Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım ben ikinci kez kullanıyom ilkinde bir kaç gün gecikme oldu bir de adetim çok yoğun ve koyu renkte geldi

düşük olduğunu nasıl anladın canım doktor mu söyledi benim ilk klomeni kullanışımda gariplikler hissettim de

selam kızlar ben 4 sefer tes yaptım cıkmadı bırısı bıraz sılıktı 7 gun oldu belırtıler devam edıyor bu ılaclar bbukdar gecıktırme yaparmıhamıle değılmıyım sımdı kesın cıkardı olsaydı ama

canım walla benim birinde 9 gün,diğerinde 14 gün gecikme yaptı,düşün halimi.bende çok ümitlenmiştim.hatta bende de silik çizgi çıktı.bence hiç bekleme bir kan testi yap,sonuç neyse hemen çıkar.yoksada kendini fazla yıpratmamış olursun.inşallah tutmuştur ne diyim,bunu okadar kişi yaşadıki,seni anlıyorum canım.umarım hamilesindir.:Saruboceq:

canım ben adetime bir hafta kala test yaptım hem de kan testi pozitif çıktı ama gün geçtikçe kanda değer düştü ve adet gördüm adet gecikmesi 7 günü bulunca tahlil yaptırmanı öneririm doktorum bana böyle söylemişti

canım ben ikinci kez kullanıyom ilkinde bir kaç gün gecikme oldu bir de adetim çok yoğun ve koyu renkte geldi

verdiginiz bilgilere cok tesekkur ederim kızlar!
kendimi her ihtimale hazırlıyorum o zaman.. gecikme de olursa heyecan yapmayacagımm

Haklısın vallahi gülüm, kuzucuk değil resmen kurtçuklaar sırnaşık şey . Bazen ben bir taneyle uğraşamıyorum valahi siz öğretmenleri düşünüyorum. Allah sabırlar versin sizlere. İşiniz çok zor. Ben yapamazdım herhalde öğretmenlik. Bahar geldi gezmeler başladı.Gezmene eğlenmene bak vallaa. Hiç olur mu öyle nazar neyim gülüm. Sizin nazarınız değmez bana. Vallahi olacağı varsa olur. Maddi yönü yordu biraz. Ama ne yapalım sonuna kadar uğraştık olmadı deris bari.

düşük olduğunu nasıl anladın canım doktor mu söyledi benim ilk klomeni kullanışımda gariplikler hissettim de

canım ilk klomen kullandğmda 4 gün gecikme oldu
kan testi yaptırdım 8. gibi değer çıktı
ilaçlardandır dedi dr.um bnde öle düşündüm
ama 2 gün sonra inanılmaz sancılı şekilde regl oldumm
çok sancılıydım okulda dayanamayıp eve geldim çok fenaydım
2 ay sonra tekrar hamile kalıp bebek gelişmeyince
dr.um ilkinin de erken düşük olduğunu fakat anlayamadğmzı söledi
böle işte canım
şuan kürtaj sonrası dinlenme safhasındayım
bakalım 2 haftaya kadar başlıcak benimde marathon

selam kızlar..ben adet oldum hemde erken geldi.bu ayda nasip değilmiş napalım vakti zamanı vardır deyip dua edip beklemekten başka yapacak bişey yok. elbet birgün olacak inşallah

selam kızlar..ben adet oldum hemde erken geldi.bu ayda nasip değilmiş napalım vakti zamanı vardır deyip dua edip beklemekten başka yapacak bişey yok. elbet birgün olacak inşallah
Selam Destina. Hayırlısı olsun. Hadi bakalım yeni ay, yeni umut yerimseniben
günaydınn:ecrin_bebek: gününüz aydın olsun kızlarrhihoyyyt
Günaydın Eftalya. Hayırlı sabahlar. Güzel bir gün olur inşallah.
ALMİNAS ben de adet oldum canım ..yani başladı sayılır.

beklenmeyen tarih:22 mayıs

Hayırlısı olsun Melocuğum. İnşallah adet olmaz, bebişinin haberini verirsin bir daha ki aya.

hala adet olmadım ben elimde gitmio test yapmaya korkuorum o tek cizgii insanın moralini cok bozuoo:1no2:

canım benim sıkma o güzel canını allahın izniyle olur inşallah allah oğluşuna sağlık versin yavrucum ne aksiymiş senin yumoşlar yahu

günaydın arkadaşlar alminas nerelerde acaba

Hoşgeldin gülüm. Sana da günaydın. Hiç sorma gülüm yaa, pek bi nazlandı yumoşlarım. Ama heran bi atak yapabilirleer çünkülüm halaa iğnelere devam. boshayallersmile
Sevdacıığmın kız kardeşi gelecekti annesinde kalacak birkaç gün. Özletti kendini ama napsın kardeşini de çok özlemiştir. Bu günlerde gelir artık inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…