Canım özel bi muaynehanede yaptırdım. Kavaklıdere de.merhaba canım nerde yaptırdın aşılamayı
Canım özel bi muaynehanede yaptırdım. Kavaklıdere de.
Canım özeline bak!! Sen Aşılama yaptırdınmı hic??özel hastane mi yoksa muayehane mi?doktorunun adı ne?
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım hayrancım sıkma o tatlı canını ilknur1984 canım ben incir kürü ile hamile kaldım dene derim
canım inciri biliyom ama havuç kürünü bilmiyom nasıl yapılıyohayrancım eğer adetin başladıysa incir+havuç kürünü denesene bi
benim de başladı ama dediğin gibi diğerlerine benzemiyooluo cnm evet 2 ay bendede olmustu reglımın ılk gunu lekenlenme gıbıydım ne regl oldum dıyodum ne olmadım dıodum :)) sonunda olmustum bıde eskı reglıme gore farklıydı zatn devamı :)) klomen mı kullanıodun cnm sende
çalışmaya devam canım çok üzülmedim hatta adet olabildiğime sevindim insan gergin oluyo hephayırlısı olsun canım üzülmek yok inş. önümüzdeki ay gelir yavrun çalışmalara devam et pes etme sakın...
evet canım zamnı değilmiş demekCanımmm bunda da vardır bir hayır!! Yeni ay yeni umut. Üzülme sakın.
Canım özeline bak!! Sen Aşılama yaptırdınmı hic??
Canım özeline bak!! Sen Aşılama yaptırdınmı hic??
Anladım canım. Benim bu ay tutmazsa sırada Rahim Filmi var. Sen memnunmusun canım doktorundan??yok canım rahim filmi çektirdikten sonra düşünüyorum
Sagol canım. İlk aşılaman mı olacak?? Benim ilkti.
Canım özel muaynehanede yaptırdım. Ama sanırım bu ay geç kalmıştım Rahim filmi için. O yüzden çektirmedik. Her doktor farklı demekki.evet canım ilk aşılamam olacak. ama sana film çekmeden mi yaptılar aşılamanı. bana önce film çekelim dediler. genelde film çekmeden aşılama yapmıyor dr lar çünkü tüplerde bir tıkanıklık varsa aşılama boşuna oluyor.
sen nereye yaptırdın. ben başkent hastanesine yaptıracağım.
başkent hastanesi kaca yapıyor aşılamayı?evet canım ilk aşılamam olacak. ama sana film çekmeden mi yaptılar aşılamanı. bana önce film çekelim dediler. genelde film çekmeden aşılama yapmıyor dr lar çünkü tüplerde bir tıkanıklık varsa aşılama boşuna oluyor.
sen nereye yaptırdın. ben başkent hastanesine yaptıracağım.
başkent hastanesi kaca yapıyor aşılamayı?
Canım özel muaynehanede yaptırdım. Ama sanırım bu ay geç kalmıştım Rahim filmi için. O yüzden çektirmedik. Her doktor farklı demekki.
Tşk ederim Canım. Vallahi canım spekulum diye bir alet var bilirsin belki. Onu takınca çok canım yandı. Ciddi söylüyorum gözümden yaş aktı. Ben 250 tl ödedim canım. Doktorum senin rahim normalden fazla arkada ulaşmam zor oldu dedi o yüzden acıdı dedi. Birde ben kendimi çok kastım. Çok ümitliyim bu ay dedi çünkü zaten ilişki sırasında eşinin rahime ulaşması zor oluyor fazla arkada oldugu icin ama aşılamayla ben ulaştım inşallah olucak dedi. Bunu da ögrenmiş oldum.
Canım Spermler aynı gün iki saat önce veriliyor. Benim laboratuvar doktorumla aynı binada oldugu icin. Asagıda islem bitince hemen yukarı yetistirdiler. Özel bi islemle Spermler ayrılıyor. ıyi olan spermler sırıngayla rahime yerlestiriliyor.Teşekkür ederim Zeynocuğum bilgin için. İnşallah çektiğin acıya değer. Ben de istiyorum aşılama yaptırmayı ama eşim istemiyor. Sperm nasıl alıyorlar ki aşılama yapacak zaman mı veriliyor? Amaann ne karışık işler bunlar yaaeyvahedigeldismile
Hayırlı haberler alırız inşallah sendende. Laboratuvar Doktorumla aynı binada canım. O yüzden öyle bi sorun yok bizde. Güzel haberler veririz insallah hepimizde.aslında bende önce özel muayene düşündüm. ama test falan ihtiyacı oluyuyor. birde aşılama zamanı sperm yıkatma işini falan labaratuvarda yapıp yetiştirmn gerekiyor. o nednele hastane ortamının daha iyi olacağını düşündüm.
Canım Eşin niye istemiyor??Canım Spermler aynı gün iki saat önce veriliyor. Benim laboratuvar doktorumla aynı binada oldugu icin. Asagıda islem bitince hemen yukarı yetistirdiler. Özel bi islemle Spermler ayrılıyor. ıyi olan spermler sırıngayla rahime yerlestiriliyor.
Canım Spermler aynı gün iki saat önce veriliyor. Benim laboratuvar doktorumla aynı binada oldugu icin. Asagıda islem bitince hemen yukarı yetistirdiler. Özel bi islemle Spermler ayrılıyor. İyi olan spermler sırıngayla rahime yerlestiriliyor.
Sagol Canım. Beklenmeyen adet tarihim 15 Mayıs. ınsallah tutmustur. Ayrı bi heyecanlıyım bu ay. Sen yaptırdınmı Aşılama??canım aşılaman hayırlı olsun,dilerim tez zamanda yavruna kavuşursun,çektiklerini unutursun.ne zaman belli olacak,hayırlısıyla müjdeli haberini bekliyoruz.
Sagol Canım. Beklenmeyen adet tarihim 15 Mayıs. İnsallah tutmustur. Ayrı bi heyecanlıyım bu ay. Sen yaptırdınmı Aşılama??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?