günaydınnnn hepinizeeeea.s.
slm kızlarr bugün adetm geceli tam 5gün olduu ne gelen var ne gidenn persembeye kadar beklicem bitest yapıp doktors gidicemm
herkese günaydın arkadaşlar ben geldim nasılsınız bakalım
benim bu ay olmayacak gibi sivilceler çıkmaya başladı hafif galiba adet olucam
çok ümitlenmke de istemiyom ama olması için tüm çabayı da gösterdim bu ay olmazsa önümüzdeki ay 3. klomen kullanışım olacak
günaydın sultanım nasıl oldun iyileştinmi...paşamız nasıl annesi iyimi..dikkat et canım bidaha üşütme sen şimdi çok hassassın havalara aldanma...
günaydın canım iyiym biraz daha yahu neler olmuş bu topikte karışmış ortalık geçmişi fazlada okuyamadım bana özelden msj atarmısın canım olaylardan haberin varsa
Günaydın kızzzlaar. Hayırlı sabahlar hepinize.
Hayırdır ne olayları yaa. Bak şimdi geçzmişi okuyacçam anlarım inşallahh. [/B]
umutlum merak etme yumoşların büyüyecek kocaman olacak ve bebişler gelecek sen kafana takma rahat ol senin adetin geç oldu onun için yumoşlar ağırdan alıyor seninki geç döllenme olacak ahada gör:ecrin_bebek:
günaydınnnn bidenem...ewet bi yanlış anlama oldu sanırım canım önemli değil boşverrr...bu hassas dönemlerimizde birbirimizi yanlış anlıyo olabiliriz onlarınkide öyle olmuş bence yok bişey yani...
Canım beeniiimm. Allahım hep bu iyi niyetinden dolayı sabırlar veriyor sana. olumunekankayizsmile Çok önceyi biraz okuyabildim ama olayı az çok anladım. (neyseki zeki hatunuumm naniknanik)
Ben şimdi çıkmalıyım geçmişi neyim de gelince okurum artık.
Ben gidip şu yumoşlara bi baktırem teyzeleri. Öpüldünüz.
dur canımmm hemen karar verme...bikere hamileyken adet belirtilerini birerbir yaşıyorsun onun için bekle canım olmazsada önümüzdeki ay devam yapacak bişey yok ama inş. senin meleğin bukez gelmiştir...
bende inanmadım canım
canım sen hamile misin alttaki çizelgeyi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?