Slm.. Glukofen ne canım?? Ne için kullanıyorsun? Hayırlısı olsun inşallah Klomenle bebeğine kavuşursun.
slm kızlar ben pazartesı doktora gıtcem
11 aydır bebek olmuyor
yumurtam catlamıyor catlamadıgı ıcın kıst olustu gecen ay
bu ay doktor bana bu sekıdle gıttıgımde nasıl brı tadavı uygular sızce
Bende istiyorum bendeeeeAdetin 3. günü Klomene başlıyorum ben 4 aydır. Belki sanada Klomen yazar. Yumurtan büyüyormu peki ilaçsız??
Şekerin yüksekmi?? Bende PCO luyum ama bana öyle bi ilaç vermedi Doktorum. bilmiyorumkismileselam canım glokofen şeker ilacı ama yumurtaları büyütüyomuş yerimseniben
hemde zayıflatıyomuş...doktor eccik versen iyi olur dedide sempatiksalakcinni tabi verebilirsem bayanssulusmile
inşlhh canım bakalım ilk defa kullanıcam klomen
1 seneyi çoktan geçti ama hala yok meleğim malesef senağlama
ben adacayını tavsıye edıyorumm gunde 3 fıncan
adaçayını hazır mı alıyoruz veya aktarlardan mı alınıo.inan ki hiçbi bilgim yok .bilgilendirirsen sevinirim arkadaşım tşk.
markette satılan hazır poset caylardan aldımm tok karnına sabah oglen aksam 3 fıncan ıctım 3 fıncandan fazla ıcme zararlı dıye duydumm arkadasım
herkese günaydın.yine erkencisin alminasım.bende tüm hafta boyunca hafta sonunu bekliyom uyuyayım diye ama yine erkenden kalkıyom.kaydirigubbakcemile3.kış olunca uyunuyoda,sabah sabah güneş ışığı odaya vurunca insanın uyanıp,duş alıp,güzel bir kahvaltı yapıp kendini dışarı atası geliyo.bende öyle yapayım dedim.aklinialirimsmilebayanssulusmile
gunaydın canımm ben hergun erkencıyım nasıl ozenıyorum gec saatlere kadar yatanlaracık gez valla en ıyısını yaparsın. malum ben gezemıyorum buaralar sureklı evdeyımm ayaklarım cok fena hem sıs hemde cok agrıyor kılodan dolayıı
bende kalktım esımın ofıs ıslerı vardı onları yapıyorumm malum o seyahatte barı ıslerı aksamasın o gelene kadar bıtıreyımde hazır olsun:) sevınır hıc degılse
canım ya oysa kilon çok normal.ayaklar başladı demek şişmeye.sık dişini az kaldı be güzelim.oohhh kocişine yap sürprizi.seviyolar böle işlerini kolaylaştırıcı jestleri.kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın ıyımısın gorusemıyorduk ne zamandırr
napayım canım,takmamaya çalışıyom hiçbişeyi.4 kez kullandım klomeni iki defa oluştu yumoş erken çatlatmış sanırım dr.diğer ikisinde hiç oluşmadı yumoş.en son bu ay kullanmıştım gittim kontrole yumurta oluşmamış dedi dr.bidahaki ay dozu arttıralım istersen ama kist oluşma riski var dedi.bende istemiyorum artık hiçbişey dedim.yaza kadar bekleyecem,kendiliğinden olmazsa istanbula gitcem.dr moral çok önemli dedi.ben zaten hem bu konuda,hemde başka konularda son 1 yıldır çok yoruldum,yıprandım.ama artık hiçbişeyi takmamaya,gezip dolaşmaya karar verdim.sağolsun eşim çok destek oluyo.moralimi yüksek tutmaya çalışıyo.araba almak istiyodum,beni mutlu etmek için araba alıcak.buralarda gezilecek çok güzel yerler var.önümüzde yaz.gezicem valla.kaydirigubbakcemile2
günaydınnn kızlar güzel hafta sonlarııı diliyorum hepiciğinizeeeeeopuyorumnanaktan
sanada günaydın canısı.hoşgeldin.opuyorumnanaktan
saol canım hoşbuldum:1hug:nasılsın...
iyiyim canım.hava güzel atıcam kendimi dışarı.sen nasılsın,iyi ol emi.zemuszemussositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?