Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Ohh ohh Allah iyilik versin hayatım. Zaman ne kadar çabuk geçiyor. Bi bakmışız doğuma gidiyorum diye yazıyorsun. Ben nasıl olayım ki gülüm, serseri mayın gibiyim desem yeridir. Buna da şükür yine de.[/QUOTE]
Evet canım. İki Hafta sonra belli olur. Bu ay ayrı bir heyecanla bekliyorum. Çok umutluyum bu ay. Allah yüzümüzü güldürür inşallah.

günaydın kızlar
bişiy sorcam benden parça parça bişiyler geliyo klomenden midir
önceki klomen kullanışımda böyle et parçasına benzer gelmiyodu pıhtı şeklinde geliyodu şimdi de şaşırdım acaba size de böyle mi oldu klomen kullanırken

Ohh sefan olsun Dilemciğim.Bi koşu gidip geliver. Perşembeleri ben de severim normalde, çünkü cumanın habercisi oluyor. Ama bu perşembe geçmesin diye bakıyorum çünkü o kadar yoğun ki işlerim, üstelik yarın mesai bitimine kadar bitirmem gerekiyoor. Amaann hiç canım çalışmak istemiyoor. Yaşlandım mı nee akannehir
herkese günaydın arkadaşlar
Günaydın güzeller güzeliim. Hayırlı sabahlar güzel günler olsun inşaallh.
Evet canım. İki Hafta sonra belli olur. Bu ay ayrı bir heyecanla bekliyorum. Çok umutluyum bu ay. Allah yüzümüzü güldürür inşallah.[/QUOTE]
Umudunu hiç kaybetme gülüüm. İnşallah bu ay güler yüzüün :Saruboceq:
günaydınnnopuyorumnanaktan

Günaydın Emoşuumm.
Parmağında yüzükler kolunda bilezikler
Oy sana dolanayım oyy oyy Emineeem
Nedir bu güzellikleer. sempatiksalakcinni

umutlum malesef bu gittiğim doktorda aynı şeyden şüpelendi 11 mayısta kolonoskopi yapılacak emin olmak için anesteziyle olacakmış şimdiden çok korkuyorum offffeyvahedigeldismile birde bu gittiğim doktor benim bebek için gittiğim doktorun arkadaşı iki tane düşüğüm olduğu için oda kendince bi araştırma yapacakmış onun içinde bugün sabah 5 tüp kan verdim bakalım herşeyde bi hayır vardır canım ya belki de bu vesileyle başka bişeyde ortaya çıkar değilmi...bana dua edin ne olur kötü çıkmasın sonuçlarım:1no2:

Günaydın Emoşuumm.
Nedir bu güzellikleer. sempatiksalakcinni[/QUOTE]

kızzzz şu asık suratımı güldürdün:sm_cool:canım benim:1hug:

canım inşallah iyidir sonuçların

Günaydın Emoşuumm.
Nedir bu güzellikleer. sempatiksalakcinni
[/QUOTE]

kolay gelsin canıımmm.valla bende arada çok yoruldummu yaşlandımmı diye soruyom kendime ama ne yaşlanması canısı,geçici bunlar taş çıkartırız evelallah.ne diyim kolaylık versin allah.hafta sonu çıkartırsın acısını.bende şimdi duş alıp hazırlanıcam,makyaj falan.öğleden sonrada kayınvalidemlerdeyim.görümcem nişanlanmıştı,dünürler geliyomuş.bayanssulusmile

kolay gelsin canıımmm.valla bende arada çok yoruldummu yaşlandımmı diye soruyom kendime ama ne yaşlanması canısı,geçici bunlar taş çıkartırız evelallah.ne diyim kolaylık versin allah.hafta sonu çıkartırsın acısını.bende şimdi duş alıp hazırlanıcam,makyaj falan.öğleden sonrada kayınvalidemlerdeyim.görümcem nişanlanmıştı,dünürler geliyomuş.bayanssulusmile[/QUOTE]

ohhhh sefan olsun dilemyare tak takıştır bayanssulusmilesüslen git gezmelere sanada değişiklik olur ne güzel...

]

kızzzz şu asık suratımı güldürdün:sm_cool:canım benim:1hug:

Canım beniim. Ne diyorduk, "bize şer gibi görünen herşey aslında bizim hayrımızadır". Rabbim sevdiği kuluna sıkıntı verirmiş biliyorsun. sanırım bizleri de çok seviyor. bilmiyorumkismile Ben inanınıyorum kötü birşey olmayacak. Herşey çok güzel olaccakk. Allahıımm sana ve eşine hep sağlık, mutluluk versin inşalllahh. Moral bozmak, surat asmak yok dimi tatlım. Hayat çok güzel ve çok kısa. En güzel şekilde geçirelim, ve en güzel şekilde gözlerimizi kapatalım inşallah.
Seni çoook seviyooruum.

Dİlemyareciğiim senin yaş kaçtı gülüüm? Benden gençsinndir kesin. Amaa ben de gencim daha bee. 33 yaşı nedir kiii. Oohhh vallahi motive ettin kız beni. Şimdi tutacak benim mizaan.
Emineeeemmm kadim dostum, suratın asık değil dimii?olumunekankayizsmile

canım esemosum bak sana ne anlatacam biz aralık ayında eşime tesadüfen akciğer tomografisi çektirdik ve sonuçta rezidü timus denen bişey çıktı bu herkeste olana ama zamanla vücuttan atılan bişeymiş ama eşiminki atmamış izmire üniversiteye gittik profesör bize hemen ameliyat dedi ameliyat olmazsan ilerki zamanlarda kan kanserine çevirir dedi(allah korusun) o gün dünya başımıza yıkıldı herzaman gittiğimiz amcamların evini bulamadı eşim ve 3 kere karabağlar konak yaptı ve bende bağırdım amacın beni sinir etmekmi diye bu yine bişey demedi akşam oldu yattık ve bana döndü dediki bugün bana bağırdın neden aynı yeri defalerca dolaştık dedin peki benim kafam yerindemi dedi ve ben başladım ağlamaya üzüntümden neyse 3 gün falan kaldık izmirde adetime de bir hafta vardı geldeikten 2 gün sonra test yaptırdım ve gebe olduğumu öğrendik rabbim bi yandan üzülmemizi bi yandan da sevinmemizi sağladı ve biz bunu unuttuk demek istediğim şu belki sende aynı benim gibi olursun inşallah eşinin sonuçlarıda temiz çıkar rabbim yüzünüzü güldürür sıka güzelim canını dua et herşeyde vardır bir hayır biraz çok yazdım ama affet

gunaydınn kızlarrr ben bu sabah tembellık yaptımm :))) nasılsınız bakalımmm??

esemosum gecmıs olsun canımmm neyın varr ben kacırmısım senın rahatsız oldugunuuu ((

dılemyare sende geztozzz suslen puslen bosverr bırdahamı gelecegız dunyaya:)))

sultancım sen nasılsınn paşa nasılll ısım buldunuzmuuu

hayran selsu sızlerede meraba nasılsınızzz

umutlummm ne yaslanması tas gıbı hatunsunnn herkesı cebınden cıkarır benımm kankammmm :))hukumet gıbı kadındırr:))

günaydın sevdacım paşa tam bi gösterse kendini isim düşünmeye başlıycam da en son ki kontrolde göstermedi eşşek sıpası

KıM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARıH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GıZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YıĞıDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ıLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ı LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
18.MıLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::ıLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::01 OCAK 2010
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::ıLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMıN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:ıLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıL AÇS IZ.... 3 MART SERKAN BEBEK HOSGELDIN
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::ıLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NıSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( ıKıZı OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 3 MAYIS 2010 zümra neva bebek
83.BEBEĞıMıZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::ıLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::ıLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::ıLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::ıLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::ıLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::ıLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::ıLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA ıĞNESı
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (ıKıZı OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::ıLAÇSIZ .................19 AGUSTOS
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR ıLE .........24 EYLÜL
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+ıĞNE
109.özemek........................................ ..................KLOMEN
110.ceydammm...................................... ...............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ....................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .......KLOMEN...........13 EKıM
113.firstmoonxxx.................................. .................MERıONAL 75
114.testere(BALSURAT)............................. ............ıLAÇSIZ
115.MAVıYESıL1999................................. ....................
116.RUFEYDESERRA.................................. .................
117.JUJUMM........................................ .....................KLOMEN

umutlu22.......................................... ........... 2.kere hamiş olacak birgün..
serselo........................................... ............patikler örülmeye başlandı...olacak birgün....
kuzu84............................................ ...................birgün mutlaka olacak

ı**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
NıSAN AYI LıSTESı

YUMURCEK....................12 NıSAN
EFTALYA22.....................13 NıSAN
MıHRACE05.....................22 NıSAN
GELıNCıKD......................23 NıSAN
ECRıN87..........................30 NıSAN
CANDYGıRL85................30 NıSAN
SELSU...............................
DıLEMYARE....................
KARAKAYA.....................
EZOUYGUN.....................
GYSHNKY....................
..................MAYIS AYI LıSTESı.........................
KUZU84............................3 MAYIS
ESEMOS............................6 MAYIS
SERSELOM .......................7 MAYIS
CENNETıMSıN...................7 MAYIS
WELCOME..........................7 MAYIS
UMUTLU22.........................7 MAYIS
SABAH1981........................9 MAYIS
EXORCıST_TREX................9 MAYIS

NıLUFERMAS....................11 MAYIS
DELFıNO............................14 MAYIS
DESTıNA............................15 MAYIS
ZEYNO_81.........................15 MAYIS

MELOCUM.........................22 MAYIS

SS2302..............................23 MAYIS
ıLKNURR1984..................24 MAYIS
HAYRAN............................25 MAYIS

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMıNN.AMAAŞALLAH LıSTEMıZE

kızlar listemiz çok gerilerde kalmışşş bir eksiklik yada tarihlerde bi yanlışlık varsa düzeltelim...

canım benim sana dua edicem,inşallah canını sıkan bişey çıkmayacak ve sonucunu sende bize müjdeyle verirsin.ne zamana belli olacak sonuçlar.rabbim güldürsün yüzünü.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…