Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

günaydıııınnn
akşamki misafirden sonra anca kendime gelebildim
8 tane çocuk olunca hele de yaş aralığı 3-7 olunca
ev birbirine girdii
bugünde halamın kızının düğünü var
birasdan çıkıp eksiklerimi alıcam sonrada kuaför falan
ohhh akaşama dökerim kurtlarııııızemuszemus

zazezcim nasılsın canım...bende hamile kaldığım ay kullandığım kürlerin içinde adaçayıda vardı kesinlikle faydasını gördüm hepinize tavsiye ederim...

ohhhh:teytey::teytey::teytey:benim yerimede oyna akşam...

G Ü N A Y D I N :lepi:

Nasılsınız Güzeller??? Aşılama yaptırmış olan Arkadaşlara bi sorum var. Aşılamam salı günüydü ama hala ağrım var. Belim, kasıklarım, karın bölgesinde gerginlik. Gece çok huzursuzdum.
:bbo:

slm kızlar nasılsınız ya çok soru soruyorum adaçayı nı ne kadar kaynatıcaz ne kadar koyucaz ve aç veya tokmu içicez
Valla ılknurcum ben içmedigim için bilmiyorum. Ama Alminas Marketlerde satılan Hazır Poşetlerden içmiş galiba yanlış hatırlamıyorsam. Günde 3 Fincan.

kızlar merhaba,bn önümüzdeki ay ilk defa aşılama yaptırıcam allah izin verirse.ama korkularım var.bizim sorunumuz benim tek tüpümün kapalı olması.başak hiçbir sorunumuz yok.aşılama deneyimi olan arkadaşlar bana deneyimlerini anlatırlarsa çok sevinirim.çünkü hiçbir bilgim yokbilmiyorumkismile

slm kızlar nasılsınız ya çok soru soruyorum adaçayı nı ne kadar kaynatıcaz ne kadar koyucaz ve aç veya tokmu içicez

canım bnde bu ay başlıcam inş. adaçayına
ben dün aldım iki çeşidi varmış
toros adaçayı die alınıomuş öle dedi arkadaş aldım bnde
bi tutam yada bir tatlı kaşığı yapılıp sabah akşam içiliomuş
aç yada tok fark etmiomuş
ben şiimdi bi adaçayı topiğine bakiim
ordanda bulduklarımı paylaşırım

Merhaba Canım

Ben bu ay ilk Aşılamamı yaptırdım. Bir hafta olucak. Pazartesi çatlatma iğnesi vuruldum. Salı günüde Aşılama. Tabiki her Doktorun tedavisi farklı. Benim biraz canım yandı ama herkeste acıyacak diye birşey yok. Yaptıran Arkadaşlar bişey hissetmemiş mesela. Kendini hiç kasma çok rahat ol. Aşılama günüde dahil 3 gün ilişki önerdi Doktor. Birde Aşılamadan sonra 3 gün ağır iş yok. Dinlen dedi. Aşılamadan sonra da iki saat yattım evde. Muaynehanede 30 dakika yattım işlemden sonra. ınşallah başarılı olur Aşılaman. Benim 10 güne kadar belli olur ınşallah.

zeyno canım inş. aşılaman tutar güsel haberler verirsin bize
topicte uzun zamandır hamile haberi alamıorus

zeyno canım inş. aşılaman tutar güsel haberler verirsin bize
topicte uzun zamandır hamile haberi alamıorus
Canım inşallah.. Depresyona girecem bu ayda tutmazsa. Az önce en yakın Arkadaşımın bebeğini gördüm. Moralmen çökmüş vaziyetteyim. Bende istiyorummmmm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

öle deme canımm yaaa
bi vakti saati var.
hem yeni farkettim tickerinda da 9 aylık evli olduğn yazıo
daa çok yenisinizn
pes etme hemenn
yıllarca çocuk sahibi olamayan bisürü insan var
biz daa yolun başındayız

slm kızlar haftasonuda bitti :S

selam herkese.evet civcivim maalesef bitti hafta sonu.gerçi bugünden hiçbişey anlamadım ben.sabah kalktığımdan beri aralıksız yağmur yağıyo.üstüne bide elektrikler yoktu az önce geldi.alışveriş yapıp geldim yemek yaptım anca oturdum.:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…