kızlar selam, birkac kere yazım ama hicbir cevap alamadım sizlerden.. arada kaynıyor sanırım sayfalar atlanınca..
benim simdiki sorum su: bu ay ilk kez kullandım klomen takipsiz ve ignesiz..
5 gun sonra beklenmeyen adet gunum..
ilk kez kullandiginizda adet dongununzde bir degisiklik oldu mu? kendimi hazırlamak istiyorum da bakarsınız gecikir falan umitlenmek istemiyorumyerimseniben
evet canım 17 haftalık hamileyim allahın izniyle
ben ilk kullandğmda gecikme yaptı sandım ama meğer düşük yapmışım
2. kullanışımda da hamile kaldım ama oda gelişemedi kürtaj oldum
yani bnde gecikme yapmadı
ama gecikme yapan arkadaşlarımzda var
selam kızlar ben 4 sefer tes yaptım cıkmadı bırısı bıraz sılıktı 7 gun oldu belırtıler devam edıyor bu ılaclar bbukdar gecıktırme yaparmıhamıle değılmıyım sımdı kesın cıkardı olsaydı ama
selam kızlar ben 4 sefer tes yaptım cıkmadı bırısı bıraz sılıktı 7 gun oldu belırtıler devam edıyor bu ılaclar bbukdar gecıktırme yaparmıhamıle değılmıyım sımdı kesın cıkardı olsaydı ama
canım ben ikinci kez kullanıyom ilkinde bir kaç gün gecikme oldu bir de adetim çok yoğun ve koyu renkte geldi
ben ilk kullandğmda gecikme yaptı sandım ama meğer düşük yapmışım
2. kullanışımda da hamile kaldım ama oda gelişemedi kürtaj oldum
yani bnde gecikme yapmadı
ama gecikme yapan arkadaşlarımzda var
iim canımm iimm
kuzucukmu kurtmu desek bilmiorum ama
evdeim şimdi
birasdan çıkıcam ama bi arkadaşa gidicem
akşamda bi arkadaşın doğm günü var
senn yumoşlara nazar değirdik galba biz
ne güzel büyüolardı inş. şu iğneler fayda eder
günaydın kıslaar mutlu umutlu haftalar olsun inşallah:lepi::lepi::lepi:
hamiş haberleri bekliyoruz bu hafta.tam gaz çalışmaya devaaaaaaaam:CüvCüv::CüvCüv:
düşük olduğunu nasıl anladın canım doktor mu söyledi benim ilk klomeni kullanışımda gariplikler hissettim de
Selam Destina. Hayırlısı olsun. Hadi bakalım yeni ay, yeni umut yerimsenibenselam kızlar..ben adet oldum hemde erken geldi.bu ayda nasip değilmiş napalım vakti zamanı vardır deyip dua edip beklemekten başka yapacak bişey yok. elbet birgün olacak inşallah
Günaydın Eftalya. Hayırlı sabahlar. Güzel bir gün olur inşallah.günaydınn:ecrin_bebek: gününüz aydın olsun kızlarrhihoyyyt
ALMİNAS ben de adet oldum canım ..yani başladı sayılır.
beklenmeyen tarih:22 mayıs
sultancım sen yatağanlıydın değilmi????zemuszemus
Hemencik geldim Sultaanım. Ama haberler iyi değil yine. Benim yumoşlar aksi çıktı bu defaa.mafoldumben O kadar da kasıklarım ağrıyor kii. Büyümüş olmaları lazımdı şimdiye dek. Yine aynı 12-13 mm de duruyorlarmış. Tekrar başka bir iğne verdi 3 tane. Onları da vurul bakalım yine de büyümezse bu ayı es geçeriz dedi. Ama ben de artık zaten tedaviyi neyimi bırakacam. Olursa olur, olmazsa da kendi bilir. Çok şükür ki var bi tane evladım, Allahım ona sağlık uzun ömür versin. Sen nasıl oldun gülüm, geçti mi soğuk algınlığın?
canım benim sıkma o güzel canını allahın izniyle olur inşallah allah oğluşuna sağlık versin yavrucum ne aksiymiş senin yumoşlar yahu
canım benim sıkma o güzel canını allahın izniyle olur inşallah allah oğluşuna sağlık versin yavrucum ne aksiymiş senin yumoşlar yahu
günaydın arkadaşlar alminas nerelerde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?