Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

umutlum canım dün biraz canım sıkıldı tahlillerim kötü çıktı bağırsakta tümörden şüpelendiler ben bugün 5 de başka hastaneye gidicem randevü aldım bide orda yaptıracam tahlil canım çok sıkıldı eşimde çok üzülüyor sağlığınıza dikkat edin ne olur bak sağlık elden gidince onun derdine düşüyoruz...

umutlum kimse için canını sıkma boşver konuşmak isteyen konuşsun kendi kendine burası çok güzel dostlukların kazanıldığı bir yer böyle gerilmeler olmasın sallayın gitsin rahat olun...

canım bal tarçın çörekotu yapıyorum incir kürüne adetkenmi başladın belki ikisi bir ağır olur

adetin ilk günü başladım 21 gün yapıp 7 gün ara veriyon ama ben 12 gün yaptım 12. Günde yumurta kontrolünde doktor yumurtan yok deyince sinirlendm bıraktım kürü 2 gün sonra yumurtam oluşmaya başladı geç büyüdü geç çatladı progesteron baktırırken beta hcg de baktırdım adetime daha 5 gün vardı bi de baktım ki hamileyim şu an 19. Haftaya giriyorum canım

Ay canım inşallah bişey yoktur!!! Habersiz bırakma bizi. Biran önce güzel haberlerle gel inşallah.

Esemosum geÇmıŞ olsun gÜzelım sıkma canını ınŞallah allahın ıznıyle herŞey gÜzel olacak dualarım senınle tatlım

aren cim ben de rahim filmi çektirdim 7 ay sonra kendiliğinden hamiş kaldım haa bu arada aşılamamın birini rahim filminden 5 ay sonra yaptırmıştım o tutmamıştı 2 ay sonra kendiliğinden gelmişti bebişim ama kaybettim malesef...inş. sen yavruna hemen kavuşursun canım aşılama da yaptırabilirsin beklemek seni strese sokuyorsa en azından birde onu dene canım...belkide aşılamada ikiz olur bi taşla iki kuş olur...inşşşş...

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım bu ay hamiş kalmazsam bidahaki ay yapıcam saol canım

kızlar ben çıkıyorum şimdilik dışarda işlerim var akşamda hastaneye gidecem gelince görüşürüz...

regl ile attığın yumurta değil. rahim duvarı gebelik oluşmamışsa dökülür yani regl olarak atılır. yumurtalarda eriyip kaybolur.

canım benim de öyle oldu galiba ilacın etkisi canım
ikici sefer kullanıyorum henüz daha adet olmadım bakacağım ikincisi nasıl olacak
tesekkurler kızlar verdiginiz bilgiye.. o zaman benim rahim duvarım falan kalmadı hepsini döktüm bu ne ya icim dısıma gecti resmen delikafadulden

klomeni fazla kullanmak rahim kurulugu ve daha bicok sorun yaratıo vücüdun dengesini bozuo benim dr um bir kere daha kullandırcak okadar 3.yü vermeyecegim dedi kızlar sorun doktorlarınıza
Cok ilginc ya doktor bana 4 aylıgına verdi hem de takipsiz.. Bu ay ilk kez kullandım, ptesi regl oldum simdi ikinci kez kullanıyorum ben de.. Acaba ben de 3. de gitsem mi doktora?

günaydın kızlar adetim başladı yeni adet tarihim 25 mayıs beni de listeye eklerseniz sevinirim
hayırlısı olsun canım.. yeni ay yeni umut demek...:Saruboceq:

dilemyare nasılsınnn neler yapıosun cnm

canım,iiyim sen neler yapıyosun,özletiyon kendini.bende artık bıraktım bisüre tedaviyi.4. klomen kullanışım.diğer aylar tutmadı.yeni bir dra gitmiştim,o da eski drumun yumurtayı erken çatlattığını söledi.20 ml.olmadan çatlatılmaz dedi.eski dr biri 17,diğeri18 ml iken iğneyi vurdurtmuştu.bu ayda klomeni son kez kullanmıştım yumurta olmadı.çok canım sıkıldı.dr istersen dozu arttırarak bikez daha deneyelim ama doz artınca riskte artıyo dedi.kabul etmedim.saldım bakalım ne olacak.yaza kadar olmazsa istanbula gidip orda bakıcam.inşallah gerek kalmaz canım.

arkadaşlar 30 yasındayım. 2kere klomen kullandım ve otrivelle isminde catlatma ignesi oldum .inş. bu ay tutar. korundugumuz günlere yanıorum. benim gibi otrivelle kullanan var mı.

bende ovitrelle oldum tutmadı bu ay yine gonaphene kullandım haftaya pazartesi yine ovitrelle olacam bakalım inş. bu ay tutar..Rabbim hepimizin kucağını doldursun tez zamanda..

bende ovitrelle oldum tutmadı bu ay yine gonaphene kullandım haftaya pazartesi yine ovitrelle olacam bakalım inş. bu ay tutar..Rabbim hepimizin kucağını doldursun tez zamanda..

inş. dualarımız müşterek. bugün progesteron testi oldum .sonucunu yarın alcem. yumurtlama olup olmadıgına bakılcek. ayın 9una kadar beklicez. senin ikinci mi olcek destina. benim ikinci ayın. bakalım hayırlısızemuszemus

Tşk ederim canım. İnşallah tutar. Sorma canım ya. Acıyada razıyım diyorum artık. Tutsunda inşallah..
Zeynocuğum hayırlı olsun aşılaman. Acıdığını ilk senden duydum güzelim, korktum valla. Bana kalsa ben de yaptıracam da eşim istemiyor. Ne kadara mal oldu canım aşılaman. Bilgi verebilirsen sevinirim.
canım bende bu ay bal tarçın çörekotu yapıyorrrum bakalım inşallah bu ay hamiş kalırız hepimiz
İnşallah olacak İlknurcuğum bu ay. Olmazsa hep birlikte incir kürüne başlayalım. Ben adet olunca başlayacam, Sultanımdan aldım tarifi.
Canııım beniim geçmiş olsun. İnşaallah dr yanılmıştır. Allahım acil şifalar versin Emineciğim. Haklısın önce sağlık. Biz düşmüşüz bebek derdine, dünyayı unutuyoruz. Ama önce bizim sağlığımız önemli. Kıyamam sana. Biran önce gel, habersiz bırakma canım bizi.
Tamam bi taneeem artık sıkmıyorum canımı. Hiç yakışmadı zaten bana cevap vermek. İyi haberini bekliyorum canım.

kızlar ben çıkıyorum şimdilik dışarda işlerim var akşamda hastaneye gidecem gelince görüşürüz...
Ben artık sabah okuurum iyi haberlerini inşallah. Allahım yardımcın olsun bebeğiim.
slm kızlar nasılsınız?
Hoşgeldin Civcivciğiim. Nasılsın, oğlun nasıl? bilmiyorumkismileOğlandı dimi güzelm yaa

Tşk ederim Canım. Vallahi canım spekulum diye bir alet var bilirsin belki. Onu takınca çok canım yandı. Ciddi söylüyorum gözümden yaş aktı. Ben 250 tl ödedim canım. Doktorum senin rahim normalden fazla arkada ulaşmam zor oldu dedi o yüzden acıdı dedi. Birde ben kendimi çok kastım. Çok ümitliyim bu ay dedi çünkü zaten ilişki sırasında eşinin rahime ulaşması zor oluyor fazla arkada oldugu icin ama aşılamayla ben ulaştım inşallah olucak dedi. Bunu da ögrenmiş oldum.

merhaba canım nerde yaptırdın aşılamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…