk hayran'cım.bence 1-2 saat gecikmede bi problem olmaz.henüz çatlatma iğnesi konusunda tecrübem yok ama okuduklarım ve çatlatma iğnesi vurduran bir arkadaşımın dediğine göre o her günü yani akşamı değerlendirmiş.iğne vurdurmadan önceki gün,vurdurduğu gün ve sonraki 2-3 gün boyunca ilişki olmuş.şu anda ikizleri var.Darısı başımıza inşallah canım...:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?