Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sağol canım beni deeklemişsin listeye

CANIM HOŞGELDİN...pazartesi günü karın ağrısıyla acil hastaneye gittim bir sürü tahlil yapıldı bağırsak tümöründen şüpelenildi bende dün kendi özel doktorumun arkadaşıymış ona gittim oda aynı şeyleri söyledi 11 mayısa gün aldım canım kolonoskopi yapılacak ozaman sonuç kesinleşecek....

sevdacım

hayrancım havuç kürü ayrı bir kür değil incirleri kaynatırken içine 2 tan havuçta koyuyorsun incir güzel gelişmesine havuçta sağlıklı çatlamasına yardımcı oluyor canım

benim yaş 29,tabiki genciz daha.nasip olurda bakarsın 45 yaşlarımızda da burda yazışıyor oluruz,ozamanda sölerim daha genciz biiizzz.ruhumuz genç anacım ruhumuz.hem kadın da şarap gibidir yıllandıkça güzelleşirmiş.:sm_cool:bayanssulusmilezemuszemus

canım benim sana dua edicem,inşallah canını sıkan bişey çıkmayacak ve sonucunu sende bize müjdeyle verirsin.ne zamana belli olacak sonuçlar.rabbim güldürsün yüzünü.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

11 mayıstan sonra öğrenecem canım inş. bişey çıkmaz saol dilemyare:teselli:

günaydııınn datlummm.iyi yaptın yat valla.güzel bir de kahvaltı yaptınmı ooohhh değmeyin bebişin keyfine.zemuszemus

ayyy canım benim yok yok merak etme sizlerin yanında hiç suratım asık olurmu sizlerin yanında diyorum çünkü gerçekten karşılıklı sohbet ediyo gibiyim sanki hepinizi yakından görüp sesinizi duymuş gibiyim onun için burası beni çok rahatlatıryor mutlu ediyor beni..şükürler olsunki sabretmeyi dahada çok öğrendim bu sene özellikle...canım benim bende seni çoooooook seviyorum desteğin için çok saol bidenem...

canım gecmıs olsun herseyde bır hayır vardır dıoruz inşş sonucların ii cıkarr dualarımz senınle..sen moralını yuksek tut yeterrzemuszemus

sulatım teşekkür ederim canım doğru haklısın herşey insanlar için aynı anda ağlayabiliyoruz da mutlu bi haber alıncada hemen gülebiliyoruz...dediğin gibi herşey olabilir ama bilmiyorum bu ay kendiliğimden hamile kalsam şok şok şok olurum heralde çünkü ozaman bu tahlillerin hiçbirini yaptıramam neyse ondada olur bi hayır dimi ama biz zaten çocuk olayını bi kaç ay rafa kaldırmıştık ama zaten tutmuyor hemen diye bu ay korunmamıştık bi kaçkere yani tutarmı tutar şaşırmam artık...bu arada peki senin eşinin sağlık durumu nasıl tedavi oldumu yada ilaç felan kullanıyormu..

canım gecmıs olsun herseyde bır hayır vardır dıoruz inşş sonucların ii cıkarr dualarımz senınle..sen moralını yuksek tut yeterrzemuszemus

saol kuzum...moralim şimdilik iyi ben sonuçlarımın iyi çıkacağını düşünüyorum inş. öyle olur bakalım...

Canım benım eŞım allaha ŞÜkÜr saĞlıklı Ünıversıteye soruyoruz amelıyat dıyor normal gÖĞÜs cerrahına sorruyoruz bunun ıÇın amelıyata gerek yok dıyor geÇen hafta tomografı yenılendı hala duruyo 1 yıl sonra tekrar Çektır dedı bılmıyorum ne yaparız

Günaydın kızlar bayanssulusmile uzun zamandır yoktum özlemişim valla maşallah bugün herkes burda.neredeyse iki ay oldu ilacı bırakmıştım iki ay kullandım zaten.hala bişey yok ama takmıyorum artık desemde inanmayın yine aklımın bir köşesinde acaba bu ay olcakmı düşüncesi var.olana kadarda gitmiycek öyle gözüküyo.yazılarınızı okumaya çalıştım az çok esemoscum çok çok geçmiş olsun canım inşallah önemli değildir moralini yüksek tut canım.herşeyin başı moral nasıl düşünürsen öyle olur bunu unutma ben yaşadığım için diyorum.alminascım bebiş nasıl resimlerini gördüm çok tatlısın maşallah nazar değmesin vakit yaklaşıyo hadi hayırlısı.geçen aylardan hamile haberleri varmı ben rastlamadında.inşallah bu ay bol hamişli bir ay olurhepinizi öpüyorum. opuyorumnanaktan

umutlum pozitif arkadaşım benim seni seviyorum tatlım
alkisalkisalkisSev beni Sultaanıım. Yaşasın klomen kardeşliğiii :enbuyukkk: İnann ben de seni çok seviyruum.
Günaydınlar balııım. Ohhh yarasın tatlı uykular olsuun. Heee hükümet giibiyim deel mi? Zaten kocişşçiğim de son seneler daha bi çekinir oldu benden. Hangi erkekk diklenebilir böyle cüsseye, ayy pardoon hükümetee sırnaşık şey
Genciz güzeliiizz seni üzeriiiz. Biz senin gibisini sıra sıra dizeriiiz. Amaan şarkıyı uyarlayayım kendimize dedim ama, kimi diziceez ki sıra sıraa bilmiyorumkismile Amaannn herkesleri dizeriiz bekaydirigubbakcemile2
11 mayıstan sonra öğrenecem canım inş. bişey çıkmaz saol dilemyare:teselli:

Canım 11 Ağustosta güzel haberini alacağızz. Bundan hiiiçç şüphen olmasıın. Duygularımız karşılıklı gülüm biliyorsun dimi canımınicçii

inş. sizde bir an önce hayırlısıyla atlatırsınız bu sağlık durumlarını çok zor bu işler 4 gündür ne iş yapıyorum ne bişey sağlık çok önemli bunu bikez daha anlıyor insan...

umutlum ne yaptın taaaaa 11 ağustosa attın benim kolonoskopiyi kızzzz 11 mayısta yaptıracammm...ama bu 11 ağustos tarihini hiç unutmayacam belkide ALLAH söyletti o günde hamiş olduğum haberini veririm belki hı olmazmı tatlı dillim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…