Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ben ancak gelebıldımm kocıs evdeydı sımdı yola cıktı hataya gıdıyorr bavul hazırla falan derken arada ugrayıp bakabıldımm
Allah kavuştursun minnoşum. Kocacığın hemencik gelsinn.
11 ağustosta ya serapcım senden ya da eminecim senden güzel haberler mi gelecek ne

Ayy valla bilmiorum bakalım neler olacak o tarihte. Hayırdır inşallahh, hayırdır inşallahh aklinialirimsmile

slmkızlar bu aralar celişki içindeyim doktorum adetim söküldükten sonra serphoneye baslıcamı eger bu seferde olmazsa igneye geciceni söledi ama ben biraz kararsızım napıcamı bilmiorum devam etsemmi bu ilk kullanısımdı serephonei daha önce düşügüm olduu napcamı bilmiorumbi fikir verirmisiniz kızlar ya

serephone yi hiç kullanmadım canım ama burda kullanan arkadşlar olması lazım

Selam Eftalyacığım. Benim doktorum da ikinci klomenden sonra olmayınca iğnelere geçelim demişti. Ama ben onu dinlemedim üçüncü defa da klomne kullandım. Klomen bende rahim duvarını inceltti, herkeste aynı şeyi yapar mı bilmiorum. Eğer iğnelere geçseydik rahimi de hazırlıyor o iğneler demişti. Gerçi iğneye de geçtim iki defa da onu denememe rağmen hala tık yok bendee boshayallersmile Sen bilirsin ama doktorunu dinle istersen. Ama iğneler de çok pahalı ve ancak rapor çıkartırsan devlet karşılıyor. Onda da sadece yarısını karşılıyor. Ödeyeceğin para kullanacağın doza göre değişiyor. Ben maddiyatı açısından istememiştim iğnelere geçmeyi. Ama dediğim gibi, iğnelere rağmen bende başarı sağlanamadı. İnşallah hakkında hayırlı olana karar verirsin.

evet doktormda öle söledi rapor cıkarcanı ama cok kararsızım bugün 4.günüm farlutal kullanıorumm bakalım ne zman sökülcek acaipstresliyimmafoldumbenmafoldumben

klomen kullanunca zaten progestan veriyorlar bir de yanında çünkü rahim duvarını inceltiyor dediğin gibi.eğer tutarsa progestan bebeğin düşmesini engelliyor ve rahim duvarını kalınlaştırıyor.

peki bu rahim duvarı incelince noluo bebk tutunamıomu tedavisi yokmuu nden oluo

Sanırım bebek tutunamıyor canım. Doktorum bana Climara diye bir bant vermişti. Hatta iki kez kullandım o bantı. Küçük, şeffaf birşey. Kalçana yapıştırıyorsun o kendi kendine kalınlaştırıyormuş rahimi buyrunnnnnnnnn

hmmhiç duymamıstım rahmi kalınlastıran bantı eczanelerde satılıomu bu canım doktorum bana serephoneyi ilk kullanısımda ilacın tepki vermedini ve rahmin ince oldugunu sölemiştii ama rahim bazı zaamanlar incelip adete yakın kalınlasıomuss acaba ilac bendedemi rahmiinceltti

Ben de klomen kullanırken duymuştum işte bu bantı canım. Evet doktor yazıyor, eczaneden alıyorsun. Ama senin doktorun neden gerek görmedi bilemem.
Kızlar sizlere bişi soracam. Benim bugün adetimin 21. günü. Hatırlarsanız bir hafta önce doktorum bana adet söktürücü vermişti yumurtalarım büyümedi diye. İlk verdiği gün yuttum bi tane ama daha sonra devam etmedim. İçmemeye başladım yani. Normalde hiç gününde adet olmam zaten, 45-50 günde bir olurum. Adetime hala 8 gün olmasına rağmen benden bugün kahverengi akıntı geldi. Hatta adet olacakmışım gibi belim ağrıyor. Sizlere de böyle birşeyler olmuş muydu, bana neler oluyor acep.
Neler oluyor gülüm, bize neler oluyor.
Neler oluyor sana, bana neler oluyoor.

adetin gecelimi 21gün oldu cnmm banada dktor adet söktürücü verdikullanıorum yada senin bu kahverengi akıntı tutunmakanaması olmasın benimde ilk gebeligimde ölekahverengi akıntılarım olmustuu

adetin gecelimi 21gün oldu cnmm banada dktor adet söktürücü verdikullanıorum yada senin bu kahverengi akıntı tutunmakanaması olmasın benimde ilk gebeligimde ölekahverengi akıntılarım olmustuu

Yok canım yaa, geçmedi adetim daha 8 gün var. Adet olalı 21 gün oldu daha. Karışık yazdım biras galiba. kafam çok karışık çünkülümm. Dediğim gibi benim de öyle olmuştu kahvehrengi akıntım ama adet kanaması gibi sökülmüştü ardından. Meğer düşük yapıyormuşum :1no2: Allahım bi daha yaşatmas inşallah kimselere de bana da

canlarım tam sizle yazışırken
kk dan kütahyalı arkadaşlarımla msn den konuşuodum
dışarı çıkacaklarmış hade bana gelin dedimm
ohhhhh misler gibi oturduk onlarla
ikiside hamile
biri 20. haftasında biride 11. haftasında
bol bol dertleştik ve ben bu ay adaçayı içmeye karar verdim
bide acı elma yağı var iltihabi akıtan onu denicem inş.
kimseler kalmamış ben gelen kadar
yarın görüşürüs inş.
öpüorum hepiniziiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…