Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

net acıklama yapıldı okumadın heralde yada okudun anlamadın ayrıca o arkadasım da yazdı onu da okumadın heralde özel mes atanlar cevabını aldı zaten ne olursa olsun isim vererek deşifre edemem o kadar da değil artık valla okadar cok dikkate alan var ki sen bile şaşırırsın herkes de cevabını aldı merak etme ben arkadasımın durumuna cok üzüldügüm için yazdım buraya söylediklerimin arkasındayım hala okuduklarıma inanamadım çünkü neyse daha fazla uzatmıcam sen anlamak istemiyorsun

ozge olayın içeriğini bende öğrendim bi arkadaştan bence tamamiyle bir yanlış anlama var tek taraflı düşünmeyelim bence burda böyle kötü şeylerede gerek yok o bahsettiğin arkadaş söylediğin gibi art niyetli bir insan değil ben seninle konuşurken çok başka birisi diye düşünmüştüm ama kimden bahsettiğini net olarak öğrenince çok şaşırdım o kişi asla böyle şeyler söylemez bence büyük bir yanlış anlama var..bizler sürekli yazışarak konuştuğumuz için ifadeler yanlış anlaşılabilir deryada bence yanlış anladı ön yargılı davranma bence zaten bu konuda çok uzadı arkadaşımız burda değil zaten onun olmadığı yerdede onunla ilgili daha fazla konuşmaya gerek yok sanada tavsiyem bikere daha düşün yanlış anlamış yada yanlış anlatılmış olabilir tekrar söylüyorum bahsettiğin kişi öyle bir insan değil az çok tanıdığım için böyle emin konuşuyorum...yolun açık olsun...

inş. bebişin seni bekletmez ve bu ay gelir canım hayırlısıyla gelicektir inş..

Ben geldim ama kimsecikler yok,malum pazar günleri sakin oluyor burası.bende sabah kahvaltının ardından baktım hava çok güzel,camlarımı sildim,perdelerimi yıkadım,evi dip köşe temizledim.1 ay sonra kadın çağırmayı düşünüyom die şimdilik bukadar yeter dedim.daha çayımı demledim ohhhhh şincik oturdum.zemuszemus.yoruldum ama deydi,varmı temizlik gibisiiii.

eline koluna sağlık ayşecim (ayşeydi dimi yanlışmı hatırlıorum:sm_confused:)
evet pazar günleri pek kimse olmuo topikte
bi sen bide ben oluoruz genelde

eline koluna sağlık ayşecim (ayşeydi dimi yanlışmı hatırlıorum:sm_confused:)
evet pazar günleri pek kimse olmuo topikte
bi sen bide ben oluoruz genelde

yok kıııı ayşe cetrefilliydi,ismim dilek.evet hafta sonları en çok ikimiz oluyoz,hafta içi daha kalabalık.sen neler yapıyon canım.opuyorumnanaktan

pardon dilekcimmm kusura bakmaaaa:kedi:
napiiim 23 nisanda sınıfım dans gösterisi yapıcakta
onların kıyafetleriyle uğraşıorum
bide yazılılar başlıookafamçokkarıştı
sende yoğunsundur şu 23 nisan bi bitseydi

sorun diil canım,burda okadar kalabalığızki karıştırmalar normal.walla aynı dertten muzdaripim.inan 23 nisan aylardır okadar gerdiki beni bittiği akşam arkadaşlarda kutlama yapıcaz.:teytey::içelim:.

senn işin daa zor tabiii
ben 2 haftadır çalıştırıorum sadece
ama beni bile gerdi
sen ilköğretimde çalışıosun dimi canım

slm kızlarr bugün adetm geceli tam 5gün olduu ne gelen var ne gidenn persembeye kadar beklicem bitest yapıp doktors gidicemm

senn işin daa zor tabiii
ben 2 haftadır çalıştırıorum sadece
ama beni bile gerdi
sen ilköğretimde çalışıosun dimi canım

doğru walla yorucu aynı zamanda stresli bir iş.evet canım ilköğretimdeyim ben.tabi nisan ayı komple stadta geçiyo,600 e yakın öğrenci.:1no2:düşün artık halimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…