Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

yaa kızlar ne olmuş buraya neden bu kadar sessiz ölü toprağı serpilmiş gibi tövbe tövbe

umutlum hemencik gel hayatım emi
Hemencik geldim Sultaanım. Ama haberler iyi değil yine. Benim yumoşlar aksi çıktı bu defaa.mafoldumben O kadar da kasıklarım ağrıyor kii. Büyümüş olmaları lazımdı şimdiye dek. Yine aynı 12-13 mm de duruyorlarmış. Tekrar başka bir iğne verdi 3 tane. Onları da vurul bakalım yine de büyümezse bu ayı es geçeriz dedi. Ama ben de artık zaten tedaviyi neyimi bırakacam. Olursa olur, olmazsa da kendi bilir. Çok şükür ki var bi tane evladım, Allahım ona sağlık uzun ömür versin. Sen nasıl oldun gülüm, geçti mi soğuk algınlığın?
tünaydın ev işlerine başlayacağım başlamadan uğramak istedim nasılsınız kızlar?

Oooo Serselom adaşııımm. Hoşgeldiiinn sefalar getirdiiin. Biliyordum bizden çok fazla uzak kalamayacağınıı olumunekankayizsmile Nasılsın canımın içiii iyi misiin

kızlar nasılsınız ya ben de bu ay ılk defa kloemn kullandım ama doktorum yumurtam normal sekılde gelısıyomus bakmadan verdı ıctım
ve bugun kontrolde yumurtalarımın fazla uyarıldıgını soyledı sınır oldum ...
catlatma ıgnesı yaparsam hepsı catlar o yuzdne yapmıyorum kendılıgınden catlamalarını beklıcez dedı
durduk yere duzenım bozuldu sanırım ılacla yaa

Gülüüüümm inan biz de seni çoook özlediik. Alllahııım ayırmasın inşallah bi daha. Ama iyi gelmiştir gidip biraz soluklanman. Bi daa gitmeek yoook:1hug:
Emineciğiim Allah kavuştursun canım. Rabbim ana-babalarımızın yokluğnu göstermesin. Hasretlik zordur elbette ama arada sen de gider görürsün anacığıını. Yeter ki sağlık olsun canımıniçi. Ben gittim doktora ama umduğum gibi güzel geçmedi gülüm. Benim yumoşlar ööölee duruyomuş teyzesii. Yine iğne verdi ama bu defa adı neyim diişik. Sadece 150 liraa tuttuu. akannehir Bu ay tam 400 lira oldu masraf, daha olacek gibi görünüyoor. Yumoşlar büyürse de bi de çatlatma iğnesi yazar artıkın, o da 80-100 civarıdır. Anacğıım maddi anlamda da yoruldum artıııkın.

kızlar selam, birkac kere yazım ama hicbir cevap alamadım sizlerden.. arada kaynıyor sanırım sayfalar atlanınca..

benim simdiki sorum su: bu ay ilk kez kullandım klomen takipsiz ve ignesiz..
5 gun sonra beklenmeyen adet gunum..
ilk kez kullandiginizda adet dongununzde bir degisiklik oldu mu? kendimi hazırlamak istiyorum da bakarsınız gecikir falan umitlenmek istemiyorumyerimseniben

Biz iyiyiz datlıım. Sen nassın? Ayrıldın mı kuzucuklarından, nihayet geldin mi evine şakkıdı

iim canımm iimm
kuzucukmu kurtmu desek bilmiorum ama
evdeim şimdi
birasdan çıkıcam ama bi arkadaşa gidicem
akşamda bi arkadaşın doğm günü var
senn yumoşlara nazar değirdik galba biz
ne güzel büyüolardı inş. şu iğneler fayda eder

ben ilk kullandğmda gecikme yaptı sandım ama meğer düşük yapmışım
2. kullanışımda da hamile kaldım ama oda gelişemedi kürtaj oldum
yani bnde gecikme yapmadı
ama gecikme yapan arkadaşlarımzda var

selam herkese nasılsınız bakem,bende yeni geldim eve.malum 23 nisan çalışmaları.sizlerde ne var ne yok.olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…