kızlar şimdi bugün klomende 4.günüm yarın son. içtiğim ilk 2 gün kasıklarımda ağrı vardı sanki içinde bir hareketlilik var gibi. ama dünden beri tık yok. korktum aksi giden birşeymi var acaba. yada yumurtam çatladı mı ki.
slmmmmm
canlarımmm
dersim erken bitttti yupppiiiiiiiiiiiiiii
kızlar şimdi bugün klomende 4.günüm yarın son. içtiğim ilk 2 gün kasıklarımda ağrı vardı sanki içinde bir hareketlilik var gibi. ama dünden beri tık yok. korktum aksi giden birşeymi var acaba. yada yumurtam çatladı mı ki.
slmmmmm
canlarımmm
dersim erken bitttti yupppiiiiiiiiiiiiiii
inş. Sizde bir an önce hayırlısıyla atlatırsınız bu sağlık durumlarını çok zor bu işler 4 gündür ne iş yapıyorum ne bişey sağlık çok önemli bunu bikez daha anlıyor insan...
hoşgeldiinnnn.benimde perşembeleri keyfime diyecek yok,dersim erken bitiyo.zemuszemus
ee kızlar yemekten ne zaman dönceniz burası yine sakinleşmeye başladı
Allah kavuştursun Canım.. :gitme:ben ancak gelebıldımm kocıs evdeydı sımdı yola cıktı hataya gıdıyorr bavul hazırla falan derken arada ugrayıp bakabıldımm
umutlum ne yaptın taaaaa 11 ağustosa attın benim kolonoskopiyi kızzzz 11 mayısta yaptıracammm...ama bu 11 ağustos tarihini hiç unutmayacam belkide ALLAH söyletti o günde hamiş olduğum haberini veririm belki hı olmazmı tatlı dillim...
Allah kavuştursun Canım.. :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?