Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim çok saolun verdiğiniz moral için valla yanınıza gelince herşeyi unutuyorum...ben şimdilik çıkıyorum evi felan toplayım biraz sabah bıraktığım gibi duruyor öpüyoopuyorumnanaktanrum byyy....

emınecıgımm ben sonuclarının ıyı cıkacagına ınanıyorum hıc bozma moralınııı
selmacımm sagol bebıste buyuyor ısteee yan gelıp yatıyorrr

kızlar şimdi bugün klomende 4.günüm yarın son. içtiğim ilk 2 gün kasıklarımda ağrı vardı sanki içinde bir hareketlilik var gibi. ama dünden beri tık yok. korktum aksi giden birşeymi var acaba. yada yumurtam çatladı mı ki.

korkma aksı gıden bırsey yoktur yumurtalar gunde 2 cm buyuyorr ılac bıttıkten sonrakı 7.yada 8.gun agrıların baslarr cunku yumurta sayın artmıs ve boyutlarınn buyumus olurr catlamasıda bugunden ıtıbaren 10 gunu bulurr 20 cm yaklasınca catlıyorlarr

canım zannetmiyorum yumurta bukadar erken oluşup çatlamaz.sıkma canını herşey yolundadır inşallah.canını çok sıkarsa bu durum dra git en azından için rahatlar.ama bence içini ferah tut derim.

inş. Sizde bir an önce hayırlısıyla atlatırsınız bu sağlık durumlarını çok zor bu işler 4 gündür ne iş yapıyorum ne bişey sağlık çok önemli bunu bikez daha anlıyor insan...

inşallah bitanem allah herkese önce sağlık versin sıkma canını inşallah herşey düzelecek

ee kızlar yemekten ne zaman dönceniz burası yine sakinleşmeye başladı

sağol canısı hoşbulduk.valla millet döner herhalde birazdan.bende birazdan çıkıcam.bayan futbol takımını yaygınlaştırmak için yapılan bir panel var ona katılıcam,ordan da kayınvalidemlere geçicem.artıkın akşama evde olurum.öpüyorum çok.opuyorumnanaktan

ben ancak gelebıldımm kocıs evdeydı sımdı yola cıktı hataya gıdıyorr bavul hazırla falan derken arada ugrayıp bakabıldımm

akannehir Abooowww sahiden ne yapmışım ben ya. :kedi: Affet minnoşum, elim sürçmüşşş :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…