Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm kızlarr bugün adetm geceli tam 5gün olduu ne gelen var ne gidenn persembeye kadar beklicem bitest yapıp doktors gidicemm

aayyy canım inşalllaahhh hamilesindir.klomenmi kullanmıştın.bence yarın bir kan testi yap,emin ol.çünkü klomense eğer bende hep gecikme yaptı.umarım seninki hamileliktendir.:CüvCüv::Saruboceq:

doğru walla yorucu aynı zamanda stresli bir iş.evet canım ilköğretimdeyim ben.tabi nisan ayı komple stadta geçiyo,600 e yakın öğrenci.:1no2:düşün artık halimizi.

bizim burdada hani denizde kullanılan sosisler varya
onunla dans ediolar
tabi bizde 1 aydır derslerde geri kalıoruz
ben bu tarz gösterileri aslında doğru bulmuorum
madem bu bayram çocukların bayramı
stada toplucaksın tüm çocukları biraz günün anlamı ve öneminden bahsediceksin
sonrada eğlence olucak. yarışmalar,şarkılar,türkülerr eğlenmiş olucak çocuklar
bu şekilde çocuklara de işkence gibi oluo
sıcağın altında kavruluoar yavrucaklar

slm kızlarr bugün adetm geceli tam 5gün olduu ne gelen var ne gidenn persembeye kadar beklicem bitest yapıp doktors gidicemm

eftelya bencede biran önce bi test yap
bendede gecikme yaptı klomen ama meğerse hamileymişim
ve anlayamadan düştü
en azından evde bi test yap kafanı rahatlat

selam arkadaşlar ben yeni sayılırım burda size bi şey sorcam sanırım siz daha net cevaplar verirsiniz bana.geçen ay düşük yaptım ben kürtaj olmadım 42. gün adet gördüm ve ikiinci günü doktora kontrole gittiğimde yumurtalıklarımda 33mm büyüklüğünde kist olduğunu söyledi düşükten sonraki kontrolümde temizlenmişti rahim. klomen yazacaktı normalde kisti görünce vazgeçti klomen yazmaktan ben daha önce hiç kullanmadım.sadece yumurtalık takibi yapıcaz 13. gününde tekrar gel dedi.sizce kist oluştuğu için mi yazmadı?

yazılan yazıları gördüm canım merak etme evet bende cok şaşırdım ama durum bu yanlıs anlama falan yok malesef

ben bile heyecanlandım ayy inş. hamilesindir kan testi yaptırsana varsa kesin çıkar..21. gün progesteron ve betaya baktırmışmıydın

canım benimde ilk gittiğim ay sadece yumurta kontrolü yapıldı 2. ay hapa başladım.senindüşük yaptığın gebeliğin nasıl olmuştu tedavisiz olduysa ondanda yazmamıştır.birde bu haplar kist yapabiliyormuş ama erken teşhiste tadavisi kolaymış. en kısa zamanda göbişine bebişin konsun inşallah :CüvCüv:

aayyy canım inşalllaahhh hamilesindir.klomenmi kullanmıştın.bence yarın bir kan testi yap,emin ol.çünkü klomense eğer bende hep gecikme yaptı.umarım seninki hamileliktendir.:CüvCüv::Saruboceq:

klomen degilde serephone kullandımben 2gün önce yapmıstım test ama neagtif biraz daha gecsin tekrar yapıcam adet olmazsam eger doktora gidicemcnm yaa

ben bile heyecanlandım ayy inş. hamilesindir kan testi yaptırsana varsa kesin çıkar..21. gün progesteron ve betaya baktırmışmıydın

insallah hamileyimdir canım bilmiorumpekte umutlanmak istemiorumm 5ay önce düşük yaptım cokkorkuyorumm umarım bidaha aynı seyleri yasamam yok ben baktırmadımm progetran ve betaya ona niçin bakılıo bana doktoır bişe sölemedi

Beta hormonu gebelik varsa 5 in üstünde oluyormuş benim 21. gün 1.64 tü ama belki yükselmiştir die yinede ümitleniyorum salı adet günüm bakalım.. sen kanda betaya baktırırsan gebelik belli olur canım inş. hamilesindir hayırlısıyla

saol bitanem güzel temennilerin iiçin hepimize inşallah.Evet düşük yaptığım gebeliğim tedavisiz olmuştu. bakalım artık 13. gün tekrar gitcem bu arada 7. gün soğan kürüne başlamayı düşünüyorum doğrumu yapıyorum onu da bilmiyorum ama :sm_confused: kist için iyi olduğunu söylediler yoksa iltihap sorunum yok ....

eftelya bencede biran önce bi test yap
bendede gecikme yaptı klomen ama meğerse hamileymişim
ve anlayamadan düştü
en azından evde bi test yap kafanı rahatlat
Aynen eftelya bence de hemen yaptır zaten senin dediğin zaman kese bile oluşmuş oluyor.çok geç
ayrıca eğer gebelik yoksa sonraki zamandan kullanmış oluyorsun
klomenle oluşan yumurtaların kistleşme olasılığı da var bunu da göz önünde bulundurmuştur
günaydınnn:ecrin_bebek:

günaydın canım iyi habrlerini bekliyoruz

kızlar bugün kasıklarımda adet sancısı vardı ama olmadım henüz umarım olmaz

kasıklarım felaket ağrıyor bıçak saplanıyor gibi iğnenin 11. günü bugün..adetime de 3 gün var sanırım adet olacağım

geçen ay da aynı şeyler olmuş ve bu ayda aynı....demekki yine olmayacak..kasıklarımdaki bıçaklar ve karnımdaki ağrı adet habercisi :1no2:

günaydın kıslaar mutlu umutlu haftalar olsun inşallah:lepi::lepi::lepi:
hamiş haberleri bekliyoruz bu hafta.tam gaz çalışmaya devaaaaaaaam:CüvCüv::CüvCüv:

benim bu ay olmayacak gibi sivilceler çıkmaya başladı hafif galiba adet olucam
çok ümitlenmke de istemiyom ama olması için tüm çabayı da gösterdim bu ay olmazsa önümüzdeki ay 3. klomen kullanışım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…