Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selam kızlar ben uzun zamandır gıremıyodum benım gunumu 3 gun gectı bu iğne kılomen gecıkme yaparmı

yumurcek selamlar nasılsın.ben de yeni yeni ısınma turları atıyorum forumda.ben henüz iğne vurdurmadım ama 7 güne kadar gecikme yapıyomuş.ama test yap canım çıkar.öpüldün...inşallah mutlu haberlerini bekliyoruz...:CüvCüv::CüvCüv:

selam kızlar ben uzun zamandır gıremıyodum benım gunumu 3 gun gectı bu iğne kılomen gecıkme yaparmı
Evet canım bazılarımızda gecikme yaptı. İnşallah senin ki inşallah bebişten dolayı bir gecikmedir. Eczaneden ucuz bir gebelik testi bile alsan sonucu alabilirsin. Yani ben olsam, şimdiye çookttaan test yapmıştım.

Evet gülüm işler yoğun. Ben çalıştığım kurumun muhasebe servisindeyim. Tahmin edersin ki bizde işler hiiiçç bitmez. Ancak bırakırsam işim yok diyorum. Senin bu telaşın, hefesin çok normal canım. Hemen hemen hepimiz aynı yollardan geçtik. Hatta ilk klomen kullandığımda garanti hamile kalacakmışım gibi gelmişti. (çoğumuzda da aynı oldu) Bazılarımız hamile kalırken bazılarımız da ya benim gibi hala uğraşıyor ya da tam umutlarını yitirdikleri an yani tedaviyi bıraktıkları an hamile kaldı. İnşalllah sen ilk kullanıışında hattaa hiç kullanmadan yani bu ay hamile kalmayı başarırsın. Yeni gelen arkadaşlar çoğu zaman benim ve uzun yıllardan beri uğraşanların sabrına hayret ederler ama eğer onların da zamanı uzarsa bizi daha iyi anlarlar. Bu yaşadıklarımız Allah tarafından olan şeyler. Kullardan gelse tabii ki katlanılmaz. Rabbim sana, bana ve herkese hayırlı olanı versin inşallah. 'O' en iyi zamanı bilir çünkü.

Evet gülüm işler yoğun. Ben çalıştığım kurumun muhasebe servisindeyim. Tahmin edersin ki bizde işler hiiiçç bitmez. Ancak bırakırsam işim yok diyorum. Senin bu telaşın, hefesin çok normal canım. Hemen hemen hepimiz aynı yollardan geçtik. Hatta ilk klomen kullandığımda garanti hamile kalacakmışım gibi gelmişti. (çoğumuzda da aynı oldu) Bazılarımız hamile kalırken bazılarımız da ya benim gibi hala uğraşıyor ya da tam umutlarını yitirdikleri an yani tedaviyi bıraktıkları an hamile kaldı. İnşalllah sen ilk kullanıışında hattaa hiç kullanmadan yani bu ay hamile kalmayı başarırsın. Yeni gelen arkadaşlar çoğu zaman benim ve uzun yıllardan beri uğraşanların sabrına hayret ederler ama eğer onların da zamanı uzarsa bizi daha iyi anlarlar. Bu yaşadıklarımız Allah tarafından olan şeyler. Kullardan gelse tabii ki katlanılmaz. Rabbim sana, bana ve herkese hayırlı olanı versin inşallah. 'O' en iyi zamanı bilir çünkü. [/QUOTE]

hey yavrum beee.sen ne güzel konuşuyosun öyle.olayı öyle güzel özetledin ki cancağzım.diyecek bişey bulamıyorum.desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum.Allah bu yolda muvaffak etsin hepimizi inşallah.Boy boy hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah.
Sen vergi dairesinde mi çalışıyosun umutlummmmmmmmmmmmmm yirim seniiii :uhm::uhm::uhm:

gözün aydın canım ALLAH ım sağlıkla kucağına aldığın günü görmeyi nasip etsin...

umutlum ewet sen tabiki şanslısın oğluşun var dağlar gibi maaşallah inş. bide kızın olacak o güzel haberinide bu ay alacaz gibi geliyor şekerimmm..ne yaşınmı geçiyor yaaa biz ne yapalım benim daha hiç yok yavrularımı kaybetmeseydim biri şimdi 3 yaşında olacaktı biride karnımda 4 aylık olacaktı nerdeyse ama ALLAHımdan umut kesilmez diye yola devam etmekten sabır göstermekten halimize binlerce kere şükür etmekten başka çaremiz yok bidenem...

günaydın kızlarrrr...
Günaydın canım benimm. Naptın gittin mi doktora. Neler dedi anlattsana güülüüm.

hey yavrum beee.sen ne güzel konuşuyosun öyle.olayı öyle güzel özetledin ki cancağzım.diyecek bişey bulamıyorum.desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum.Allah bu yolda muvaffak etsin hepimizi inşallah.Boy boy hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah.
Sen vergi dairesinde mi çalışıyosun umutlummmmmmmmmmmmmm yirim seniiii :uhm::uhm::uhm:[/QUOTE]
Emin ol hepimiz birbirimizin destekçisi ve duacısıyız. Vergi dairesinde değilim gülüm. Özelden yazarım nerde olduğumu.
2 aydır kullanıyom gecıktırmıyodu

E güzelim halaa ne bekliyorsun. Haydi koşuup en yakın eczaneden bi tane gebelik testi al ve hemen yaapp. Güzel haberi de bize ver haydii kaydirigubbakcemile

canım öncelikle iyi yolculuklar... sonra eşinle ALLAH kavuştursun...kardeşin geliyormuş gözün aydın..annende kalacakmışın ohhh süper seni özlerim ben canım çok bekletme bizleri bebişimize ve kendine iyi bak bidenem...

Canııım beniim, nankörlük yapmak tabii ki niyetim. Allahıma hep şükrediyorum biliyorsun. Rabbim hepimizi ödüllendirecek inşallah.

umutlum bidenem dün doktora gittim bebeğimin kalbi durmasa bile doğduktan sonra hemen ölürmüş yada ilerleyen aylarda tarama testlerinde karşımıza kesin sorunlu çıkarmış onun için doktorum bebeğe hiç üzülme dedi ilerleyen aylarda olsaydı dedi daha kötü olurdu diye bencede sanırım ben daha çok üzülürdüm... eşimin kromozon bozukluğu doğumundan bu yana varmış tabi eskiden tarama testleri olmadığı için görülmemiş iyikide yokmuş yoksa kaynanam çok stresli bir hamişlik geçirirdi sorunlu bebek diye ama çok şükür eşimde bir sorun yok çok etkili değil yani tarama testlere çıkan sorunlardan biriymiş bu... benimde kan pıhtılaşmam için coraspin kullan dedi hamile kalınca bana bitanede iğne yapacak doktorum.. gerisi aynı bildiğin gibi hiç bir sorun yok sen normal yoldan kalacaksın dedi klomen felan kullanmıyorum artık bakalım bir yıl böyle geçsin bir yıl içinde olursa olur yok olmazsa tekrardan doktor kapılarını aşındıracam durmak yok yani...bide umutlum sana bişey danışacam eşimde azda olsa kromozon bozukluğu varya acaba diyorum bebeğedemi eşimden dolayı kromozon bozukluğu geçiyor bunun bi önlemide yok araştırdım bulamadım neyse canım öyle işte herzamanki gibi bu halimede şükrediyorum...biraz uzunmu oldu neeee....

esemos çok geçmiş olsun.en azından şimdi olmuş başına gelen olay.daha sonra gelseydi bebeğinden ayrılman daha zor olurdu.Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın canım...Allah yardımcımız olsun inşallah...:a015:

saol canım ALLAH ım kimseye yşatmasın...derdi veren dermanınıda verecektir ben inanıyorum ve sabrediyorum artık...

çok saol canım inş. sende hamilesindir. aslında belirti yokdu bende. sadece akıntı vardı regl olcakmışım gibi belirtilerim vardı. bugünde kanda baktırdım 329.,70 çıktı gayet iyiymiş. pazartesi kese görülür dedi bakalım hayırlısı. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın çok güzel bişiy

teşekkür ederim canım walla ilk denemede tuttu. pek umudum yoktu ama oldu darısı sizin başınıza

selam kızlar. ben de ikinci kere klomen kullanıom. bugün 4.gün kullanımındayım. inş . Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip ederrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…