Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım hayrancım sıkma o tatlı canını ilknur1984 canım ben incir kürü ile hamile kaldım dene derim

hayrancım eğer adetin başladıysa incir+havuç kürünü denesene bi
canım inciri biliyom ama havuç kürünü bilmiyom nasıl yapılıyo

benim de başladı ama dediğin gibi diğerlerine benzemiyo

hayırlısı olsun canım üzülmek yok inş. önümüzdeki ay gelir yavrun çalışmalara devam et pes etme sakın...
çalışmaya devam canım çok üzülmedim hatta adet olabildiğime sevindim insan gergin oluyo hep
Canımmm bunda da vardır bir hayır!! Yeni ay yeni umut. Üzülme sakın.
evet canım zamnı değilmiş demek

Sagol canım. İlk aşılaman mı olacak?? Benim ilkti.

evet canım ilk aşılamam olacak. ama sana film çekmeden mi yaptılar aşılamanı. bana önce film çekelim dediler. genelde film çekmeden aşılama yapmıyor dr lar çünkü tüplerde bir tıkanıklık varsa aşılama boşuna oluyor.
sen nereye yaptırdın. ben başkent hastanesine yaptıracağım.

Canım özel muaynehanede yaptırdım. Ama sanırım bu ay geç kalmıştım Rahim filmi için. O yüzden çektirmedik. Her doktor farklı demekki.

başkent hastanesi kaca yapıyor aşılamayı?

Canım özel muaynehanede yaptırdım. Ama sanırım bu ay geç kalmıştım Rahim filmi için. O yüzden çektirmedik. Her doktor farklı demekki.

aslında bende önce özel muayene düşündüm. ama test falan ihtiyacı oluyuyor. birde aşılama zamanı sperm yıkatma işini falan labaratuvarda yapıp yetiştirmn gerekiyor. o nednele hastane ortamının daha iyi olacağını düşündüm.

Teşekkür ederim Zeynocuğum bilgin için. İnşallah çektiğin acıya değer. Ben de istiyorum aşılama yaptırmayı ama eşim istemiyor. Sperm nasıl alıyorlar ki aşılama yapacak zaman mı veriliyor? Amaann ne karışık işler bunlar yaaeyvahedigeldismile

Canım Spermler aynı gün iki saat önce veriliyor. Benim laboratuvar doktorumla aynı binada oldugu icin. Asagıda islem bitince hemen yukarı yetistirdiler. Özel bi islemle Spermler ayrılıyor. ıyi olan spermler sırıngayla rahime yerlestiriliyor.

Hayırlı haberler alırız inşallah sendende. Laboratuvar Doktorumla aynı binada canım. O yüzden öyle bi sorun yok bizde. Güzel haberler veririz insallah hepimizde.

Canım Eşin niye istemiyor??

canım aşılaman hayırlı olsun,dilerim tez zamanda yavruna kavuşursun,çektiklerini unutursun.ne zaman belli olacak,hayırlısıyla müjdeli haberini bekliyoruz.

canım aşılaman hayırlı olsun,dilerim tez zamanda yavruna kavuşursun,çektiklerini unutursun.ne zaman belli olacak,hayırlısıyla müjdeli haberini bekliyoruz.
Sagol Canım. Beklenmeyen adet tarihim 15 Mayıs. ınsallah tutmustur. Ayrı bi heyecanlıyım bu ay. Sen yaptırdınmı Aşılama??

Sagol Canım. Beklenmeyen adet tarihim 15 Mayıs. İnsallah tutmustur. Ayrı bi heyecanlıyım bu ay. Sen yaptırdınmı Aşılama??

dua edicem sana inşallah rabbim yüzünü güldürür.valla ben sadece klomen kullandım 4 kez.tutmadı.bu ay bıraktım tedaviyi.biraz toparlamak istiyorum kendimi.yaza kadar kendiliğinden tutmazsa bende düşünüyorum aşılamayı.rabbim yardımcımız olsun.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…