slm kızlarr bugün adetm geceli tam 5gün olduu ne gelen var ne gidenn persembeye kadar beklicem bitest yapıp doktors gidicemm
doğru walla yorucu aynı zamanda stresli bir iş.evet canım ilköğretimdeyim ben.tabi nisan ayı komple stadta geçiyo,600 e yakın öğrenci.:1no2:düşün artık halimizi.
slm kızlarr bugün adetm geceli tam 5gün olduu ne gelen var ne gidenn persembeye kadar beklicem bitest yapıp doktors gidicemm
ozge olayın içeriğini bende öğrendim bi arkadaştan bence tamamiyle bir yanlış anlama var tek taraflı düşünmeyelim bence burda böyle kötü şeylerede gerek yok o bahsettiğin arkadaş söylediğin gibi art niyetli bir insan değil ben seninle konuşurken çok başka birisi diye düşünmüştüm ama kimden bahsettiğini net olarak öğrenince çok şaşırdım o kişi asla böyle şeyler söylemez bence büyük bir yanlış anlama var..bizler sürekli yazışarak konuştuğumuz için ifadeler yanlış anlaşılabilir deryada bence yanlış anladı ön yargılı davranma bence zaten bu konuda çok uzadı arkadaşımız burda değil zaten onun olmadığı yerdede onunla ilgili daha fazla konuşmaya gerek yok sanada tavsiyem bikere daha düşün yanlış anlamış yada yanlış anlatılmış olabilir tekrar söylüyorum bahsettiğin kişi öyle bir insan değil az çok tanıdığım için böyle emin konuşuyorum...yolun açık olsun...
selam arkadaşlar ben yeni sayılırım burda size bi şey sorcam sanırım siz daha net cevaplar verirsiniz bana.geçen ay düşük yaptım ben kürtaj olmadım 42. gün adet gördüm ve ikiinci günü doktora kontrole gittiğimde yumurtalıklarımda 33mm büyüklüğünde kist olduğunu söyledi düşükten sonraki kontrolümde temizlenmişti rahim. klomen yazacaktı normalde kisti görünce vazgeçti klomen yazmaktan ben daha önce hiç kullanmadım.sadece yumurtalık takibi yapıcaz 13. gününde tekrar gel dedi.sizce kist oluştuğu için mi yazmadı?
aayyy canım inşalllaahhh hamilesindir.klomenmi kullanmıştın.bence yarın bir kan testi yap,emin ol.çünkü klomense eğer bende hep gecikme yaptı.umarım seninki hamileliktendir.:CüvCüv::Saruboceq:
ben bile heyecanlandım ayy inş. hamilesindir kan testi yaptırsana varsa kesin çıkar..21. gün progesteron ve betaya baktırmışmıydın
insallah hamileyimdir canım bilmiorumpekte umutlanmak istemiorumm 5ay önce düşük yaptım cokkorkuyorumm umarım bidaha aynı seyleri yasamam yok ben baktırmadımm progetran ve betaya ona niçin bakılıo bana doktoır bişe sölemedi
canım benimde ilk gittiğim ay sadece yumurta kontrolü yapıldı 2. ay hapa başladım.senindüşük yaptığın gebeliğin nasıl olmuştu tedavisiz olduysa ondanda yazmamıştır.birde bu haplar kist yapabiliyormuş ama erken teşhiste tadavisi kolaymış. en kısa zamanda göbişine bebişin konsun inşallah :CüvCüv:
Aynen eftelya bence de hemen yaptır zaten senin dediğin zaman kese bile oluşmuş oluyor.çok geçeftelya bencede biran önce bi test yap
bendede gecikme yaptı klomen ama meğerse hamileymişim
ve anlayamadan düştü
en azından evde bi test yap kafanı rahatlat
klomenle oluşan yumurtaların kistleşme olasılığı da var bunu da göz önünde bulundurmuşturselam arkadaşlar ben yeni sayılırım burda size bi şey sorcam sanırım siz daha net cevaplar verirsiniz bana.geçen ay düşük yaptım ben kürtaj olmadım 42. gün adet gördüm ve ikiinci günü doktora kontrole gittiğimde yumurtalıklarımda 33mm büyüklüğünde kist olduğunu söyledi düşükten sonraki kontrolümde temizlenmişti rahim. klomen yazacaktı normalde kisti görünce vazgeçti klomen yazmaktan ben daha önce hiç kullanmadım.sadece yumurtalık takibi yapıcaz 13. gününde tekrar gel dedi.sizce kist oluştuğu için mi yazmadı?
günaydınnn:ecrin_bebek:
kızlar bugün kasıklarımda adet sancısı vardı ama olmadım henüz umarım olmaz
kasıklarım felaket ağrıyor bıçak saplanıyor gibi iğnenin 11. günü bugün..adetime de 3 gün var sanırım adet olacağım
günaydın kıslaar mutlu umutlu haftalar olsun inşallah:lepi::lepi::lepi:
hamiş haberleri bekliyoruz bu hafta.tam gaz çalışmaya devaaaaaaaam:CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?