Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

dur canımmm hemen karar verme...bikere hamileyken adet belirtilerini birerbir yaşıyorsun onun için bekle canım olmazsada önümüzdeki ay devam yapacak bişey yok ama inş. senin meleğin bukez gelmiştir...

günaydın sultanım nasıl oldun iyileştinmi...paşamız nasıl annesi iyimi..dikkat et canım bidaha üşütme sen şimdi çok hassassın havalara aldanma...

günaydın canım iyiym biraz daha yahu neler olmuş bu topikte karışmış ortalık geçmişi fazlada okuyamadım bana özelden msj atarmısın canım olaylardan haberin varsa

Günaydın kızzzlaar. Hayırlı sabahlar hepinize.
Hayırdır ne olayları yaa. Bak şimdi geçzmişi okuyacçam anlarım inşallahh.
[/B]

Günaydın kızzzlaar. Hayırlı sabahlar hepinize.
Hayırdır ne olayları yaa. Bak şimdi geçzmişi okuyacçam anlarım inşallahh. [/B]

günaydınnnn bidenem...ewet bi yanlış anlama oldu sanırım canım önemli değil boşverrr...bu hassas dönemlerimizde birbirimizi yanlış anlıyo olabiliriz onlarınkide öyle olmuş bence yok bişey yani...

umutlum merak etme yumoşların büyüyecek kocaman olacak ve bebişler gelecek sen kafana takma rahat ol senin adetin geç oldu onun için yumoşlar ağırdan alıyor seninki geç döllenme olacak ahada gör:ecrin_bebek:

günaydınnnn bidenem...ewet bi yanlış anlama oldu sanırım canım önemli değil boşverrr...bu hassas dönemlerimizde birbirimizi yanlış anlıyo olabiliriz onlarınkide öyle olmuş bence yok bişey yani...

Canım beeniiimm. Allahım hep bu iyi niyetinden dolayı sabırlar veriyor sana. olumunekankayizsmile Çok önceyi biraz okuyabildim ama olayı az çok anladım. (neyseki zeki hatunuumm naniknanik)
Ben şimdi çıkmalıyım geçmişi neyim de gelince okurum artık.
Ben gidip şu yumoşlara bi baktırem teyzeleri. Öpüldünüz.

ayyy sen doktoramı gidiyorsun hadi bakalım hayırlısı...bende birazdan çıkacam annem ve babam bugün memlekete (ordu ya) gidiyorlar 6-7 ay gelmezler onları uğurlamaya gidecem özlem dolu günler başlıyor tekrar...canımmm inş. yumoşlarının güzel haberini yarın okurum ben öpüyorum seni...

dur canımmm hemen karar verme...bikere hamileyken adet belirtilerini birerbir yaşıyorsun onun için bekle canım olmazsada önümüzdeki ay devam yapacak bişey yok ama inş. senin meleğin bukez gelmiştir...

öyleymiş canım ama klomenle ilk ay çok üzüldüm bu ay da olmazsa diye korkuyom canım
sen ne tedavisi görüyorsun canım klomen mi

melocum haklı olabilirsin klomenin kist oluşturduğunu yeni öğrendim. çok teşekkürler...

tünaydın ev işlerine başlayacağım başlamadan uğramak istedim nasılsınız kızlar?

Selam Kızlarrrr :smiley-cool: Hayırlı Günler.. Haftanız güzel geçsin inşallah. Güzel haberlerle ınşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…