inşallah canım
canım sen de tedavi mi görüyorsun
ay canım sevindim bu habere ama bizde çatlama iğnesinden önce ilişki olmadı vurdurduğum gün de olmadı 24 ve 36 saati ve sonrasını değerlendireceğiz inşallah aklinialirimsmile:kedi:
hayrancım henüz tedavi görmüyorum doktora gittim bana klomen verdi fakat adetimin 5.günü geçmişti gittiğimde mayıs ayında başlıycam inşallah.gerçi bu ay da çalışmalara devam.inşallah hapa gerek kalmadan bu ay olur inşallah.stres büyük bu ay 8.ayımın içindeyim.Allah yar ve yardımcımız olsun.senin kaç ay oldu hayran-bi problem var mı?
O mutlu haberi avazım çıktığı kadar haykırarak vermeyi çok isterim canım inşallah senden de mutlu haberler alırız arkadaşım...
bu arada soğan kürüne başladım müthiş iltihapsöküldü 3.günde tavsiye ederim
kızlar napıyosunuz?hayran bi gelişme var mı?sen hangi kurumda çalışıyosun?
seve seve sizden olurum alminascım:d benim gelmesini istemediğim adet tarihim 30 nisan.inşallah o listede bir an önce hamişler bölümüne terfi ederim.öptüm sizi:lepi:
Canım doktoruna güven. Vardır bir bildigi. Benimde geçen ay iğnesiz çatladı. Çok kötü ağrım vardı. Hiç kafana takma canım.günaydın herkese dün sormuştum ama bu gününde sormak istiyorum dün klomenim bittikten sonra dr gititm yumurtalarım gelişmiş. ve de estraiol hormonuna bakıldı oda iyi çıktı ama dr çatlatma iğnesine gerek yok dedi . progestan verdi. bende biraz bel ağrısı ve kasık ağrısı var. bunlar çatladığına dair bir belirtimidir ? çatlatma iğnesine gerek yok dediğine göre çatlar heralde dimi? Allah herkese hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah...
kızlar ben yarın eşim ile bursaya gıdıyorum . eşimde cuma sabah çin e gıdıyor yaklasık 10 gun yok.kızkardesımde cumartesı sabah turkıyeye gelıyorr o yuzden ben annemde kalacagımm sanırım 3-5 gun foruma gıremeyecegımm bılgınız olsun benı merak etmeyınnn
alminas iyi yolculuklar canım.kızlar online olanlar nerdesiniz?kimse bişey yazmıyor.biraz aksiyon lütfeeeen.bu forumu seviyorum.sevgiler selamlar cancağızlarım...:lepi:
umutlu merhaba nasılsın henüz tanışmadık ama senin hamilelik yolculuğun kaç aydır devam ediyor ve sorun var mı?kaç aydır klomen kullanıyosun.yoksa alminas gibi sen de hamile misin
Candyciğiim valla öyle bi yorgunluk çöktü kiii, uyudum uyuyacam yaniii mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?