Ben iyiyim kendi adıma tşk. Sen nasılsın?? Bende ev işlerine başladım. Arada bi gözüm buraya kayıyortünaydın ev işlerine başlayacağım başlamadan uğramak istedim nasılsınız kızlar?
evet canım 17 haftalık hamileyim allahın izniyle
Hemencik geldim Sultaanım. Ama haberler iyi değil yine. Benim yumoşlar aksi çıktı bu defaa.mafoldumben O kadar da kasıklarım ağrıyor kii. Büyümüş olmaları lazımdı şimdiye dek. Yine aynı 12-13 mm de duruyorlarmış. Tekrar başka bir iğne verdi 3 tane. Onları da vurul bakalım yine de büyümezse bu ayı es geçeriz dedi. Ama ben de artık zaten tedaviyi neyimi bırakacam. Olursa olur, olmazsa da kendi bilir. Çok şükür ki var bi tane evladım, Allahım ona sağlık uzun ömür versin. Sen nasıl oldun gülüm, geçti mi soğuk algınlığın?umutlum hemencik gel hayatım emi
tünaydın ev işlerine başlayacağım başlamadan uğramak istedim nasılsınız kızlar?
Selam Kızlarrrr :smiley-cool: Hayırlı Günler.. Haftanız güzel geçsin inşallah. Güzel haberlerle İnşallah.
tünaydın ev işlerine başlayacağım başlamadan uğramak istedim nasılsınız kızlar?
Hemencik geldim Sultaanım. Ama haberler iyi değil yine. Benim yumoşlar aksi çıktı bu defaa.mafoldumben O kadar da kasıklarım ağrıyor kii. Büyümüş olmaları lazımdı şimdiye dek. Yine aynı 12-13 mm de duruyorlarmış. Tekrar başka bir iğne verdi 3 tane. Onları da vurul bakalım yine de büyümezse bu ayı es geçeriz dedi. Ama ben de artık zaten tedaviyi neyimi bırakacam. Olursa olur, olmazsa da kendi bilir. Çok şükür ki var bi tane evladım, Allahım ona sağlık uzun ömür versin. Sen nasıl oldun gülüm, geçti mi soğuk algınlığın?
canım sen ne zamn adet görmüştün çatlama iğnesini ne zamn vuruldun
Tşk canım. Ben iyiyim Allaha şükür. Sen nasılsın?? Hayırlı ışler bu arada..inşallah canım nasılsın
Selam Canım. Ben iyiyim tşk. Sen nasılsın bakalım??selaaaaam
nasılsınız bakalım güzel hanımlar
Gülüüüümm inan biz de seni çoook özlediik. Alllahııım ayırmasın inşallah bi daha. Ama iyi gelmiştir gidip biraz soluklanman. Bi daa gitmeek yoook:1hug:kafmı rahatlattım geldim ayyyy bende çok özledim sizleri eee geçmişi okumadım artık bu kadar sayfayı nasıl okurum bilemem ama sileri çok özledim alminasım umutlum esmosum cetrefillim daha adını saamdığım arkadaşlarım nasılllar
Emineciğiim Allah kavuştursun canım. Rabbim ana-babalarımızın yokluğnu göstermesin. Hasretlik zordur elbette ama arada sen de gider görürsün anacığıını. Yeter ki sağlık olsun canımıniçi. Ben gittim doktora ama umduğum gibi güzel geçmedi gülüm. Benim yumoşlar ööölee duruyomuş teyzesii. Yine iğne verdi ama bu defa adı neyim diişik. Sadece 150 liraa tuttuu. akannehir Bu ay tam 400 lira oldu masraf, daha olacek gibi görünüyoor. Yumoşlar büyürse de bi de çatlatma iğnesi yazar artıkın, o da 80-100 civarıdır. Anacğıım maddi anlamda da yoruldum artıııkın.ayyy sen doktoramı gidiyorsun hadi bakalım hayırlısı...bende birazdan çıkacam annem ve babam bugün memlekete (ordu ya) gidiyorlar 6-7 ay gelmezler onları uğurlamaya gidecem özlem dolu günler başlıyor tekrar...canımmm inş. yumoşlarının güzel haberini yarın okurum ben öpüyorum seni...
Hayrancığım ben 7 Nisanda adet oldum ikinci günü de göbekten yapılan iğnelere başladım. Baştan çok güzel büyüdü yumurtalarım ve tam 5 tane oluştu. Ama sonradan da büyümeleri durdu. Şuanda hala yumurtalarımı büyütmeye çalışıyoruz. Çatlatma iğnesi olmadım yani henüzz. :umursamaz:
Biz iyiyiz datlıım. Sen nassın? Ayrıldın mı kuzucuklarından, nihayet geldin mi evine şakkıdıselaaaaam
nasılsınız bakalım güzel hanımlar
Biz iyiyiz datlıım. Sen nassın? Ayrıldın mı kuzucuklarından, nihayet geldin mi evine şakkıdı
kızlar selam, birkac kere yazım ama hicbir cevap alamadım sizlerden.. arada kaynıyor sanırım sayfalar atlanınca..
benim simdiki sorum su: bu ay ilk kez kullandım klomen takipsiz ve ignesiz..
5 gun sonra beklenmeyen adet gunum..
ilk kez kullandiginizda adet dongununzde bir degisiklik oldu mu? kendimi hazırlamak istiyorum da bakarsınız gecikir falan umitlenmek istemiyorumyerimseniben
Tşk canım. Ben iyiyim Allaha şükür. Sen nasılsın?? Hayırlı İşler bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?