Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Gülüm sen de haklısın. Ben sizlere göre daha şanslıyım. Allahım yavruma sağlık ve uzuuun ömürler versin. Zaten ben yakına kadar hep Allahım önce hiç olmayana, sonra da bana hayırlısıyla bi bebek daha nasip et diye dua ettim. Ama 25 ay dile kolay be canım. İnsan ister istemez neden olmuyor diye endişe ediyor. Oğlum da büyüdü artık. Zaten ikinci bebişim olursa araları neredeyse 13 yaş olacak. Ve yavrum da çoook istiyor bir kardeşi olmasını. Geçen hafta yengem doğum yaptı, bulsa bebeğin yanında yatacak. Benim yaşım da geçiyor artık. Epey ilerledi yanii boshayallersmile Ben çocukluğumdan bu yana kalabalık aile hayali kurdum hep. Ama hayat şartları, sağlık sorunları derken ancak 2 yıl önce sıra geldi ikinci çocuğa. Allahtan bi tane doğurup atmışım kenaraa :roflol:

bence de senin bi bonusun var.olmayan ne yapsın şekerim.Güzel Allah'ım bize de nasip eder inşallah.şu anda sana imrenerek bakıyorumsenağlama hayırlısı neyse o olsun.ha bu arada yaşına gelince bana sorarsan 2.çocuk için gayet normal bi yaş.bilmem hatırlar mısın geçen senelerde ünlülerden bi kadın 55 yaşında ikizlerini doğurdu.ilk çocuklarıydı.sen hiiiç takma kafana.hayırlısıyla bi de kızın oldu mu bitmiştir bu iş.ama beben olunca bizi terketme heeeeeeeee.kaydirigubbakcemile

Yüce Rabbim herkesin gönlündeki muradı versin inşallahh. Büyük olasılıkla kolay kolay gidemem gibi geliyor buradan. Ama tabii ki zaman gösterecek. 1,5 yıldan bu yana bu topicteyim, kimler geldiii, kimler geçtiii.

doğru diyosun umutlum nasip orası.bakacis artık.ya inşallah Allah herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah.canım öpüyorum seni.çok memnun oldum seninle tanıştığıma görüştüğüme.ben her gün burdayım.şimdi mesai bitti kaçıyom.Allah'a emanet.unutma no şitreeeeşşşş:lepi:

esemosum canım sıkma canını bak en azından sebebi öğrenildi. hayırlısıyla tedaviside olur. inş. dr.dan hayırlı haberlerle gelirsin

sevdam sanada iii yolculuklar canım şimdiden. eşinde hayırlısıyla gidip dönsün inş.

candygirl85 hoşgeldin şekerim sende aramıza.

slm kızlar nasılsınız 2 gündür yoktum neler oldu bakim ya kızlar ben çatlatma iğnemi olduktan 2 gün sonra cinsel ilişkiye girebildim hamiş olabilirmiyim sizce

slm arkadaşlar. ben bu ay klomen kullandım sonrada çatlatma iğnesi vuruldum.iğneden sonraki 15. günüm. az önce test yaptım.
ve hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm. sonunda çift çizgiyi gördüm. umarım bundan sonra problem çıkmaz. inşallah allah sizede en kısa zamanda bu mutluluğu nasip eder. çok mutluyum hemde çok mutluluktan ağladımm bilr

Çok sevindim senin adına.. ınşallah hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder Rabbim. Benimde bugün iğneden sonra 15. günüm. Bende yarın sabah test yapıcam canım. Hamilelik belirtilerin varmıydı peki?

ayyyyy canım ya tebrik ederim ne güzel haber.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini...daha nice mutlu haberler alırız inşallah ben de dahil :lepi:

candygirl85 hoşgeldin şekerim sende aramıza.[/QUOTE]

zazez teşekkür ederim.forumda sayenizde çok şey öğrendim ayrıca dostluk ortamı da süper iyi geldi bana...:teytey:

Günaydın arkadaşlaar. Herkese hayırlı sabahlaar.

Ben de çok memnun oldum seninle tanıştığıma canım. Pozitif yüklü bi hatunsuun. Tabii görüşürüz ben de 1,5 yıldan bu yana heeerr gün buradayım şekerim.
umutlummm mrbb
hayırdır sen bu saatte burdasın
mesaiyemi kaldın yoksaaa ????
Sana da merhaba Zehracım. Benim mesai saatim değişti gülüm yaa, 18,00 a kadar çalışıyoruz yaz saati uygulamasından ötürü. Nasılsın neler yapıyorsun.
Vallaa süpersin JUJUMM. İlk denemede ve hemen hamilesin. Allah sağlıklı bir bebek versin inşallah. Analı babalı büyütün canım.

günaaaaaaaaaaaaydııııııııııııııııııın millet!!!
nasılsınız bakalım sabahların sultanları...:lepi::lepi::lepi:

Sana da günaydın şekerim. Ama kimselerin uyandığı yook. Sultanların hepsiii uykuda kaydirigubbakcemile

öyle valla.olsun napalım biz de k.k.nın daimi bekçileri oluruz.napıyosun umutlu iyi misin?bugünden bu aydan umutlu musun var mı kıpraşım titreşim.iyi haberlerini bekliyorum memurummmmhihoyyythihoyyyt

öyle valla.olsun napalım biz de k.k.nın daimi bekçileri oluruz.napıyosun umutlu iyi misin?bugünden bu aydan umutlu musun var mı kıpraşım titreşim.iyi haberlerini bekliyorum memurummmmhihoyyythihoyyyt

Hee iyiyim şekerim. Sen nassıın? bazen ben kendi kendime de konuşurum yaniii buralarda -tatlicadiarzu- Vallu bu aydan umutluyum açıkçası. Zaten bu ay oldu oldu, daha da bebiş istemiyymm :umursamaz: kendimi yorgun hissediyorum artık manevi anlamda. Dünyanın hormonunu yükledim vücuduma 18 aydan beri. Ne karın ağrım geçiyor ne de kasık ağrıım. Bebiş gelmezse de kendi bilir artııkın. O kaybedeer naniknanik

ay canım ya inşallah olur kıs bu ay.bana da dua et ya.benim bu aydan pek umudum yok.önümüzdeki ay ilk defa klomen kullanıcam.o vesile olur inşallah.işler yoğun mu?biz bu aralar postu serdik pek yoğunluk yok maşallah.ben bu işin başında sayılırım da hatun sence hiçbir problem yokken çocuk neden olmaz?benim ve eşimin bütün tahlilleri temiz.valla artık bunalıma giricem diye korkuyorum bi de beynimden silemiyorum artık sürekli düşünüyorum nasıl olacak bu iş yahuuu.bi hal yolu yok mu bu işin?senin ilk tecrübenden yola çıkarak anlat be yavrummm.diinlemedeyim.gözüm kulağım sende...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…