Ohh ohh Allah iyilik versin hayatım. Zaman ne kadar çabuk geçiyor. Bi bakmışız doğuma gidiyorum diye yazıyorsun. Ben nasıl olayım ki gülüm, serseri mayın gibiyim desem yeridir. Buna da şükür yine de.[/QUOTE]Aman ne bileyim Zeynocuğuum. Ama akşam tekrar söyledim, bu defa olumlu baktı eşim de. Sen bunun niyetine girmişsin artık, bana da uymak düşüyor dedi. Hayırlısı inşallah. Ama bu gittiğim doktora yaptırmam çünkü özel muayenehanesi var. Bir sürü uğraş olur. Daha önce gittiğim doktora giderim büyük olasılıkla. Çünkü o özel hastanede çalışıyor, laboratuvar var en azından elinin altında. Şimdi 15 gün mü bekleyeceksin canım sonucu öğrenmek için?
iyim umutlu saolasın.oğlumda iyi büyüyoruz işte yavaş yavaş.6 aylık olduk artık.sen nasılsın?keyifler yerindedir umarım:)
günaydınnnopuyorumnanaktan
Ohh sefan olsun Dilemciğim.Bi koşu gidip geliver. Perşembeleri ben de severim normalde, çünkü cumanın habercisi oluyor. Ama bu perşembe geçmesin diye bakıyorum çünkü o kadar yoğun ki işlerim, üstelik yarın mesai bitimine kadar bitirmem gerekiyoor. Amaann hiç canım çalışmak istemiyoor. Yaşlandım mı nee akannehirherkese günaydııınnnn.okula gitmeden bi uğrayayım dedim.maşallah umutlum benden erken davranmış,açılışlar yapılmış.çok öpüyorum umutlum.bugün sadece iki dersim var.perşembeleri çok seviyorum.zemuszemus2 saat sonra görüşürüz.opuyorumnanaktan
Günaydın güzeller güzeliim. Hayırlı sabahlar güzel günler olsun inşaallh.herkese günaydın arkadaşlar
günaydınnnopuyorumnanaktan
Zeynocuğum hayırlı olsun aşılaman. Acıdığını ilk senden duydum güzelim, korktum valla. Bana kalsa ben de yaptıracam da eşim istemiyor. Ne kadara mal oldu canım aşılaman. Bilgi verebilirsen sevinirim.
İnşallah olacak İlknurcuğum bu ay. Olmazsa hep birlikte incir kürüne başlayalım. Ben adet olunca başlayacam, Sultanımdan aldım tarifi.
Canııım beniim geçmiş olsun. İnşaallah dr yanılmıştır. Allahım acil şifalar versin Emineciğim. Haklısın önce sağlık. Biz düşmüşüz bebek derdine, dünyayı unutuyoruz. Ama önce bizim sağlığımız önemli. Kıyamam sana. Biran önce gel, habersiz bırakma canım bizi.
Tamam bi taneeem artık sıkmıyorum canımı. Hiç yakışmadı zaten bana cevap vermek. İyi haberini bekliyorum canım.
Ben artık sabah okuurum iyi haberlerini inşallah. Allahım yardımcın olsun bebeğiim.
Hoşgeldin Civcivciğiim. Nasılsın, oğlun nasıl? bilmiyorumkismileOğlandı dimi güzelm yaa
Umudunu hiç kaybetme gülüüm. İnşallah bu ay güler yüzüün :Saruboceq:Ohh sefan olsun Dilemciğim.Bi koşu gidip geliver. Perşembeleri ben de severim normalde, çünkü cumanın habercisi oluyor. Ama bu perşembe geçmesin diye bakıyorum çünkü o kadar yoğun ki işlerim, üstelik yarın mesai bitimine kadar bitirmem gerekiyoor. Amaann hiç canım çalışmak istemiyoor. Yaşlandım mı nee akannehir
Günaydın güzeller güzeliim. Hayırlı sabahlar güzel günler olsun inşaallh.
Evet canım. İki Hafta sonra belli olur. Bu ay ayrı bir heyecanla bekliyorum. Çok umutluyum bu ay. Allah yüzümüzü güldürür inşallah.
umutlum malesef bu gittiğim doktorda aynı şeyden şüpelendi 11 mayısta kolonoskopi yapılacak emin olmak için anesteziyle olacakmış şimdiden çok korkuyorum offffeyvahedigeldismile birde bu gittiğim doktor benim bebek için gittiğim doktorun arkadaşı iki tane düşüğüm olduğu için oda kendince bi araştırma yapacakmış onun içinde bugün sabah 5 tüp kan verdim bakalım herşeyde bi hayır vardır canım ya belki de bu vesileyle başka bişeyde ortaya çıkar değilmi...bana dua edin ne olur kötü çıkmasın sonuçlarım:1no2:
Umudunu hiç kaybetme gülüüm. İnşallah bu ay güler yüzüün :Saruboceq:Ohh sefan olsun Dilemciğim.Bi koşu gidip geliver. Perşembeleri ben de severim normalde, çünkü cumanın habercisi oluyor. Ama bu perşembe geçmesin diye bakıyorum çünkü o kadar yoğun ki işlerim, üstelik yarın mesai bitimine kadar bitirmem gerekiyoor. Amaann hiç canım çalışmak istemiyoor. Yaşlandım mı nee akannehir
Günaydın güzeller güzeliim. Hayırlı sabahlar güzel günler olsun inşaallh.
Evet canım. İki Hafta sonra belli olur. Bu ay ayrı bir heyecanla bekliyorum. Çok umutluyum bu ay. Allah yüzümüzü güldürür inşallah.
canım inşallah iyidir sonuçların
Umudunu hiç kaybetme gülüüm. İnşallah bu ay güler yüzüün :Saruboceq:
Günaydın Emoşuumm.
Parmağında yüzükler kolunda bilezikler
Oy sana dolanayım oyy oyy Emineeem
Nedir bu güzellikleer. sempatiksalakcinni
umutlum malesef bu gittiğim doktorda aynı şeyden şüpelendi 11 mayısta kolonoskopi yapılacak emin olmak için anesteziyle olacakmış şimdiden çok korkuyorum offffeyvahedigeldismile birde bu gittiğim doktor benim bebek için gittiğim doktorun arkadaşı iki tane düşüğüm olduğu için oda kendince bi araştırma yapacakmış onun içinde bugün sabah 5 tüp kan verdim bakalım herşeyde bi hayır vardır canım ya belki de bu vesileyle başka bişeyde ortaya çıkar değilmi...bana dua edin ne olur kötü çıkmasın sonuçlarım:1no2:
]
kızzzz şu asık suratımı güldürdün:sm_cool:canım benim:1hug:
gunaydınn kızlarrr ben bu sabah tembellık yaptımm :))) nasılsınız bakalımmm??
esemosum gecmıs olsun canımmm neyın varr ben kacırmısım senın rahatsız oldugunuuu((
dılemyare sende geztozzz suslen puslen bosverr bırdahamı gelecegız dunyaya:)))
sultancım sen nasılsınn paşa nasılll ısım buldunuzmuuu
hayran selsu sızlerede meraba nasılsınızzz
canım iyiyim ne olsun şu adet bitsin 3. klomen olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?