Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

acıklamak istemedi cünkü o kadar tanınan biri ki sen bile konusuyorsun onunla canım bende acıklamam asla sadece bişi paylastım sizinle herkese güvenmeyin

arkadaşım sölediğin kişileri ve olayı biliorum. ama bnce sen tek taraflı dinlediğin için böle düşünüorum. diğer taraftanda dinlemeni tavsiye ederim. hayatta her zaman polyannacılık oynanmaz.Tabikii Rabbim bizlerden daha ii bilir hiç yumurta olmadanda Rabbim ol derse olur. fakat birazda gerçekci olmak lazım. ortada fol ve yumurta yokken de bu ay kesin hamile kalırım die düşünmenin anlamı yok. bahsettiğin arkadaş gerrçekci olup durumu anlatmış. haa yazışmaları bilemem ama belki üslubu sert olmuştur ama bende seninde buraya bu kadar sert şeyler yazmanı doğru bulmuyorum. bir daa bu topiğe yazmıcam diipte geri dönmende düşündürücü.

Canım tşk ederim. Öncelikle merak ettiğim: Acıyormu?? Yani bişey hissediyormusun?? Senin aşılama yoluyla mı tutmuştu?

yok canım hiç acımıyor 5dk. bi işlem vajinal ultrasonda nasıl acı duymuyorsan buda onun gibi..yapılınca 45dk yatıyorsun sonra kalkıyorsun daha sonraki iki gün doktorun tekrar ilişki önerebilir...canım benim aşılamalarımın ikiside tutmamıştı ben normal yolla kalmıştım...ama sakın stres yapma rahat ol ben ozamanlar dahada çok kafama takıyordum sen takma inş. bu ay bebişin gelir...

zazezcim bu olayda neyin nesi sabahtan beri bende kafamı taktım hayır olayıda tam olarak bilmiyoruz aralarındamı atışmışlar kim kime ne dedi offf kafam karıştı iyice neyse en iyisi karışmamak galiba bencede bi yanlış anlaşılmada olabilir haklısın o tarafından hiç düşünemedim sanırım...

Sağol Canım. ınşallah. Rabbim hepimize en kısa zamanda bu güzel duyguyu nasip etsin. Benim biraz işlerim var canlar. Grs..Allaha emanet olun

evet yazmayacagım bu dogru sadece sorularınızı yanıtladım güzelim yazılanları okudum bence sen ac gözünü de gör kesin hamile kalırım die bir sey de söylenmemiş ayrıca daha bilmedigin neler var hamile kalamayan birine gel bebeklerimize kıyafet alalım bile demiş nasıl olsa olcak demiş komediye bak ki kız rahim filmi cektirmiş tüpleri tıkalı komik seyler bunlar asıl o kişi gercekci olsun bence ayakları yere bassın da bebegi olamayan birine gel gidip kıyafet alalım nasıl olsa olcak demesin bilmem anlatabildimmi kuzum!!!

evet canım katılıyorum daha dogurmadan anne havalarında millete dil uzatıo cok yazık üzülmedim ben sadece arkadasıma üzüldüm insanlar hamile kalınca yasadıgı zorlugu unutup baskalarını küçük görüyo hayaline engel oluo

Son düzenleme:
Arkadaslar tamamdır konu kapandı herkes ıstedıgıne ınanmakta serbest herkes kendınden mesul allah herkesın gÖnlÜne gÖre versın sadece bunu dıyorum herseyı yukardakı gÖrÜo bu son mesajım zazez sende laf atarken bıraz daha dÜsÜn

bencede bu konu fazla uzadı.burada böle şeyler olmazdı,ne oldu böyle.ne güzel ağzımızın bir tadı var.bence bozmayalım bunu.özge sende o kişinin kim olduğunu söylemiyosun ama dikkat edin diyosun,burda hamile olan biçok kişi var,herkes zan altında kalıyo,bide diğer arkadaşlardan galiba olayı bilen varmış,onların demesine göre olay daha farklıymış.arada geçen muhabbeti çok iyi bilmiyoruz,varsa böyle bişey çıkıp açıkca konuşsun madem o arkadaşın,nie saklanıyoki.ayrıca sabahta dediğim gibi yanlış anlamada olabilir.off yaa kafam karıştı.herkes farklı bişey sölüyo.hayırlısı.boşverelim biz bebişlerimizi düşünelim.rabbim herkese nasip etsin,bizim derdimiz bu,başka şeyler olmamalı.

gülüorummmm

güzelim arkadas acıkladı zaten ve topicten ayrıldı ama sen okumadın sanırım neyse allah bilio görüo nasılsa

Herkese iyi akşamlar...Kızlar ben bu topiğe arada giriyorum çıkıyorum...Bu ay ilk defa klomen kullandım...Dün doktora gittim doktor yumoşlarıma baktı ve sağda güzel bir yumurtan var dedi ama solda yok gelişmiş yumurta...Endişe etme tek yumurta ile hamile kalanlar var dedi...Bugünlerde çatlayacağından ilişki günlerini verdi...İnşallah bu ay tekte olsa bana o yumurta hayırlısıyla çatlar ve bebişimi verir...Eğer adet olursan gel ilacın dozunu arttıralım dedi...

Kızlar birde bazı olaylar olmuş sanırım...Rahatsız bir durum anladığım kadarıyla...Ya o kişinin nickini yazın herkes tedbirli davransın yada KK şikayet edin...

''konuyu burda kapatalım''
''bu son mesajım''
yazıp yazıp gene yazman gerçkten çoook çoooook tuhaffff
nolur SON yazdığın mesaj SON mesajın olsun

''konuyu burda kapatalım''
''bu son mesajım''
yazıp yazıp gene yazman gerçkten çoook çoooook tuhaffff
nolur SON yazdığın mesaj SON mesajın olsun
amaaaan sen de bi tuhafsın baksana herkes soruyo sormazlarsa yazmam heralde şekerim amma taktın ya yazmama sende diger konustuklarımı önemse birazda bi cümleye takılıp kalma ayrıca tuhaf diil komik kadınlar meraklıdır onlar sordukca yazıcam bende :):)

net bi açıklama yapmadan ortaya bişi atarsan tabiki herkes merak eder
ya adam gibi sölersin yada susarsın
insanları zan altında bırakamassın
he niyetin senn yazdıklarının merak edilmesiyse ok herkes sorsun sen cevapla
yok niyetin iyilikle şu kişiye dikkat edin demekse
söle o kişiyide insanlar ona göre fikirlerini dile getirsin
şimdi senn sölediğin bu uyarıyı kim nasıl dikkate alabilir?
açıklarmısın bana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…